EXCLUSIV | Top modelul Cezara Tomenco, mărturii teribile despre fostul iubit, manechinul Andre Birleanu. „M-a agresat sexual!”

EXCLUSIV | Top modelul Cezara Tomenco, mărturii teribile despre fostul iubit, manechinul Andre Birleanu. „M-a agresat sexual!”
Publicat: 01/09/2022, 09:00
Actualizat: 01/09/2022, 10:59

Manechinul Cezara Tomenco ar fi fost agresată sexual de fostul ei iubit, fotomodelul Andre Vivien Birleanu, care, în plus, ar fi bătut-o în mai multe rânduri și ar fi amenințat-o că o dă afară din casă. De frica acestuia, femeia a schimbat, în ultima perioadă, mai multe adrese din București și județul Ilfov.

Cezara Tomenco a solicitat magistraților Judecătoriei Buftea emiterea unui ordin de protecție, după ce ar fi fost bătută în mai multe rânduri de concubinul ei, Andre Vivien Birleanu. Femeia cu origini basarabene a explicat magistraților că a avut cu acesta o relație de lungă durată, din care au rezultat doi copii.

Chiar dacă, din spusele femeii, rezultă că bărbatul ar fi avut încă de la începutul relației „un comportament agresiv”, episoadele violente s-ar fi înmulțit în ultima vreme.

Conform documentelor întocmite de instanța care a audiat-o, „fiind întrebată unde locuieşte, reclamanta susţine că şi-a schimbat domiciliul la fiecare câteva zile, având în vedere că îi este frică. Susţine că aseară a dormit în sectorul 1, Bucureşti. […] Arată că în primele zile după părăsirea domiciliului a locuit câteva zile în Sectorul 2, mutându-se ulterior în sectorul 1, adresă la care stă în prezent”.

Cezara Tomenco a povestit că de la sfârșitul anului 2018 a început o relație de concubinaj cu Birleanu. În ultimele trei luni, acesta ar fi devenit violent, iar la data de 20 iulie 2022, ar fi „agresat-o sexual, a îmbrâncit-o și a amenințat-o că o va da afară din casă”. Aceasta a mai adăugat că pe 11 august a părăsit domiciliul comun, împreună cu cei doi minori.

Ordinul de protecție, decis de Judecătoria Sectorului 1

Instanța Judecătoriei Buftea a respins cererea de emitere a ordinului de protecție, după ce s-a stabilit că nu este competentă teritorial, iar instanța care ar trebui să se pronunțe este Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit diez.md, Cezara Tomenco este din orașul Sireți, Moldova, dar și-a făcut studiile în România, la  Liceul Jean Monnet. Acum este model pentru Mandarina Models din București și a fost clasată pe primul loc într-un top al celor mai frumoase modele originare din Republica Moldova.

La rândul său, fostul concubin al femeii este cunoscut în lumea modei sub numele de Andre Birleanu. Conform Wikipedia, Andre Birleanu este un supermodel ruso-român care a participat la numeroase prezentări de modă în mai multe țări ale lumii. Acesta a participat inclusiv la America’s Smartest Model, emisiune difuzată de MTV și VH1 în peste 42 de țări.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase