GÂNDUL LIVE. Moșteanu, despre persoanele nevaccinate: „Dacă nu vrei să te vaccinezi, fă un test”

Publicat: 24/05/2021, 20:09
Actualizat: 24/05/2021, 20:40

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR, a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre românii vaccinați și cei nevaccinați, cei din urmă simțindu-se, uneori, discriminați.

„E o discuție în spațiul public. Ați dat cele două alternative. Eu sunt vaccinat. Și soția mea. Din moment ce m-am vaccinat, nu știu dacă se cere test. Am ales să mă vaccinez de la început. Mulți se vaccinează pentru a merge la concerte, la fotbal. Ok. Fiecare are diverse motive. Unii au alt motiv. Unii stau cu părinții. Fiecare are diverse motivații. Indiferent de motivație trebuie să ajungem la imunitate.

Să revenim la presupusa discriminare: statul spune – îți dau vaccin. Eu mi-am făcut AstraZeneca. După rapel am avut o necăjeală ca după 2-3 beri.

„Fă un test, e un deal corect”

Dacă nu vrei să te vaccinezi, ca să mergi printre ceilalți, fă un test. Mi se pare un deal corect.

Dacă cineva are motive să nu se vaccineze… Nu-l obligă nimeni să se ducă la concert, dacă nu vrea.”, a declarat Moșteanu în emisiunea moderată de Emma Zeicescu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase