Grav accident de Crăciun. Două fetițe care mergeau la colindat, lovite de o mașină, în Maramureș. Copilele sunt în stare gravă la spital

Grav accident de Crăciun. Două fetițe care mergeau la colindat, lovite de o mașină, în Maramureș. Copilele sunt în stare gravă la spital
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25/12/2022, 16:37

 Două fetițe, ambele în vârstă de 12 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost lovite în plin de o mașină, în timp ce mergeau la colindat. Din primele informații, copilele traversau strada prin loc nepermis, într-o localitate din Maramureș, chiar în seara de Ajun.

Accidentul s-a produs seara trecută, în localitatea Oncești, județul Maramureș.

Cele două fetițe mergeau la colindat și au traversat strada ca să poată ajunge la o altă casă, când o șoferiță de 28 de ani le-a lovit în plin cu mașina, relatează observatornews.ro.

Fetițele au fost duse în stare gravă la spitalul din Baia Mare
Tânăra, de loc din Sighetu Marmației, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

La fața locului au ajuns și echipajele de prim-ajutor, care le-au trabsportat pe fetițe, ambele în stare gravă, la Spitalul din Baia Mare.

Poliștii maramureșeni au deschis un doar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase