FOTO | Mașină răsturnată, impact frontal evitat în ultima clipă, la Bascov

Publicat: 04/08/2022, 12:16

Un șofer din Teleorman a adormit la volan și a intrat cu mașina pe contrasens, joi dimineață, pe DN7, în localitatea Bascov din județul Argeș.

Conducătorul TIR-ului care venea din față a claxonat disperat, moment în care șoferul s-a trezit și a tras brusc dreapta de volan, iar autoturismul a intrat într-un șanț de pe marginea străzii, apoi s-a răsturnat pe pavilion.

Erau doi bărbați în mașină, unul, pasagerul din dreapta, de 48 de ani, a fost luat de o ambulanță și dus la spitalul din Pitești.

Șoferul a suferit un atac de panică

Șoferul de 23 de ani a suferit și el un atac de panică și a fost calmat de cei de pe echipajul SMURD.

Traficul rutier a fost îngreunat aproximativ o jumătate de oră. Politiștii au deschis in dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și spun că putea fi o adevărată tragedie în cazul unui impact frontal între autoturism și tir.

Un accident grav, cu 13 victime,  a avut loc tot joi dimineața, pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, între o camionetă și un microbuz. Nouă persoane au fost rănite.

Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în apropierea localității Lețcani, județul Iași. La locul accidentului acționează 3 autospeciale de intervenție, 4 EPA, 3 SAJ și echipaje ale poliției rutiere.

Potrivit ISU Iași, în accident au fost implicate 13 persoane.  Nouă dintre persoanele implicate au necesitat îngrijiri medicale, iar opt au fost transportate la spital. Cinci dintre victime au fost duse la spital de echipajele ISU SMURD, iar alte trei de cele de la SAJ.