FOTO| Ce mult se iubeau Iuliana și Cristi, cei doi concubini găsiți morți, după ce el ar fi înjunghiat-o, apoi s-a spânzurat: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viața mea. Tu ești TOT”

Publicat: 07/02/2022, 15:38
Actualizat: 07/02/2022, 15:59

Cei doi concubini care au fost găsiți morți în casă în Dolj își transmiteau reciproc, zilele trecute, mesaje de iubire pe Facebook. Apropiații celor doi spun că între ei „era numai bine”, sau „lapte și miere”.  

Iuliana și Cristi, cei doi concubini găsiți morți în casă luni dimineață, ea înjunghiată, iar el spânzurat, ar fi trăit o poveste frumoasă de dragoste.

În urmă cu câteva zile, pe 29 ianuarie, când se pare că aniversau ziua în care s-au cunoscut, Iuliana și Cristi și-au transmis mesaje de iubire pe Facebook.

„Azi este despre noi, simțim la fel, iubim la fel, gândim la fel. În fiecare zi îi multumesc lui Dumnezeu ca te-a adus în viața mea, că mă iubești și mă faci să mă simt ocrotită .Tu esti TOT”, a scris Iuliana pe Facebook, mesaj la care a adăugat o fotografie împreuncă cu iubitul ei, Cristi.

„La multi ani nouă iubirea mea!!!!”, este și mesajul bărbatului, din aceeași zi.

Găsiți morți de fiul ei

Un bărbat din județul Dolj și-ar fi înjunghiat concubina, apoi și-ar fi pus capăt zilelor. Totul s-a întâmplat în localitatea doljeană Mischii, iar întreaga scenă ar fi descoperit-o chiar fiul femeii în vârstă de 27 de ani. Mai mulți polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj sunt la fața locului și anchetează cazul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, cei doi concubini au fost descoperiți, luni dimineața, în locuința lor de fiul femeii.

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Din primele verificări se pare că a fost vorba despre o crimă, urmată de o sinucidere. Bărbatul avea 50 de ani, iar ea 49 și trăiau în concubinaj de aproximativ 3 ani. Ei locuiau într-o vilă din localitatea Mischii împreună cu fiul, nora, dar și cu o bătrână. Aceasta din urmă locuia la etajul I cu cei doi concubini și spune că ultima data l-a văzut pe bărbat în nopatea de duminică spre luni, în jurul orei 04:00. La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În acest moment se efectuează cercetări  pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Aseară au fost la un grătar, a fost totul ok, frumos”

„Aseară au fost la un grătar, a fost totul ok, frumos. Azi-noapte nu știu ce s-a întâmplat, chiar nu pot să vă spun. Peste tot era numai bine între ei. M-a sunat copilul să vin acasă la ei. Chiar nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat, peste tot era lapte și miere, vă spun din partea ei asta”, a declarat la fața locului fostul soț al femeii înjunghiate.

În casa unde s-a întâmplat tragedia, împreună cu cei doi mai locuiau mama femeiii și unul dintre băieții ei, cu soția, au precizat pentru Gândul surse apropiate familiilor celor doi.

Femeia lucra la CFR, iar bărbatul la Ford, și amânadoi erau cunoscuți ca fiind persoane liniștite și nimeni nu își explică ce s-a întâmplat.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului