GALERIE FOTO | Investiții de milioane de lei au fost distruse într-o noapte. Vijelia a făcut prăpăd la Grădinari

Publicat: 30/05/2022, 11:12
Actualizat: 30/05/2022, 11:12

Ar fi trebuit să recolteze tomatele, dar culeg acum “roadele” dezastrului! Furtuna de duminică a făcut prăpăd în localitatea Grădinari din județul Olt și a distrus munca și investițiile a sute de legumicultori.

Furtna de duminică noapte a făcut prăpăd în Oltenia.

În celebra localitate Grădinari, vijelia a măturat solariile.

Peste 150 de persoane care au aplicat pentru programul “Tomata” ar fi trebuit să culeagă zilele acestea roșiile, dar vijelia le-a pus solariile la pământ.

Dumincă a fost cod portocaliu de vreme rea în sudul României.

Furtuna a făcut prăpăd și în Teleorman.

Zeci de copaci rupți de furtună în județul Teleorman

Zeci de copaci au fost doborâți de vântul puternic de duminică seara în județul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, peste 50 de pompieri militari, alături de autoritățile locale și cele din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman au intervenit duminică seara pentru înlăturarea efectelor vântului puternic.

Astfel, au fost degajați 35 de copaci doborâți de vânt în municipiul Turnu Măgurele, unul în Roșiorii de Vede, unul în Nenciulești și unul în localitatea Putineiu. De asemnea, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui TIR răsturnat pe carosabil în municipiul Turnu Măgurele și a unui unui stâlp de electricitate căzut pe carosabil în zona municipiului Turnu Măgurele.

Tot în Turnu Măgurele, pompierii au acționat pentru îndepărtarea elementelor de construcție doborâte de vânt, constând în 7 acoperișuri și o baracă, dar și pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe 14 autoturisme.

Autoritățile au asigurat degajarea copacilor și elementelor de caroserie căzute pe patru conducte de gaz, avariate, în municipiul Turnu Măgurele.

Mai multe localități din județul Teleorman au fost duminică seara sub cod roșu de vijelii.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase