Fostul soț al Ronei HARTNER și-ar fi amenințat fiica pentru a o forța să se mute cu el. „I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în plasament»”

Fostul soț al Ronei HARTNER și-ar fi amenințat fiica pentru a o forța să se mute cu el. „I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în plasament»”
Rinda Hartner crede că singurul motiv pentru Rocco Sedano a vrut ca fata lui și a Ronei să stea cu el a fost acela de a obține ajutorul pentru părinții singuri, acordat de statul francez
Publicat: 04/02/2024, 07:00
Actualizat: 04/02/2024, 09:16

După moartea Ronei Hartner, fostul ei soț, dansatorul Rocco Sedano, a încercat să se apropie de fiica lor, Rita, care are 16 ani. Deși aproape absent din viața copilei, bărbatul și-a manifestat brusc intenția de a o lua pe fată la el. Rita nu a dorit să stea însă cu el, ceea ce a declanșat un adevărat război. Francezul și-ar fi amenințat propriul copil că îl va duce într-o familie de plasament. Sora artistei, Rinda Hartner, este convinsă că singurul motiv pentru care Rocco Sedano ar fi vrut să o ia pe Rita la el ar fi fost acela de a încasa ajutorul pentru creșterea copilului, oferit de statul francez părinților singuri.

Dincolo de trauma pierderii premature a mamei sale, Rita Sumalya, fiica artistei, în vârstă de 16 ani, s-a trezit, fără voia ei, în mijlocul unui meci de ping-pong familial.

Deși tatăl ei, dansatorul francez de origine argentiniană Rocco Sedano, nu s-a implicat în creșterea fetei, iar relația lor era una distantă, acesta și-a exprimat interesul de a o lua în grija lui.

Adolescenta, care locuiește în Franța, la Toulon, cu mama și fratele Ritei, a refuzat apropierea de tatăl său, cu atât mai puțin să trăiască alături de el.

”A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el”, a spus, pentru Gândul, sora Ronei Hartner, Rinda.

”Intențiile lui erau să primească ajutorul de părinte singur”

Dezinteresul Ritei de a se muta cu tatăl său l-ar fi înfuriat pe francez, care ar fi ajuns să-și amenințe propriul copil.

”I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, ne-a mai spus Rinda Hartner.

Rona locuia în Franța, iar Rinda în Canada, dar cele două surori aveau o relație foarte apropiată, în ciuda distanței care le separa sursă foto: Facebook

Sora Ronei consideră că singurul motiv pentru care Rocco Sedano voia ca Rita să stea la el era unul strict financiar.

”Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a adăugat Rinda.

După ce adolescenta a refuzat să stea la tatăl ei, Rocco Sedano ar fi încercat să îi pună tot felul de piedici.

”Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă”, ne-a mai spus Rinda Hartner.

După moartea mamei sale, Rita a rămas în Franța, în grija unchiului său și a bunicii materne

Au fost căsătoriți doar un an

Rocco Sedano, tatăl Ritei, a fost primul soț al Ronei Hartner. Cei doi s-au cunoscut în Franța, în anul 2007, iar la scurt timp s-au căsătorit.

Mariajul lor a durat însă numai un an. Motivul pentru care căsnicia lor nu a rezistat ar fi fost gelozia bărbatului, dar și faptul că acesta nu își dorea să se cunune religios, în timp ce Rona era o persoană foarte credincioasă, pentru care uniunea în fața Domnului conta extrem de mult.

Gândul l-a contactat pe Rocco Sedano pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la relatările Rindei Hartner, dar acesta nu a răspuns la mesaj.

CITEȘTE ȘI:

Marele REGRET pe care Rona Hartner l-a dus cu ea în mormânt. S-a aflat abia la două luni de la moartea artistei, iar la mijloc sunt bani mulți

POVESTEA de viață a Ronei Hartner, un roman nescris: A lăsat în urmă o fată de 15 ani și două căsnicii eșuate. Care au fost marile iubiri ale artistei

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre români cred că România are o problemă cu tutunul?