O femeie care și-a scos casa la vânzare, CRITICATĂ pentru că cere un preț prea mic: „Dacă nu ai căpătat-o, o dai. Învie oamenii ăia care au făcut-o”

O femeie care și-a scos casa la vânzare, CRITICATĂ pentru că cere un preț prea mic: „Dacă nu ai căpătat-o, o dai. Învie oamenii ăia care au făcut-o”
Dispută pe Facebook privind vânzarea unei case / Sursa foto: Facebook Mutat la tara
Publicat: 24/04/2023, 22:26
Actualizat: 24/04/2023, 22:28

Un simplu anunț de vânzare a unei case a creat o întreagă dezbatere pe un grup de Facebook destinat persoanelor care vor să se mute în mediul rural.

„Dacă nu ai căpătat-o, o dai. Învie oamenii ăia care au făcut-o”

O persoană a postat un anunț pe grupul de Facebook „Mutat la țară” în care scrie că vinde o casă cu 9.500 de euro într-un sat din Dolj.

Vând casa la 9.500 EURO negociabil citiți tot anunțul vă rog… în Comuna Izvoare, județul Dolj, sat Corlate, casa este locuibilă deoarece 3 camere sunt ușor renovate. Mai necesită îmbunătățiri atât interior cât și exterior, satul este retras pentru cei cărora le place liniștea fără asfalt, iar până la asfalt sunt 3 kilometri, pe o ruta 5 de kilometri, pe cealaltă ruta cel mai apropiat oraș Băilești la 20 de kilometri, Craiova la 50 de kilometri.

Zona este de câmpie,  are un teren de aproximativ 2000 de metri pătrați și 30 de metri deschidere, fântână proprie, curent electric, posibilitate de internet, două magazine de sat, Poștă și grădiniță, iar la aproape 3 kilometri, școală cu transport.

Nu are baie, bucătărie, canalizări sau alte minuni, se poate face fosa. La 5 km este Primăria, dispensar, farmacie si alte magazine, iar la 10 km avem Profi și La doi pași. Nu există transport, țin să menționez pentru că am mai fost întrebată, dar oamenii din sat fac naveta și se poate merge cu ei pentru cine nu are mașină, dar de preferat să aveți mașină proprie. 

Cel mai bun semnal telefonic pe Digi mobile, restul cam slăbuț, noi folosim WhatsApp semnal la internet, tot Digi și ne-am găsit ok. Casa va fi eliberată din iunie când termina copiii școala, nu este pentru pretențioși…Și cea mai mare rugăminte. Nu jigniți. nu vă iau banii cu forța, nu va place, treceți mai departe”, a scris proprietara locuinței pe grupul menționat.

„Auzi, ce preț. Preț de băutură, preț de lene”

Anunțul a împărțit utilizatorii grupului în două tabere: Unii afirmă că prețul cerut pe casă este mult prea mic, în timp ce alții spun că „ar merita dărâmată”.

Da ce, frate o dai de pomană? Dacă nu ai muncit tu și ai căpătat-o, o dai. Auzi, ce preț. Preț de băutură, preț de lene. Învie oamenii ăia care au făcut-o. Râzi de munca lor”, a comentat o membră a grupului, scrie ziare.com.

Credeți-mă că și la prețul ăsta s-au găsit oameni care să comenteze negativ și mi l-au scăzut la jumătate cu motivul că „cocioaba aia e de dărâmat”. După părerea mea are potențial, dar nu toți văd lucrurile cum le vedem noi”, a scris proprietara, care a fost încurajată să ceară mai mult. „Fii serioasă. Un om care vrea și cu capul pe umeri îți dă un 25.000 de euro fluierând. Ai fântână, ai lumină. Nu o da pe repezeală”, scrie altcineva.

„Nu vă grăbiți să o dați de pomană, vin vremuri grele la care nici nu va gândiți”

„Casa și terenul au o valoare mare. Ce cereți dumneavoastră aici este preț de nimic, credeți-mă! Nu vă grăbiți să o dați de pomană, vin vremuri grele la care nici nu va gândiți!”, a comentat un membru al grupului. „ Prețul e prea mic, mai bine ridicați prețul și așteptați, nu vindeți in perioada asta de inflație”, a scris altcineva.

De ce o dați așa ieftin? Mulți caută așa ceva”, a comentat o femeie convinsă că proprietatea valorează „cel puțin 20.000 de euro”. „Foarte bună casa, se vede acolo și munca și viața voastră. Liniște, pace și muncă tihnită… Pentru cine vrea să facă averi, nu e de mers. Pentru cine vrea să mânce din grădina lui, să-și crească animale, e raiul!”, a scris altcineva.

Un preț corect. Terminați cu vrăjeala, ăștia cu 25.000 – 45.000. V-ați injectat cu multe vise prin internet. Deci, gura mică!”, a intervenit un bărbat în discuție.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni