Fiul motociclistului accidentat de Monica Macovei, mesaj disperat pe facebook: „Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală” Acesta se întoarce din Spania să fie alături de tatăl său

Fiul motociclistului accidentat de Monica Macovei, mesaj disperat pe facebook: Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală Acesta se întoarce din Spania să fie alături de tatăl său
Foto preluată g4media: imagini amator
Publicat: 09/10/2022, 15:39
Actualizat: 09/10/2022, 15:39

Aflat în Spania, fiul motociclistului lovit cu mașina de Monica Macovei, a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre starea de sănătate a tatălui său. ”La spital nu îmi răspunde nimeni”, a motivat acesta clipele de disperare pe care le trăiește, cu privire la situația medicală a tatălui său. Ulterior, bărbatul a venit cu un alt mesaj în care a dezvăluit că părintele său este, într-adevăr, în stare gravă. Acesta a mărturisit că pleacă din Spania spre România pentru a fi alături de tatăl său.

Potrivit unor informații de ultimă oră, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că motociclistul a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit în urma accidentului, el fiind stabili şi conştient. Bărbatul este internat pe secţia de Terapie Intensivă.

”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris acesta pe pagina de facebook. 

Motociclistul, diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au afirmat că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta, potrivit news.ro.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă la ieșirea din stațiunea 2 Mai

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă, de mașina condusă de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. Motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost dus la spital cu un elicopter SMURD.

Accidentul rutier s-a produs puțin după ora prânzului, la ieșirea din stațiunea 2 Mai. Monica Macovei se afla la volanul SUV-ului său și se îndrepta către Mangalia. Într-o curbă, fostul ministru al Justiției a intrat în coliziune cu un motociclist, pe care l-a aruncat într-un parapet metalic.

Bărbatul de 56 de ani a rămas nemișcat pe asfalt, iar motocicleta a fost cuprinsă de flăcări. Salvatorii au chemat rapid ajutor și la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, scrie observatornews.ro.

Monica Macovei, explicații pe facebook

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă.

Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, a fost varianta prezentată sâmbătă pe Facebook de Monica Macovei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari