Fetița ucisă și incendiată la Arad a fost identificată! UPDATE | Principalul suspect al crimei a fost REȚINUT

Fetița ucisă și incendiată la Arad a fost identificată! UPDATE | Principalul suspect al crimei a fost REȚINUT
Fetița ucisă și incendiată la Arad a fost identificată. Cine este principalul suspect al crimei / Foto: Pixabay.com / Poliția Română
Publicat: 01/11/2021, 23:36
Actualizat: 02/11/2021, 09:08

Anchetatorii au reușit să o identifice pe micuța ucisă și incendiată la Arad. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei oribile. El și mama fetiței sunt audiați de polițiști, iar părintele copilei a și fost reținut, de altfel, în cursul nopții de luni spre marți (MAI MULTE DETALII AICI!).

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că tatăl a povestit, la audieri, faptul că fetița ar fi murit după ce s-ar fi lovit la cap în casă. Totodată, tatăl a recunoscut că a pus cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat pe câmpul unde a și fost găsit. Părintele copilei a negat însă că ar fi incendiat trupul.

În tot acest timp, mama fetiței se afla la maternitate, unde a adus pe lume al treilea copil al familiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Anchetatorii au bănuit că fetița a fost ucisă de cineva din familie, scrie observatornews.ro. Chipul îngerașului nevinovat a fost reconstituit și de pe trupul ei au fost ridicate probe esențiale, precum ADN, care au dus la identificarea ei și a autorului omorului.

Luni seară, anchetatorii și trupele speciale au descins la casa familiei fetiței și i-au luat pe părinții acesteia la audieri.

Primele informații arată că tatăl vitreg al fetiței ar fi principaul suspect. Familia mai are un copil, un băiețel în vârstă de 3 ani și este din Arad. Anchetatorii cred că fetița a fost omorâtă în bătaie acasă, apoi abandonată pe un câmp din apropierea unui cimitir.

Copila era șatenă și avea ochii căprui. Avea între cinci și șase ani și un metru 20 înălțime.

Nimeni nu a dat-o dispărută nici după 48 de ore și acest fapt a indicat că autorul crimei ar fi din familie.

Fetița nu avea urme de apărare pe mâini, dar în pumn ținea strâns un fir de păr lung de 22 cm.

Anchetatorii au mai stabilit că a fost ucisă imediat după ce a mâncat. După crimă, asasinul a încercat să scape de cadavru și i-a dat foc.

Criminaliștii au recuperat rămășițele carbonizate, haine arse și un elastic de păr, precizează sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult