Fostul ministru Alexandru Petrescu critică deciziile ”amazoanei” Clotilde Armand: ”Va genera conflicte juridice cu prejudicii aferente mulți ani de acum încolo”

Fostul ministru Alexandru Petrescu critică deciziile ”amazoanei” Clotilde Armand: ”Va genera conflicte juridice cu prejudicii aferente mulți ani de acum încolo”
Fostul ministru Alexandru Petrescu și deciziile ”amazoanei” Clotilde Armand

În contextul în care criza gunoaielor din Sectorul 1 este departe de a fi încheiată, fostul ministru PSD Alexandru Petrescu scrie, pe pagina sa de socializare, că deciziile luate de Clotilde Armand vor genera efecte juridice cu prejudicii greu de calculat în momentul de față.

Alexandru Petrescu consideră că primarul Sectorului 1 a devenit ”un risc major” pentru nu numai pentru consilierii locali ai coaliței de drepata, aflată la guvernare, dar și pentru întreg aparatul administrativ al primăriei.

Clotilde Armand dorește să apară în postura de ”amazoană”, scrie fostul ministru PSD, numai că – printr-o astfel de atitudine – vor fi generate ”conflicte juridice cu prejudicii aferente mulți ani de acum încolo.

”Primarul Clotilde Armand este un risc major pentru aparatul administrativ al Primăriei Sectorului 1 și pentru consilierii locali ai coaliției de guvernare.

Neînțelegând rigorile codului administrativ și atribuțiile distincte dintre executiv și consiliul local, nepricepând importanța secvențierii pașilor prevăzuti de lege în orice demers, dorința de a își construi imaginea de amazoană, în detrimentul unei bune guvernări locale, va genera conflicte juridice cu prejudicii aferente mulți ani de acum încolo”, avertizează Alexandru Petrescu în mediul online.

Alexandru Petrescu critică ”nesăbuința primarului om-nou”

Există, în Primăria Sectorului 1 al Capitalei, ”funcționari de bună credință”, notează Alexandru Petrescu, dar aceștia sunt responsabili ”personal și patrimonial” pentru deciziile atât de criticate ale Clotildei Armand.

”Primarul om-nou” dă dovadă de ”nesăbuință”, iar cei care vor avea de ”tras” după ce Clotilde Armand nu mai mai deține funcția de primar vor fi chiar respectivii funcționari și consilierii locali USR-PNL.

”Mulți funcționari de bună credință ai primăriei și consilieri locali USR-PNL, responsabili personal și patrimonial pentru deciziile luate sub presiunea imensă a acordului politic al coaliției USR-PNL și a nesăbuinței primarului om-nou, vor avea de tras mult după ce guraliva Clotilde va pleca de la primăria sectorul 1”, mai scrie Alexandru Petrescu.

Nu este pentru prima oară când fostul ministru PSD o critică vehement pe Clotilde Armand, acesta avertizând – nu cu foarte mult timp în urmă – că edilul Sectorului 1 se află, pur și simplu pe contrasens (mai multe detalii AICI).

”Primarul Clotilde Armand este pe contrasens, în directă coliziune cu cetățenii Sectorului 1 (inclusiv cu cei care, la un moment dat, au ales-o), cu proprii susținători liberali, cu însăși funcția pe care o ocupă și cel mai grav, cu demnitatea umanăreușind  se manifeste, în peste jumătate de an de guvernare locală, pe tot spectrul posibil de lezare a drepturilor și așteptărilor cetățenilor: de la inconveniență, disconfort, trecând la periclitarea ecosistemului de business, a sistemului sanitar, a sănătății publice, alocări discreționare de contracte pe bani publici, conflicte interminabile, atingând tristul apogeu al eșecului administrativ prin blocarea proiectului pentru copiii cu sindrom Down”, a notat Alexandru Petrescu în mediul online.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?