Fiica lui Dr. Dre trăiește pe străzi și doarme într-o mașină închiriată. Artistul rap are o avere de 800 milioane de dolari, dar ar fi uitat de LaTanya

Fiica lui Dr. Dre trăiește pe străzi și doarme într-o mașină închiriată. Artistul rap are o avere de 800 milioane de dolari, dar ar fi uitat de LaTanya
Fiica lui Dr. Dre trăiește pe străzi și doarme într-o mașină închiriată. Artistul rap are o avere de 800 milioane de dolari, dar ar fi uitat de LaTanya / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 05/08/2021, 15:32

Fiica înstrăinată a celebrului rapper american Dr. Dre a dezvăluit că nu are adăpost și doarme în mașină. Totul în timp ce tatăl ei este obligat să-i plătească fostei soții, Nicole Young, o pensie alimentară de 300.000 de dolari pe lună.

LaTanya Young, în vârstă de 38 de ani, este livrator DoorDash și Uber Eats, dar susține că nu își poate permite un apartament în California și trăiește într-o mașină închiriată, scrie Daily Mail.

Femeia are patru copii și spune că i-a cerut ajutor tatălui ei, care are o avere de 800 milioane de dolari, dar nu a primit nimic în ultimele 18 luni.

LaTanya este fiica lui Dr. Dre, concepută cu Lisa Johnson, în vârstă de 53 de ani. Cuplul s-a despărțit pe când LaTanya avea doar cinci ani.

Nu și-a văzut tatăl de 18 ani și nu are telefon mobil, comunicând cu acesta prin echipa din jurul său.

„Am multe datorii. Îmi vor lua și mașina…”

„Copiii mei stau la prieteni. Nu trăiesc în mașină, ca mine. Accept orice job, lucrez pentru 15 dolari pe oră ca montator la un depozit. Încerc să stau la suprafață. Am datorii multe”, a povestit LaTanya.

„Mașina este un chilipir. E un SUV și chiria e 2.300 dolari pentru trei săptămâni. Eu am plătit doar una. În curând îmi vor lua mașina”.

LaTanya s-a mutat din Nevada în California cu copiii ei, luna trecută, sperând că va câștiga mai bine.

Dr. Dre a ajutat-o până în 2020

Femeia i-a cerut ajutor tatălui ei, dar nu a primit nimic, susține ea. E dureros că nepoții nu și-au întâlnit niciodată bunicul faimos, subliniază femeia.

În trecut, rapper-ul a ajutat-o, i-a plătit chiria și chiar i-a dat o alocație lunară, dar totul a luat sfârșit în ianuarie 2020.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult