FOTO – VIDEO | Șapte persoane, între care un copil, implicate într-un accident care a avut loc în județul Bistrița-Năsăud. O femeie a ajuns la spital

Publicat: 23/05/2022, 09:40

Șapte persoane, între care un copil, au fost implicate într-un accident care a avut loc, luni dimineața, în județul Bistrița-Năsăud. O femeie a ajuns la spital.

Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin în localitatea Ilva Mica la un accident rutier.

Nu sunt persoane încarcerate, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.

Sursa: ISU Bistrița

O femeie de 47 de ani a ajuns la spital

„Din primele informații, doua persoane au nevoie de îngrijiri medicale, o femeie in vârstă de aproximativ 47 de ani (dureri lombare și traumatisme la membrele inferioare) și un minor (traumatism cranian minor)

În urma evaluării celor 7 persoane implicate în accident, femeia în vârstă de 47 de ani a fost evacuată la UPU SMURD Bistrița de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Victima era conștientă și cooperanta”, a adăugat sursa citată anterior.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult