FOTO | Petrecere cu mare fast de ziua lui Mick Jagger. Câți invitați vor fi prezenți la aniversarea cântărețului britanic

Publicat: 24/07/2023, 15:31
Actualizat: 24/07/2023, 15:41

Cântăreţul Mick Jagger va împlini, miercuri, vârsta de 80 de ani. Potrivit presei britanice, solistul trupei The Rolling Stones își va sărbători ziua de naștere printr-o petrecere uriașă, în sud-vestul Londrei, unde sunt așteptați aproximativ 300 de invitați.

Tabloidele din Regatul Unit relatează faptul că la aniversarea zilei de naștere a lui Mick Jagger au fost invitate aproximativ 300 de persoane celebre, printre care Keith Richards și Ronnie Wood. De asemenea, pe lista invitaților s-ar afla și fostul coleg de trupă al lui Mick, Bill Wyman, întors recent la The Rolling Stones, pentru a-i ajuta pe artiști să lucreze la următorul lor album, realizat în memoria bateristului Charlie Watts.

Potrivit unei surse apropiate artistului, „împlinirea vârstei de 80 de ani reprezintă o piatră de hotar uriașă pentru oricine, iar Mick vrea să se asigure că dă o petrecere pe care nimeni nu o va uita vreodată. A închiriat toată grădina Chelsea Physic din Londra și își va sărbători ziua acolo”.

Cunoscut drept „băiatul rău al muzicii rock”, Mick Jagger s-a aflat decenii întregi pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă datorită exceselor şi cuceririlor din viaţa personală. În ciuda veritabilei vârste pe care o împlinește, cântărețul continuă să impresioneze public spectator cu mişcările sale pline de energie și efervescență.

Alături de trupa The Rolling Stones, sex-simbolul a susţinut recent un turneu în Europa, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a trupei. Turneul s-a încheiat anul trecut, cu o serie de concerte susţinute în premieră fără toboşarul Charlie Watts, decedat în 2021.

În 2019, Mick Jagger a suferit o operaţie pe cord, pentru înlocuirea unei valve. Intervenția chirurgicală era necesară pentru că tulburarea de care artistul suferea ar fi putut duce la insuficiență cardiacă și chiar la deces, în urma unui infarct.

Piesele „Jumpin’ Jack Flash”, „Gimme Shelter”, „Sympathy for the Devil” şi „Not Fade Away” ale trupei The Rolling Stones au contribuit la revoluţia culturală din anii 1960, în Regatul Unit. La momentul respectiv, ariștii trupei britanice au întruchipat spiritul fenomenului „Swinging London”, fiind urmăriţi de mii de fani şi atent monitorizaţi de poliţie.

Fiu al unei coafeze şi al unui profesor de educaţie fizică, Michael Philip Jagger s-a născut pe 26 iulie 1943 într-o familie din Dartford. După ce s-a înscris, în 1961, la prestigioasa London School of Economics, a renunţat rapid la cursurile de finanţe, devenind pasionat de muzica rhythm & blues interpretată de Chuck Berry.

În 1960, a început să cânte alături de prietenul său din copilărie, Keith Richards, şi a înfiinţat, în 1962, grupul The Rollin’ Stones, care a devenit The Rolling Stones în 1963, alături de Bill Wyman şi Charlie Watts.

Din 2014, artistul britanic are o relaţie cu Melanie Hamrick, devenind tată pentru a opta oară, în iulie 2016, atunci când balerina americană a anunțat că era însărcinată. Artistul avea deja şapte copii din patru relaţii precedente.

Sursa foto: Profimedia


CITEȘTE ȘI:

Solistul trupei britanice The Rolling Stones, Mick Jagger a trecut cu bine peste operația pe cord

Fiica lui Mick Jagger, ARESTATĂ de polițiștii din Ibiza. Ce a făcut fata solistului trupei The Rolling Stones pe celebra insulă spaniolă

The Rolling Stones urmează să lanseze anul viitor un nou album de studio, primul material discografic cu piese noi lansat în ultimii 18 ani

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vremea se încălzește! Ce temperaturi au anunțat meteorologii?