Fratele criminalului care l-a asasinat, în SUA, pe liderul interlop Alișor Sadoveanu, a vorbit despre ororile care au loc în comunitatea românească din Los Angeles. „Sadovenii folosesc sclavi aduși din România!” (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Fratele criminalului care l-a asasinat, în SUA, pe liderul interlop Alișor Sadoveanu, a vorbit despre ororile care au loc în comunitatea românească din Los Angeles. „Sadovenii folosesc sclavi aduși din România!” (EXCLUSIV)
Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, este acuzat că avea, la Los Angeles, o adevărată „plantație” de sclavi aduși din România, care cerșeau pentru el/Sursa/Facebook

Fratele bărbatului care l-a asasinat, pe o stradă din Los Angeles, pe liderul interlop Alișor Sadoveanu, a decis să rupă tăcerea și a explicat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, cu ce se ocupa, de fapt, victima asasinatului care a pus pe jar autoritățile americane. Acesta a vorbit despre faptul că Alișor Sadoveanu era, de fapt, un adevărat stăpân de sclavi, pentru care cerșeau familii întregi de români, introduse în SUA în mod ilegal. Un astfel de sclav ar fi fost și ucigașul, care cerșea, zilnic, împreună cu nevasta și cei trei copii, sub controlul atent al lui Alișor și al locotenenților săi.

Cunoscut în lumea interlopă din București și județul Ilfov sub numele de Alișor Sadoveanu, Aurel Trandafir a părăsit România cu ani în urmă. Între timp, a devenit chiar urmărit internațional după ce a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 luni de pușcărie pentru tâlhărie.

L-a adus în SUA „să-l facă om”

Ajuns în Franța, la Paris, acesta l-a cunoscut pe Florin Răducanu, care lucra ca gunoier. Însurat și cu doi copii, românul originar din județul Buzău trăia de pe o zi pe alta. La un moment dat, Alișor l-a întrebat dacă nu vrea să meargă cu el în SUA, ca „să-l facă om”.

Pentru că urmau să treacă frontiera în mod ilegal, Alișor i-ar fi comunicat acestuia că are nevoie de 20.000 de dolari. Pentru că românul angajat să ridice gunoiul nu avea bani, Alișor s-ar fi înțeles cu el să plătească în locul lui, iar din ce va câștiga odată ajuns pe pământ american, Florin Răducanu avea să-i returneze 40.000 de dolari.

În SUA, Răducanu și nevasta lui urmau să iasă la cerșit, mai ales că aveau doi copii mici. Sadoveanu cântărise de la început potențialul copiilor încă mici și vedea în noul său prieten o adevărată cloșcă cu ouă de aur.

Ajuns în America, buzoianul a găsit o întreagă comunitate păstorită de liderul Sadovenilor și oamenii săi, care controlau o mulțime de ceșetori aduși din toată România.

Florin Ilie a dezvăluit că știe de la cumnata lui că acolo existau cerșetori proveniți din Craiova, Râmnicu Vâlcea și Satu Mare și județul Ilfov, care lucrau exclusiv pentru Alișor Sadoveanu, care le colecta aproape toți banii câștigați.

„A tras din disperare”

Timp de patru ani, Florin „Americanu” așa cum îi plăcea să se recomande, ar fi ieșit la cerșit aproape zilnic. Mai mult, la un moment dat soția lui a mai născut un copil, fapt care a suplimentat și mai mult câștigurile.

„Fratele meu poza într-un om realizat. Nu era nimic adevărat, banii erau, de fapt, ai lui Sadoveanu. Abia dacă îi dădea și lui cât să-și achite chiria și să-și asigure traiul zilnic. Și asta, în condițiile în care împreună cu nevasta și cu cei trei copii, făceau în cinci oameni și 1.000 de dolari pe zi”, a povestit Florin Ilie.

Acesta a explicat faptul că, din ce a putut să strângă, fratele său a cumpărat două mașini, pe care trebuia să le trimită în țară prin intermediul firmei de vânzâri second-hand a lui Alișor Sadoveanu. Pentru că autoturismele nu au mai ajuns în România, Florin Răducanu  i-ar fi cerut socoteală. În replică, Sadoveanu l-ar fi amenințat cu bătaia.

„I-a zis să tacă din gură, că nu s-a născut el înaintea lui și că dacă este nevoie, trimite o echipă de 15 inși să-l calce în picioare. De fapt, în ziua în care Sadoveanu a fost împușcat de fratele meu, îl chemase să-l bată. Când a văzut că nu mai are scăpare, Florin a scos pistolul și a tras. A tras din disperare, nu a vrut să-l omoare”, a mai spus Florin Ilie.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide