EXCLUSIV. Gabriela Baltag, membru CSM, împreună cu soțul, au fost transferați la spitalul ”Sf. Ioan” după incendiul de la ”Matei Balș”. Starea lor de sănătate este bună

EXCLUSIV. Gabriela Baltag, membru CSM, împreună cu soțul, au fost transferați la spitalul ”Sf. Ioan” după incendiul de la ”Matei Balș”. Starea lor de sănătate este bună
EXCLUSIV. Gabriela Baltag, membru CSM, împreună cu soțul, au fost transferați la spitalul ”Sf. Ioan” după incendiul de la ”Matei Balș”. Starea lor de sănătate este bună

Judecătoarea Gabriela Baltag – membru CSM – și soțul său au fost internați la Institutul ”Matei Balș”, după infectarea cu COVID, în urmă cu 13 zile. Din informațiile pe care le deținem, la momentul izbucnirii incendiului în urma căruia au decedat șapte pacienți, Gabriela Baltag se afla în afla internată în salonul 32 de la etajul 2 al spitalului, reacția sa și a altor pacienți, care nu dormeau la acea oră, fiind imediată.

În momentul în care au simțit că fumul se extinde la etajul lor, și alertați de personalul medical aflat de gardă, aceștia s-au îmbrăcat mai gros și au fost evacuați de urgență.

Contactată de GÂNDUL.RO, judecătoarea Gabriela Baltag a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, că ”se simte bine” și că ”le mulțumește din suflet tuturor celor din personalul medical de la Matei Balș, care au fost impecabili, precum și celor de la spitalul Sf. Ioan”, acolo unde se află acum.

Surse GÂNDUL.RO au mai transmis că – după momentul transferului la Sf. Ioan – Gabriela Baltag și soțul său, alături de alți pacienți transferați de la ”Matei Balș”, au primit oxigen suplimentar, avându-se în vedere faptul că fumul foarte gros degajat de la parter, unde a avut loc incendiul, ajunsese și la etajele superioare.

”Gabriela Baltag, membru CSM, împreună cu soțul, se află printre pacienții transferați de la Matei Balș după incendiu. Se aflau internați la etajul 2 în momentul în care a izbucnit incendiul. Fumul a ajuns și la etajele superioare, astfel că judecătorul Gabriela Baltag și soțul acesteia, care a avut o formă mai gravă de COVID, au primit oxigen suplimentar imediat ce au fost transferați la spitalul Sf. Ioan, iar acum starea lor de sănătate este bună”, au transmis surse GÂNDUL.RO, ÎN EXCLUSIVITATE.

Din informațiile noastre, pacienții care se aflau internați la etajele superioare spun că, în privința căldurii din spital, au fost zile în care în saloane era mai rece, ”dar în ultimele zile dinaintea incendiului și în noaptea aceea era cald”.

Șapte victime în urma incendiului care a izbucnit la Institutul ”Matei Balș”

Bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș” a ajuns, din păcate, la șapte. Potrivit surselor GÂNDUL.RO, este vorba despre o femeie de 67 de ani care se afla, în continuare, internată la Institutul ”Matei Balș”.

Vineri dimineață, atunci când a izbucnit incendiul, se afla chiar în pavilionul afectat de flăcările ucigașe. Ulterior, pacienta a fost transferată într-un alt pavilion al unității medicale.

”Ministerul Sănătății a fost informat astăzi (n.red. – duminică) despre un deces în randul pacienților care primesc asistență medicală în cadrul Institutului Național de Boli Infectioase „Matei Balș”. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități. Conform informarii primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o sectie ATI a aceluiași spital. Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață. În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid