Se zvonea că își face post TV, dar Florin Călinescu a dezvăluit cu ce se ocupă după plecarea de la Pro TV. A semnat deja contractul (VIDEO)

Se zvonea că își face post TV, dar Florin Călinescu a dezvăluit cu ce se ocupă după plecarea de la Pro TV. A semnat deja contractul (VIDEO)
Actorul Florin Călinescu (FOTO - Captură video: Facebook)
Publicat: 08/08/2021, 18:08
Actualizat: 08/08/2021, 22:12

Actorul Florin Călinescu a anunțat, duminică, într-un live pe Facebook, că a semnat un nou contract, după plecarea de la Pro TV, demontând astfel zvonul că își face propriul post TV. Fostul jurat de la „Românii au talent” a dezvăluit că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, ajutând la rebranduirea lor, dar nu a oferit niciun nume.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunț și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete”, a început live-ul de pe Facebook Florin Călinescu.

El a explicat că acum caută oameni potriviți pentru diversele programe pe care le va implementa și dezvolta la respectivele televiziuni… și nu pentru propriul post de televiziune, așa cum se zvonea.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a mai spus el.

La final, Florin Călinescu a spus și ce fel de angajați caută în perioada următoare.

„Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe că facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier. Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini…”, a mai scris Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu și-a anunțat și el plecarea din postul care l-a consacrat

Florin Călinescu a anunțat duminică, 18 iulie, că renunță la colaborarea cu Pro Tv. Actorul a scris pe contul său de Facebook că va renunța la colaborarea cu ProTv, menționând că urmează să ofere detalii „mai încolo”, explicații care au venit mai târziu: „Vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”…

CITEȘTE ȘI: După Florin Călinescu, o altă vedetă se desparte de Pro TV. Emisiunea sa nu va mai fi inclusă în grila postului, din toamnă


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase