EXCLUSIV | Veste proastă pentru Mihai Bobonete. Strada care l-a scos din minți pe actor, și pentru care a început războiul cu Nicușor Dan, nu se asfaltează prea curând. Ce răspunde Primăria

Publicat: 23/05/2022, 14:51

Actorul Mihai Bobonete a reclamat, recent, pe Facebook, faptul că o porțiune din strada Jandarmeriei din Sectorul 1 al Capitalei, pe care o parcurge zilnic, nu este asfaltată, și astfel i-a acuzat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand de incompetență. Strada respectivă este administrată de Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor, iar potrivit unui răspuns primit de Gândul, „Bobiță” mai are mult de așteptat până când va vedea asfalt pe porțiunea de drum care în prezent este plină de noroi.

Mihai Bobonete este deranjat că în drumul său zilnic, atât el cât și copiii săi, trebuie să parcurgă o porțiune din strada Jandarmeriei din Sectorul 1 (cea mai bogată administrație din România) prin noroi și prin hârtoape.

Actorul le-a reproșat, recent, lui Nicușor Dan și edilului de la sectorul 1, Clotilde Armand, că nu sunt în stare să rezolve această problemă.

Drumul este administrat de către Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor București (ASB).

Într-un răspuns la solicitarea Gândul, cei de la ASB spun că în prezent există un litigiu pe acea porțiune de drum, iar asfaltarea se va face abia după rezolvarea respectivului conflict, și după ce se vor introduce utilități publice, respectiv gaze și canalizare.

„Administrația Străzilor are în administrare Str. Jandarmeriei, având limite între DN1-București Ploiești și Str. Ghe. Ionescu Sisești. Administrația Străzilor deține documente cadastrale și extras de carte funciară pentru tronsonul cuprins între DN1 – Bucuresti Ploiești și Intrarea Stegarului (…).

Pe tronsonul cuprins între Drumul Regimentului și Str. Ghe. lonescu Sisești (tronsonul reclamat de Bobonete -n.r.) nu există utilități stradale și îmbrăcăminte asfaltică. Administrația  Străzilor va reabilita acest tronson după execuția lucrărilor de introducere utilități publice, după reglementarea situației juridice și în funcție de bugetul alocat”, se arată în răspunsul ASB, la solicitarea Gândul.

Ca atare, cei care circulă pe acea porțiune de drum de pe „Jandarmeriei”, împreună cu Mihai Bobonete, mai au mult de așteptat până când vor vedea artera asfaltată.

Starda Jandarmeriei / Foto: Mihai Bobonete / Facebook

„Doamna Clotilde, sunteți cel mai degeaba”

În urmă cu câteva zile, Mihai Bobonete a dat de pământ cu edilii Nicușor Dan și Clotilde Armand.

„Primar General al Capitalei Nicușor Dan. Primar Sector 1 Clotilde Armand.  Sper că toate drumurile pe care le mai aveți de făcut în viață asta să fie la fel ca bucată asta de șosea pe care merg de 10 ori pe zi eu împreună cu cei doi copii ai mei care mă întreabă tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să pună un asfalt!

Aaaa de fapt m-am răzgândit, sper să aveți numai drumuri ca acesta toată viață asta și după ea la fel și mai sper că într-o zi, ăstora care ocupă funcții atât de înalte să vi se facă atât de rușine de incompetența și de neputință, încât să vi se rupă pantalonii în cur la fiecare strănut până la 90 de ani și să gășiți tot timpul coajă de nuca în cozonac!

Să nu-mi începeți acum că nu ține de noi, că e la capitală, că mai sunt situații… Acum o săptămâna am auzit o declarație care reflectă fix potența unui Primar:” Eu știu că toate linoleurile din tramvaiele bucureștene trebuiesc schimbare dar nu avem bani!”

Domnul Nicușor, eu știu că aș face surf dar nu am placă și mai știu unele lucruri dar nu am chef și mi-e și scârbă să vi le spun că sigur gășiți o scuză la toate. Doamna Clotilde sunteți cel mai degeaba”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912