FOTO / Ce vrea să facă fiul Romaniței Iovan cu casa moștenită de la tatăl său. ”S-a cam deteriorat”

Publicat: 11/07/2023, 12:30

Albert, fiul Romaniței Iovan și al regretatului pilot Adrian Iovan, a dezvăluit ce iintenționează să facă cu casa pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 16 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani, Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

După moartea tatălui său, Albert a moștenit casa care i-a aparținut pilotului. Însă, casa din Otopeni a devenit motiv de dispută în instanță între Romanița Iovan și fosta iubită a lui Adrian Iovan, Mihaela Steriu. Vila evaluată la 300.000 de euro a fost construită de Adrian Iovan în perioada relației cu medicul Mihaela Steriu. Romanița Iovan a invocat că fiul ei merită să moștenească jumătate din casă. Ulterior, creatoarea de modă a afirmat că vila în care a locuit Adrian Iovan este a fiului lor. Acum, Albert Iovan a făcut declarații, la Antena Stars, despre casa moștenită de la tatăl său.

Ce vrea să facă fiul Romaniței Iovan cu casa moștenită de la tatăl său. ”Neapărat o să o țin toată viața, nu o să o vând”

Albert Iovan a explicat că locuința respectivă s-a deteriorat, însă își dorește să repare casa. De adsemenea, a afirmat că nu vrea sub nicio formă să vândă casa respectivă.

”Clar vreau să o facem să fie folosibilă. După câți ani au trecut, s-a cam deteriorat. Nu știu dacă să locuiesc acolo full-time, dar de casă de vacanță chiar mi-ar plăcea. Neapărat o să o țin toată viața, nu o să o vând”, a spus Albert Iovan, potrivit spynews.ro.

Ce spunea Romanița Iovan despre fiul său

Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri despre fiul său, Albert. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, în ce relație este cu acesta, dar a vorbit și despre cariera pe care și-ar doi să o urmeze adolescentul.

”Relația dintre noi este foarte bună. Aș vrea să fiu o mamă tânără pentru fiul meu, care are 16 ani. Și gândește-te că eu am 58 de ani. Pe Albert l-am făcut la 42 de ani și vreau să nu se vadă diferența aceasta de vârstă între noi. Îmi doresc să fim prieteni buni până la ”sfârșitul lumii” și, niciodată să nu simtă că mama lui este depășită. Vreau să fiu lângă el, să îl înțeleg, că este cu o generație în urmă, chiar două generații”, a afirmat Romanița Iovan.

Întrebată dacă fiul său are o iubită, Romanița Iovan a răspuns: ”Deocamdată, nu are o iubită, dacă asta e ideea. S-a întâlnit cu două-trei colege, fete de la școală, prietene. Se duc la film, ies să mănânce sau la plimbare. Deocamdată, a zis că nu are timp pentru o astfel de relație, în sensul să îi ia mai mult timp, pentru că are de învățat. Are ”povestea” cu raliul, are un canal de YouTube, construiește o mașină electrică la școală, la British School… Deci, el are niște preocupări care, într-adevăr, îi iau mult timp”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto