Explozie de butelie, urmată de incendiu, într-o casă din localitatea Livezi. Două persoane au murit, iar un copil a suferit arsuri grave

Explozie de butelie, urmată de incendiu, într-o casă din localitatea Livezi. Două persoane au murit, iar un copil a suferit arsuri grave
A avut zile: Un sinucigaș a vrut să se electrocuteze, dar a sărit siguranța, apoi s-a înjunghiat în burtă, dar l-a salvat soția / Mediafax FOTO
Publicat: 19/07/2021, 20:26
Actualizat: 19/07/2021, 20:30

O butelie a explodat luni după amiază la o casă din localitatea Livezi, judeţul Harghita. Explozia a fost urmată de un incendiu. Doi adulţi, un bărbat şi o femeie au murit, iar un copil de 13 ani a ajuns la spital cu arsuri, încercând să-i salveze.

Potrivit reprezentanților ISU Harghita, explozia urmată de un incendiu s-a produs la o casă din localitatea Livezi, judeţul Harghita.

„Incendiul s-a manifestat generalizat la parterul casei de locuit. Apelul la 112 a anunţat posibil două victime surprinse în incendiu, iar echipajele de intervenţie, pe timpul operaţiunilor de căutare-salvare, au găsit două victime decedate, soţ şi soţie”, a precizat ISU Harghita.

La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și 2 echipaje SAJ, din care unul cu medic.

Din păcate, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi o femeie, în vârstă de 52 de ani au fost găsiți decedați. Nepotul victimelor, în vârstă de 13 ani, a încercat să-și salveze bunicii din incendiu și prezintă arsuri de gradul. I și II pe cca 35-40% din suprafața corpului.

Copilul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Județean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase