VIDEO cu impact emoțional | Familia de români care a murit încercând să treacă granița ilegal în SUA, repatriată. Rudele au ÎNGENUNCHEAT de durere 

VIDEO cu impact emoțional | Familia de români care a murit încercând să treacă granița ilegal în SUA, repatriată. Rudele au ÎNGENUNCHEAT de durere 
Familia de români care a murit încercând să treacă granița ilegal în SUA a fost repatriată
Publicat: 04/05/2023, 11:39
Actualizat: 04/05/2023, 11:49

Familia de români care a murit încercând să treacă granița ilegal în SUA din Canada a fost repatriată. Rudele au căzut în genunchi de durere, atunci când mașina cu trupurile neînsuflețite a intrat în curtea casei.

Zeci de oameni s-au adunat în curtea familiei celor patru români – prinții și doi copii – care au murit înecați în timp ce încercau să intre ilegal în America din Canada.

Trupurile lor au fost repatriate miercuri în România și au fost aduse într-o mașină mortuară. În curte a fost așternut un covor roșu și mai multe decorațiuni cu flori.

Lacrimi și strigăte de durere au răsunat din curtea familiei. Într-o înregistrare postată pe Facebook se vede cum apropiații familiei cad la pământ din cauza supărării. La fața locului răsuna muzică lăutărească de jale.

De altfel, la fața locului erau mobilizate și mai multe cadre medicale, pentru a acorda asistență persoanelor îndurerate.

Cine sunt cei doi români care au murit încercând să treacă ilegal granița din Canada în SUA. În tragedie și-au pierdut viața și cei doi copii ai lor

Cuplul de români și copiii lor, unul de 1 an și unul de 2 ani, intenționau să treacă ilegal granița din Canada către SUA, dar au sfârșit tragic. Barca în care se aflau, alături de o altă familie din India, și de conducătorul ambarcațiunii, s-a răsturnat în râul St. Lawrence, aflat în apropiere de granița dintre Quebec și Ontario.

Serviciul de Poliție Akwesasne Mohawk a anunțat că un bărbat a fost identificat ca fiind Florin Iordache, în vârstă de 28 de ani. Poliția a spus că avea două pașapoarte canadiene asupra sa, câte unul pentru copiii săi, de 1, respectiv 2 ani. Micuții au pierit și ei, iar trupurile lor au fost recuperate. (Citiți detalii suplimentare aici…)

O femeie — soția lui Florin și mama copiilor — a fost identificată drept Cristina (Monalisa) Zenaida Iordache, în vârstă de 28 de ani, transmite cbc.ca.

Familia de români intenționa să ajungă în Orlando, Florida, acolo unde se aflau rude de-ale lor, dar au pierit în apele râului canadian. Acum, apropiații vor să găsească o modalitate de a repatria trupurile neînsuflețite în orașul natal din România.

Autoritățile spun că geografia unică a teritoriului îl face un loc popular pentru traficanții de persoane, poliția efectuând 48 de interceptări în acest an. Majoritatea celor care încearcă să intre în SUA prin zonă sunt de origine indiană și română.

În februarie, poliția din Akwesasne a raportat o creștere a traficului de persoane în comunitatea Kanien’kehá:ka.

Vă recomandăm să citiți și:

MAE confirmă naționalitatea română a două dintre victimele care au murit înecate în Canada, încercând să treacă ilegal granița în SUA

O familie de români a MURIT în timp ce încerca să intre în SUA prin Canada. Un bebeluș și un copil de trei ani, între victime / Reacția MAE

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple