EXCLUSIV | Vărul lui Tzancă Uraganu, accident oribil în timp ce fura dintr-un tir aflat în mers. Sefor a fost strivit chiar de mașina complicilor săi

EXCLUSIV | Vărul lui Tzancă Uraganu, accident oribil în timp ce fura dintr-un tir aflat în mers. Sefor a fost strivit chiar de mașina complicilor săi
Publicat: 18/07/2023, 07:00
Actualizat: 18/07/2023, 13:07

Un văr al cunoscutului interpret de muzică lăutărească Tzancă Uraganu a fost grav rănit, săptămâna trecută, în timp ce încerca să fure marfă dintr-un tir aflat în mers, pe autostradă. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, iar trupul său a fost strivit sub roțile mașinii în care se aflau complicii lui, care circula, foarte aproape, în spatele remorcii. 

Era anul 2018 când o grupare specializată în furturi din tiruri aflate în mers a fost destructurată de polițiștii ilfoveni.

Un an mai târziu, metoda patentată de români a devenit celebră la nivel internațional, în condițiile în care o grupare formată din 21 de români a uimit Europa după ce membrii săi, supranumiți și „hoții acrobați”, au reușit să fure, din tiruri aflate în mers, mărfuri în valoare de zeci de mii de euro. „Acrobații” reușiseră să lovească în Finlanda, Suedia, Spania și Franța, iar unul dintre atacuri a fost înregistrat cu ajutorul unei camere cu termoviziune, în condițiile în care loviturile erau date pe timp de noapte.

După o anchetă la care au lucrat echipe de polițiști din mai multe țări, s-a stabilit că făptașii sunt membri ai clanului Duduianu, unul dintre cele mai numeroase și periculoase grupări din România.

Banda de hoți a fost destructurată în toamna lui 2019, când 16 dintre ei au fost prinși în Franța, Suedia și România.

Metoda de lucru a hoților nu era deloc simplă și presupunea riscuri serioase, mai ales că răufăcătorii trebuiau să stea pe capota unei mașini care circula cu viteză mare pe o autostradă, iar apoi să forțeze ușile din spate ale unui camion și să intre în remorcă.

Pentru o astfel de faptă, era nevoie de trei mașini. Una se deplasa în fața tirului, pentru a-l încetini, o a două, numită și „vehicul de îmbarcare”, rula în spate, iar a treia mergea în lateralul camionului, pentru a împiedica pasagerii din restul mașinilor de pe autostradă să vadă ce se întâmplă.

Hoțul „acrobat” ieșea prin trapa mașinii de îmbarcare, ancorat cu un ham. După ce ajungea în remorcă, acest așa-zis „acrobat” arunca produsele prin trapa deschisă.

Potrivit unor surse Gândul, o parte a clanului Duduianu a continuat să practice această metodă în România, iar unul dintre noii „acrobați” ai bandei era Felix Velcu, zis Sefor, văr primar al cunoscutului interpret de muzică lăutărească Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu.

Tzancă Uraganu a fost prezent la spital

În 12 iulie, Felix Velcu ar fi plecat la prădat alături de mai multe persoane. Grupul ar fi ochit un tir care gonea pe șosea și ar fi decis să-l ”abordeze” după rețeta deja cunoscută. Totuși, de această dată, ceva nu ar fi mers așa cum trebuie, iar Sefor ar fi căzut din tir și ar fi ajuns direct sub roțile mașinii prin trapa căreia tocmai ieșise.

Complicii lui l-ar fi luat de jos și l-ar fi transportat direct la București, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii au au reușit să-l stabilizeze. Pe lângă mai mulți membri ai clanului Duduianu, la spital ar fi fost prezent inclusiv vărul său Tzancă Uraganu.

Polițiștii au deschis o anchetă, în condițiile în care circumstanțele în care s-a produs decesul lui Felix Velcu ar fi încă neclare.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Ce pedeapsă au primit oamenii temutului Florin Ghenosu după un atac de tip mafiot. Incidentul este legat de o răfuială din Marea Britanie

EXCLUSIV| Motivul șocant pentru care Vlad Obu și-a bătut una dintre ”sclavele sexuale”. Procurorii au stabilit că le „dresa” pe fete ca pe câini

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?