CÂȘTIGĂTORUL „Survivor România” 2023 este Dan Ursa: „Sunt mândru de mine și de susținătorii mei”!

CÂȘTIGĂTORUL „Survivor România” 2023 este Dan Ursa: „Sunt mândru de mine și de susținătorii mei”!
Marele câștigător Survivor România 2023 este Dan Ursa / FOTO - Captură video: Pro TV
Publicat: 24/05/2023, 23:40
Actualizat: 25/05/2023, 01:02

Finala Survivor România 2023.  Miercuri, 24 mai, s-a desfășurat ultimul act al acestui show, de la 20:30, la Pro TV. În finala Survivor România 2023 s-au calificat Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa, cel care a fost desemnat marele câștigător, după votul telespectatorilor, intrând și în posesia marelui premiu de 100.000 de euro.

UPDATE 9 – S-a dat STOP VOT. Numele câștigătorului show-ului de la Pro TV este… Dan Ursa!

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023 / FOTO – Captură video: Pro TV

Iată ce declarase învingătorul, cu puțin timp înainte de a afla rezultatul final:

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!”

UPDATE 8 – A început votul pentru desemnarea câștigătorului „Survivor România” 2023

UPDATE 7 – S-au închis liniile de vot.

Al doilea finalist, alături de Andrei Krișan este… Dan Ursa! Carmen Grebenișan a fost eliminată, în urma votului publicului.

Dan Ursa / FOTO – Captură video: Pro TV

După confruntarea din teren, Andrei Krișan a reușit să se califice direct în ultima etapă de voturi din partea publicului.

UPDATE 6 – Are loc primul Consiliu Tribal, LIVE, iar Daniel Pavel a dat START VOT, telespectatorii având de ales între Carmen sau Dan.

Așadar, în acest moment, Carmen Grebenișan și Dan Ursa așteaptă cu sufletul la gură votul publicului, pentru a afla care dintre ei se va califica în ultima etapă eliminatorie a Finalei „Survivor România” 2023.

Carmen și Dan, în așteptarea votului telespectatorilor / FOTO – Captură video: Pro TV

În ultimul Consiliu de la Survivor România sunt prezenți atât actualii supraviețuitori, cât și foștii concurenți care au venit în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul. Înainte de a se da START VOT, Andrei Krișan a făcut ultimele declarații din postura de supraviețuitor.

„Mă simt foarte fericit, trăiesc momentul în clipa asta și vreau să reamintesc că la ultimul joc de finala, cei de la vodafone mi-au oferit niște gantere cu care mi-am perfecționat îndemânarea. Am ales gantera! Simt că și gantera m-a ales pe mine și am ajuns în momentul acesta în care mi-am adjudecat poziția în finală. Mă simt foarte bine!”, a spus el.

Andrei Krișan / FOTO – Captură video: Pro TV

Dar și alți concurenți sau foști concurenți au transmis mesaje emoționante.

„Vă mulțumesc că îmi dați ocazia să mai vorbesc în acest consiliu, mereu a fost o plăcere să comunic aici. Domnule Dan, vreau să vă spun că am mai multe emoții acum decât atunci când stăteam pe scaun tremurând de teama unei eliminări. Am observat în cei trei niște monștri ai autocontrolului.. Sunt atât de mândru de ei, vă spun sincer! Îi admir, non-egoist. Eu n-am mai putut la un moment dat, dar ei au putut să parcurgă această luptă. Am fost și noi oamenii care știm că suntem. Mulțumim Domnul Dan, mulțumim PRO TV și tuturor celor implicați”, a spus DOC.

Maria Lungu a avut și ea o intervenție: „Am emoții foarte mari, tremur! Eu sunt o Războinică de la început până la final și vreau să-i felicit că au ajuns până aici. Să nu renunțe!”

„Cele mai puternice sentimente care le-am simțit vreodată, vreau să mă plesnesc, să văd dacă momentul este real. Alex, soțul meu, chiar dacă nu am vorbit decât o singură dată, mi-ai trasmis toată energia de care am avut nevoie! Aici, la Survivor, mi-a fost incredibil de greu să recunosc că mi-e frică, dar am învățat să-mi transform emoțiile în ceva pozitiv. Eu sper că am fost și amuzantă, daca nu am râs eu la gluemes mele și a fost de ajuns. Am putut să fiu eu 100% și să spun că sunt puternică”, a fost mesajul emoționant al lui Carmen Grebenișan.

UPDATE 5 – Cea de-a treia etapă

Dan Ursa pierde în fața lui Andrei Krișan, care merge direct în a doua sesiune de vot.

UPDATE 4 – A doua etapă a fost câștigată de Dan Ursa

Concurentul se va duela cu Andrei Krișan, iar Carmen Grebenișan intră în prima sesiune de votare.

Sătmăreanul Dan Darius Ursa, în vârstă de 40 de ani, a fost ales în acest show în urma unui casting de 12.000 de persoane, la care s-a înscris din pasiune, ambiție și dorința unei noi experiențe, după cum a precizat.

„Vreau să fac performanță, adică să mă transform dintr-un om simplu într-un războinic, pentru că supraviețuitor sunt deja!”, declara Darius Ursa, odată ajuns pe insulă.

Prietenii lui Darius îl susțin și au încredere în potențialul său de a câștiga Survivor, dar rămâne de văzut dacă poate duce la bun sfârșit această luptă.

„Darius e un om extrem de ambițios când își pune ceva în minte și este un explorator continuu. Iubește aventura și lucrurile noi, tocmai de aceea vacanțele lui în Africa și Thailanda nu au fost relaxări în resorturi, ci explorări și depășirea limitelor. Nu este sportiv cu rezultate în vreun sport, dar e o fire sportiva și competitiva. Mi-a spus ca merge acolo sa câștige nu doar să participe. A fost luat puțin prin surprindere ca trebuie sa plece asa din scurt, dar e asa determinat încât nici nu a mai contat ca era Ajunul Anului Nou”, declara unul dintre apropiații concurentului.

Cât despre viața profesională a sportivului, Daniel Ursa s-a prezentat ca fiind director zonal de vânzări. Compania la care acesta ocupă această funcție se numește Makita România, ce produce și vinde motoare electrice, potrivit ObiectivSm.ro.

Timp de cinci ani, din februarie 2011, până in februarie 2016, Dan Ursa a fost director de vânzări (pe zona Ardeal) la Karcher România.

De atunci până în prezent el ocupă aceeași funcție, tot pe zona Ardeal, dar și la Makita România.

UPDATE 3 – Prima etapă a fost câștigată de Andrei Krișan

Conform regulamentului din această finală, concurentul nu va participa la următoarea etapă, primind dreptul de a se odihni. Astfel, în a doua etapă se vor duela pe teren Carmen Grebenișan și Dan Ursa.

FOTO – Captură video: Pro TV

UPDATE 2 – A început ultimul joc al sezonului! 

Primul concurent care intră pe traseu a fost Andrei Krișan, el fiind susținut de foștii concurenți, atât de la Faimoși cât și de la Războinici.

FOTO – Captură video: Pro TV

Carmen Grebenișan este susținută de foștii Faimoși în timp ce evoluează pe traseu, în etapa calificărilor. La final, primește un sfat valoros de la Jorge și Bianca Patrichi.

Dan Ursa este ultimul concurent care intră pe traseu, în ultimul joc al sezonului. Acesta este susținut de foștii Războinici, care se bucură vizibil când acesta termină cursa. Robert Moscalu se miră cât de tare a slăbit Dan Ursa.

„Dacă mai slăbea cinc kilograme, nu-l mai vedeam”, a spus el.

UPDATE – Foștii concurenți s-au întors pentru ultimul joc al sezonului

Foștii concurenți ai sezonului 2023 Survivor România s-au întors pe teren, acolo unde își vor susține concurentul preferat.

Alexandra Porkolab, concurenta care a părăsit Survivor România cu doar câteva zile înainte de Finala din 24 mai 2023, a fost de nerecunoscut. A purtat un costum negru, părul prins și o șapcă pe cap.

FOTO – Captură video: Pro TV

Răzvan ”Efectiv” a declarat că le ține pumnii tuturor concurenților, Gheboasă crede că cei trei rămași în competiție ”sunt niște eroi”, în timp ce Lucianna este foarte emoționată și bucuroasă că este ”spălată și mâncată”.

Alin Chirilă mărturisește că simte emoția finalei Survivor România 2023 și că ar intra și el pe traseu: ”Mi s-a ridicat pulsul la maxim.”

FOTO – Captură video: Pro TV

Daniel Pavel a explicat, pentru ultima oară în acest sezon, care sunt regulile jocului din finala Survivor România 2023.

Domnu’ Dan îi nedumerește pe foștii concurenți când le spune că trebuie să intre și ei pe traseu. Din fericire pentru aceștia, totul este o glumă. ”Despre ce vorbim? Ați venit să-i susțineți sau nu?”.

FOTO – Captură video: Pro TV

Urmăriți marea finală Survivor 2023 live video AICI. Telespectatorii vor vota câștigătorul!

Cine a fost eliminat de la Survivor România 2023

În Semifinala Survivor România 2023, de marți, 23 mai 2023, concurenta Alexandra Ciomag a părăsit definitiv concursul.

După aproape cinci luni petrecute pe insula din Republica Dominicană, concurenta Alexandra Ciomag a părăsit definitiv competiția Survivor România 2023.

Finala Survivor România 2023. În Finala de miercuri, 24 mai 2023, intră Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Cei trei fericiți finaliști se vor „lupta” acerb pentru premiul uriaș de 100.000 de euro.

Voturile publicului au dictat! Prezentator Daniel Pavel a rostit numele Alexandrei Ciomag, fosta Războinică care a reușit să ajungă, totuși, până la cel mai înalt nivel la Survivor România 2023 de la Pro Tv.

Alexandra Ciomag s-a declarat foarte mândră și fericită că a ajuns până în finală. A mărturisit că nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva și le-a dorit celorlalți mult succes și fie ca cel mai bun să câștige.

Totodată, Alexandra Ciomag s-a referit la experiența din Republica Dominicană drept cea mai frumoasă din viața ei.

Fosta Războinică a spus, vizibil emoționată, că a fost cea mai frumoasă experiență. Și-a amintit despre camp, când a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, așa cum „crede și simte”. A avut emoții enorme la primele provocări, dar s-a ambiționat și a mers mai departe. „Doar în consilii, am aceleași emoții ca la început”, a mai declarat Alexandra Ciomag.

Andreea Ciomag, conflict cu Kamara

În cadrul ediției Survivor din 3 aprilie 2023, Andreea Ciomag a avut un conflict cu Kamara. Totul a pornit după ce echipa lor a pierdut proba de recompensă, fapt pentru care „războinica” nu l-a putut trece cu vederea. Mai mult, artistul Kamara ar fi jignit-o pe Andreea.

„La unificare, cu ce ți-am greșit eu de a trebuit să faci tam-tam? Și ai văzut că nu ți-am răspuns cu aceeași monedă”, i-a reproșat fosta „războinică” lui Kamara.

În timpul petrecerii de unificare, Andreea a vrut să mănânce creveți, iar Kamara nu a lăsat-o, spunând că sunt ai…lui. Mai mult, Kamara a făcut-o „nesimțită”!

„Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești cel mai matur de aici. Dar uite că n-ai fost! Ba chiar, dacă stau și mă gândesc, m-ai și jignit. M-ai făcut ‘nesimțită’ la masă. Tu, cu gurița ta! Bravo, iarăși îți arăți caracterul!”, a continuat Alexandra Ciomag, potrivit cancan.ro.

Domnul Dan: Vă așteaptă un joc, jocul final

„Carmen, Krișane, vă așteaptă un joc, jocul final. Dăm bătălia pe nisipul dominican, ne întoarcem în consiliu, vă privim din nou în ochi. Mâine seară vom afla marele câștigător Survivor România 2023. Nimeni nu știe cine va fi marele câștigător.

Va fi o luptă epică pentru respectul întregii țări. E timpul ca cei trei să arate din ce sunt făcuți. Cea mai importantă luptă a sezonului, finala Survivor România 2023, live la Pro Tv și live pe Voyo. Ne revedem mâine în consiliul live”, a declarat, marți seara, prezentatorul Daniel Pavel.

Finala Survivor România 2023 LIVE VIDEO. Carmen Grebenișan: Emoții incredibil de mari

„Am niște emoții incredibil de mari, dar simt că merit să trec în etapa următoare. Am avut o evoluție în aceste cinci luni. Am avut o temere de traseele cu apă. Mi-am dat seama că m-am bătut cot la cot cu băieții, în etapa individualelor.

Explozie eu cred că am avut, cu toată emoția din lume am intrat pe fiecare traseu. În camp am ales să fiu o persoană extrem de vocală, sunt niște riscuri asumate, am avut un confort psihic ridicat, am creat niște prietenii adevărate cu fetele de acolo.

Am ales metode curate, care să nu dăuneze altora. Nu am niciun regret în momentul de față. Ies o fată mai încrezătoare, cu același caracter. Las lumea să decidă”, a spus Carmen Grebenișan, înainte de marele anunț privind finaliștii Survivor România 2023.

Carmen Grebenișan a lăsat nunta pe altădată pentru Survivor România 2023!

În 2023, Carmen Grebenişan avea programată nunta. La vârsta de 29 de ani, Carmen este deja căsătorită de un an și trăiește viața pe care și-o dorește.

Aceasta s-a mutat în Bucureşti de dragul iubitului său, Alex Militaru, iar pe vremea când cei doi erau în vizită la nişte prieteni în Cluj, acesta a cerut-o de nevastă. Căsătorită deja civil cu Alex Militaru, desigur, cei doi trebuiau să îşi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu, dar au amânat momentul pentru ca frumoasa blondă să poată participa la Survivor.

Finala Survivor România 2023 LIVE VIDEO. Andrei Krișan: Ultimul capitol se numește Finala

„Sunt leoarcă de la emoții. Nu am fost chiar așa praștie cu praștia. Am avut momentele mele bune. Problema mea cea mai mare este că aveam tendința să mă autosabotez, să îmi pierd încrederea în mine.

După meciul ăsta am acceptat înfrângerea, dar am foarte mare încredere în mine. În toată nebunia asta cu Survivor mi-am dat seama că poți să găsești persoane cu care să rezonezi. Am reușit să facem , să fim mai confortabili psihic.

În momentul de față nu mai sunt foarte multe file de adăugat în povestea mea. Ultimul capitol se numește Finala, mi-ar plăcea să scriem împreună acest capitol, îi las pe cei de acasă să facă exact ce simt”, a spus Andrei Krișan, înainte de anunțul domnului Dan.

Cât costă un abonament de o lună la care sala la care lucrează ca antrenor personal Andrei Krișan

Dacă și tu îți dorești să te apuci de sport cu ”războinicul” de la Survivor, trebuie să știi exact ce sumă va trebui să scoți din buzunar pentru așa ceva.

Așadar, la Technology. Sport. Fun, locul unde îl găsești pe Andrei instructor, un abonament lunar costă 40 de euro, rezultând că vei plăti undeva la 200 de lei pentru un stil de viață mai sănătos.

Finala Survivor România 2023 LIVE VIDEO. Dan Ursa: Am trecut prin toate

„Mă aflu pe unul din cele trei scaune finaliste, sunt foarte fericit, asta nu înseamnă că nu sunt emoționat. Sunt emoționat și pentru ceilalți trei. Dar emoțiile mele sunt de fericire, îmi amintesc primii pași făcuți pe insulă. Sunt foarte bucuros pentru asta. Am trecut prin toate. Sunt sigur că voi fi și la ultimul joc, am ajuns să mă bat de la egal la egal cu campioni, sunt atât de mândru de mine. Am simțit energia celor de acasă. Sunt cel mai fericit, domnul Dan!”, a mărturisit Dan Ursa.

Dan Ursa a generat o surpriză uriașă la proba cântarului din martie 2023 de la Survivor România 2023.

Este concurentul care a slăbit cel mai mult! A venit cu 116 kg și acum are 99 kg.

Concurenții Survivor și evoluția greutății lor pe parcursul emisiunii:

 • Ștefania Stănilă a intrat în competiție cu 54 kg și acum cântărește 55.7 kg.
 • Ionuț Iftimoaie a intrat în competiție cu 102 kg și acum cântărește 94, 3kg.
 • Alexandra Porkolab a intrat în competiție cu 63 kg și acum cântărește 61,45 kg.
 • Robert a intrat în competiție cu 86 kg și acum cântărește 72,2 kg.
 • Carmen Grebenișan a intrat în competiție cu 60 kg și acum cântărește 58,5 kg.
 • Remus Boroiu a intrat în competiție cu 97 kg și acum cântărește 95,4 kg.
 • Kamara a intrat în competiție cu 80 kg și acum cântărește 72,2 kg.
 • Alexandra Ciomag a intrat în competiție cu 58 kg și acum cântărește 58.8 kg.
 • Andrei Krișan a intrat în competiție cu 73 kg și acum cântărește 69.95 kg.
 • Andreea Moromete a intrat în competiție cu 54 kg și acum cântărește 50.8 kg.
 • Dan Ursa a intrat în competiție cu 116 kg și acum cântărește 99 kg.
Finala Survivor România 2023 LIVE VIDEO | Numele câștigătorului show-ului de la Pro TV este / SURSA FOTOcaptura Pro TV
Finala Survivor România 2023 LIVE VIDEO | Numele câștigătorului show-ului de la Pro TV este / SURSA FOTO captura Pro TV
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine este, de fapt, cerșetoarea din imagine. A fost o actriță cunoscută, dar acum trăiește...
FOTO. Imagini interzise cardiacilor cu cea mai frumoasă fotbalistă din lume! Și-a făcut propriul calendar
O fetiță de doi ani pierdută într-o pădure din SUA a fost găsită dormind alături...
Cum fac amor indiencele: fetele își pierd virginitatea la...
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când...
Câte triunghiuri reflectorizante trebuie să ai în mașină? Cine nu le are pe toate e...
VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca...
Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor. Anunțul a luat prin surprindere milioane de părinți
Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit. Afaceristul avea 51 de ani
Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA / Ciolacu a reacţionat imediat
Unde a fugit Pescobar Paul Nicolau după ce Taverna Racilor a fost închisă de inspectorii...
REGULA de AUR urmată de toți BOGAȚII lumii: „Niciodată, DAR niciodată să nu te...
HALEP SCAPĂ de SUSPENDARE! Verdict răsturnat
Dulceață de ardei iute. Rețeta care dă dependență
Un bărbat a descoperit în noua lui casă o piatră bizară, pe care a folosit-o...
BANCUL ZILEI. Bubulina: Bărbate, ia îmbracă-te tu în pirat! Bulă: Păi de ce?
„Mi-am lăsat familia și nu regret”. Florin Busuioc surprinde pe toată lumea cu o mărturisire...