FOTO / Alexandra Stan, mai PROVOCATOARE ca niciodată. În ce ipostază s-a lăsat fotografiată pe plajă

Publicat: 31/08/2023, 12:30

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 34 de ani, a pozat extrem de provocator la plajă, în costum de baie, etalându-și formele în ipostaze sexy.

Alexandra Stan este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton. Artista se afișează frecvent în ținute sumare și se fotografiază în cele mai incitante ipostaze.

Pe contul său de socializare, Alexandra Stan le-a arătat internauților mai multe imagini cu ea pe litoral, la Năvodari.

Alexandra Stan, mai provocatoare ca niciodată. Și-a etalat atuurile fizice

Alexandra Stan  s-a lăsat fotografiată pe plajă, într-un costum de baie minuscul.

Artista a pozat astfel încât să îți pună cât mai bine în valoare atuurile fizice, de la abdomenul bine lucrat la posteriorul ferm și bombat.

Alexandra Stan a fost căsătorită cu Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat pe nume Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului 2021 au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.  În urmă cu ceva timp, la o emisiune de televiziune, vedeta a făcut declarații despre motivele care au dus la separarea de soțul ei.

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Alexandra Stan despre nunta sa.

“Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a mai spus artista

Alexandra Stan, despre trauma prin care a trecut cu Marcel Prodan

La emisiunea moderată de Denise Rifai, Alexandra Stan a vorbit și despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, pe vremea când a fost agresată fizic de către fostul ei impresar, Marcel Prodan. În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

”Adica am tras de volan pentru ma batea, iti dai seama! Eu eram langa el in masina! El in masina imi dadea foarte multi pumni, cand ne duceam intr-adevar catre Valul lui Traian! Deci daca el ar fi vrut sa se desparta de mine, asta era un plus pentru ei! Adica de ce n-au facut-o, de ce dupa aceea nu m-au lasat in pace? De ce n-au rupt contractul ala? De ce in momentul in care eu, cu cateva luni inainte de incidentul asta, m-am dus la un prieten de familie care era avocat si cand am vazut ca ei nu respecta foarte multe lucruri din contractul ala, cum ar fi dreptul de a avea un avocat, mie imi era luat dreptul de a avea un avocat, in contract! Acel contract s-a anulat singur pentru ca era penibil de agresiv si penibil de restrictiv fata de mine, imi incalca niste drepturi ale omului! Atat de indoctrinata eram eu! Atat de mult isi doreau ei sa ma tina acolo sub piciorul lor!”, a spus vedeta.

”Si in momentul in care eu m-am dus la avocat si l-am intrebat ce se intampla cu contractul si el mi-a zis ”Vezi ca nu e ok! E super prost facut si nu te avantajeaza deloc contractul! Hai sa avem o discutie cu ei” cand am abordat subiectul ei s-au schimbat cu totul! Adica ei si-au dat seama ca proasta care era inainte nu mai e proasta! Stai sa vedem ce face, ca incepe sa puna intrebari si o sa ajunga si la faza cu banii, mai ales ca il are si tatal ei care a fost cu ea in concerte si fix asa s-a intampla! Si descarcarea aia de tensiune din ziua respectiva a fost urmare a unei certe! Noi ne certam de cateva luni pe subiectul asta! A fost un moment in care el asa a rabufnit, a inceput sa dea in mine, ne-am si injurat, ca si eu am fost agresiva verbal! Cert e ca nu am aflat niciodata adevarul! Nu mi s-a aratat niciodata niciun contract! Nu mi s-au aratat incasarile! Eu doar am auzit vorbe si am vazut mail-uri cu oameni din alte tari care demonstrau existenta unor milioane de euro, care mie mi se furasera!”, a completat ea.

FOTO: Facebook Alexandra Stan

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!