EXCLUSIV | Soțul gravidei care s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fetițe, mărturii sfâșietoare. ”Asta mi-e soarta, nu pot avea ceea ce iubesc!”

EXCLUSIV | Soțul gravidei care s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fetițe, mărturii sfâșietoare. ”Asta mi-e soarta, nu pot avea ceea ce iubesc!”
Nopțile în care soția lui și cele trei fetițe îi apar în vis sunt singura alinare a bărbatului, care nu mai are pe nimeni pe lume după ce i-a murit și mama
Publicat: 17/11/2023, 08:30

O dramă greu de imaginat petrecută în anul 2017 a rămas în memoria opiniei publice prin detaliile șocante. Alexandra Braunstein, o femeie însărcinată în cinci luni, și-a luat cu ea cele trei fetițe și s-a aruncat împreună cu ele în fața trenului. La șase ani de la tragedie, soțul femeii a ajuns doar o umbră a bărbatului de odinioară. După ce i-a murit și mama, s-a trezit singur pe lume. Își visează de multe ori copilele și soția, iar asta îi mai alină durerea. Soția îi apare în vis îmbrăcată mereu în alb și fericită. Într-unul din vise, Alexandra își cerea iertare pentru ceea ce a făcut.

În vara anului 2017, Alexandra Braunstein, o femeie de 30 de ani, însărcinată în patru luni, și-a luat de mână cele trei fetițe, Georgiana (9 ani), Daria (7 ani) şi Andreea (3 ani), și s-a dus cu ele spre calea ferată, în dreptul Haltei Brăneşti, din județul Ilfov. Cea care le-a dat viață a așteptat până ce primul tren de mare viteză s-a apropiat de ele. Pe două dintre fetiţe, mama lor le-a împins în faţa trenului, iar în același timp, cu cea de-a treia copilă în braţe, s-a aruncat şi ea sub roți.

Trenul circula cu 160 km la oră, iar mama și cele trei copile au murit pe loc în urma impactului. La necropsie s-a aflat un aspect șocant. Fetițele Alexandrei nu mâncaseră de aproape 24 de ore. Femeia ar fi recurs la acest gest în urma unei depresii și, deși trebuia să urmeze un tratament, aceasta nu mai lua medicamentele prescrise de medici.

Alexandra Braunstein nu și-ar mai fi dorit încă un copil și apropiații ei povesteau, la acea vreme, că încerca să scape de el, lovindu-se în burtă pentru a-și provoca singură un avort.

Soțul femeii, George Braunstein, a avut un șoc după această tragedie. Au trecut șase ani de când a rămas fără familie, dar nici în ziua de azi nu înțelege de ce soția lui a recurs la acest gest.

”Nici acum nu știu de ce a făcut așa ceva. N-o băteam, n-o înjuram, chiar nu-mi pot da seama ce a determinat-o să facă așa ceva, un gest care ne-a nenorocit pe viață, și pe mine, și pe mama mea, și pe mama ei”, a spus, pentru Gândul, George Braunstein.

După ce, în câteva secunde și-a pierdut soția și copiii, în urmă cu trei ani, l-a mai lovit o nenorocire: i-a murit în brațe și mama, singurul sprijin sufletesc pe care l-a avut după tragedie. Dureros este că, după cele întâmplate, și familia soției sale s-a îndepărtat de el, iar înainte relația era una foarte apropiată.

Și de parcă destinul nu l-ar fi lovit suficient de crunt, George nu stă bine nici cu sănătatea. Problemele pe care le are cu inima, coloana și stomacul l-au împiedicat să mai lucreze, iar acum se descurcă așa cum poate din bruma de bani care i-a mai rămas după ce a lucrat o perioadă în străinătate. Nu știe ce va face și încotro o va apuca atunci când banii se vor termina, dar este mulțumit că măcar are un acoperiș deasupra capului, el locuind în casa părintească.

”Era așa de frumoasă îmbrăcată în alb, strălucea de frumusețe”

În ciuda greutăților prin care a trecut, George nu și-a pierdut credința. Dimpotrivă, îl invocă mereu în discuții pe Dumnezeu.

”Mă lupt să nu mă mai gândesc la toate suferințele mele, ci să încerc să merg mai departe. Abia reușesc, dar n-am ce face, viața mă târăște după ea. Sunt un om nenorocit de soartă și tare este greu să nu aibă cine să-ți poarte de grijă! Îl am doar pe bunul meu Dumnezeu, doar El îmi poartă de grijă. Nu mai este speranță pentru mine decât printr-o minune a bunului meu Dumnezeu!”, ne-a mai spus bărbatul de 46 de ani.

Zilele se scurg greu pentru George, care abia așteaptă să vină noaptea și să meargă la somn, în speranța că își va visa fetițele și soția, așa cum s-a întâmplat de multe ori. Sunt puținele momente care îi mai aduc fericirea, chiar dacă totul se întâmplă doar în vis.

George, alături de soția sa, în vremurile în care erau o familie fericită, la început de drum, și nimic nu anunța tragedia de mai târziu | Sursă foto: arhivă personală

”Le-am visat de multe ori și pe fete, și pe soția mea. Pe scumpa mea soție, comoara mea, am visat-o că a venit la mine îmbrăcată în alb, ploua și era fericită. Când a intrat pe ușă și m-a văzut plângând, m-a luat în brațe, m-a rugat să o iert, mi-a spus că mă iubește mult și, din păcate, atunci m-am trezit din acel vis din care mi-aș fi dorit să nu mă mai trezesc niciodată. Era fericită și așa de frumoasă îmbrăcată în alb, strălucea de frumusețe. Pe fetițe le-am visat că le-a înviat Dumnezeu din morți și sunt la El, fericite. Asta mi-a dat putere să merg mai departe, faptul că Dumnezeu mi-a trimis toate aceste vise cu ele. Mi-e tare dor de ea și de fete!”, ne-a mai mărturisit bărbatul.

”Mi-am acceptat viața și soarta”

În ciuda faptului că i-a răpit tot avea mai drag pe lume, George nu și-a judecat niciodată soția pentru fapta ei.

”Eu nu am fost niciodată supărat pe ea, pentru că știu ce înseamnă depresie, și eu am fost în multe depresii. Am avut și gânduri de sinucidere, în primii doi ani, dar bunul Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a zis: «Tu trebuie să trăiești pentru mine» și m-a oprit. Acum, mi-am acceptat viața și soarta pe care mi le-a dat El să le trăiesc”, a adăugat George.

Bărbatul a încercat să-și refacă viața, dar nu a avut noroc. A întâlnit o femeie alături de care a vrut să-și întemeieze o nouă familie, dar, după o perioadă scurtă, aceasta l-a părăsit.

”Semăna cu soția mea în multe privințe, nu ca înfățișare, ci ca gândire, caracter, simplitate, dar poate nu mai îmi este îngăduit să fiu fericit. Acum, sunt singur și cred că așa voi rămâne pentru tot restul vieții mele, deoarece am avut prea multe necazuri și dezamăgiri în viața mea și nu mai vreau să-mi mai fac și altele. Asta mi-e soarta, nu pot avea ceea ce iubesc sau am iubit”, ne-a mai spus George Braunstein.

CITEȘTE ȘI:

Primele declarații ale martorilor la tragedia din Brănești. Ce s-a întâmplat înainte ca femeia și cei trei copii să fie loviți de tren

FOTO-VIDEO | Anastasia, fetița de 3 ani rănită grav în accidentul de tren din Suceava, a MURIT la spital / O fată de 11 ani și un tânăr de 23 de ani vor fi salvați, după ce tatăl micuței a decis să-i doneze organele

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunţul dimineţii! Este vorba despre Florin Piersic
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Halucinant! Victimele accidentului de la 2 Mai, învinovăţite pentru că au fost ucise de Vlad...
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de...
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Ce au descoperit anchetatorii în mașina în care zăcea fără suflare un tânăr în vârstă...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă o Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Cele mai mari pensii din România. Unii nu au cotizat cu niciun leu la stat
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Florin Piersic, mutat de urgență la un spital privat din București pentru o nouă operație:...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Mayașii și-ar fi binecuvântat terenurile de sport cu ardei iute și plante halucinogene