Gabriela Firea îl distruge pe Nicușor Dan: “Plicușor – Puzișor vrea să înghețe tot orașul. Toată viața a trăit din șantajul și etajul!”

Gabriela Firea îl distruge pe Nicușor Dan: “Plicușor – Puzișor vrea să înghețe tot orașul. Toată viața a trăit din șantajul și etajul!”
Publicat: 26/02/2021, 12:05

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, îl acuză pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, că are interese personale în suspendarea PUZ-urilor din Capitală.

Fostul edil al Bucureștiului susține că Nicușor Dan are în plan ca toți dezvoltatorii să fie la mâna lui și, astfel, fundațiile pe care le deține, dar și persoana lui, să prospere.

Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care și-a construit cu tupeu casa în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, NU ARE CĂDEREA MORALĂ să pretindă că vrea binele oamenilor, instituțiilor statului și mediului privat din acest oraș!

Plicușor – Puzișor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-și arate el mușchii, să distrugă tot, să înghețe tot orașul DAR să prospere el și fundațiile lui. Că doar asta a făcut toată viața!”, a scris, în primă fază, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: “Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă!”

În continuare, Gabriela Firea îi reproșează lui Nicușor Dan că nu ar fi avut niciodată un loc de muncă și prevede un viitor sumbru pentru Capitală.

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din șantajul și etajul, după cum știe un oraș întreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, școli, parcări, poduri, pasaje, locuințe, birouri, hale de producție, etc. în Capitală! Bine ați venit în epoca de piatră a administrației!”, a mai scris Gabriela Firea.

Nicușor Dan, implicat într-un scandal monstruos

Reamintim că Nicușor Dan și-a atras antipatia mai multor persoane după ce a suspendat PUZ-urile în cinci din cele șase sectoare ale Capitalei. Edilul este de părere că documentațiile întocmite, separat, pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 ale Capitalei, nu ar putea asigura o viziune unitară asupra dezvoltării urbane a Bucureștiului. Totodată, acestea nici nu ar putea ilustra corect disfuncționalitățile la nivelul întregului oraș.

Astfel, din postura de inițiator, Nicușor Dan dorește să declanșeze procedura de suspendare a unor hotărâri CCMB prin care au fost aprobate P.U.Z.-urile la cinci din cele șase sectoare ale Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase