Gina Pistol sau Irina Fodor | Cine va prezenta America Express 2022 – sezonul 5 al show-ului Asia Express de la Antena 1

Gina Pistol sau Irina Fodor | Cine va prezenta America Express 2022 - sezonul 5 al show-ului Asia Express de la Antena 1
SURSA FOTO - Antena 1
Publicat: 18/05/2022, 16:44

Asia Express devine America Express – „Drumul Aurului”, iar concurenții noului sezon vor ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia, iar filmările vor începe luna aceasta.

Cel de-al cincilea sezon al celui mai dur reality-show din România, difuzat la Antena 1, va fi prezentat de Irina Fodor care, ca și până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități.

Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Astfel, vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

„Drumul Aurului” va duce nouă perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. În curând, cuplurile vor fi dezvăluite pe a1.ro.

Noutatea din acest sezon

Regulile sunt deja bine cunoscute: concurenții au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Joker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Căștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final.

Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele nouă cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

SURSA FOTO – Antena 1

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase