Horoscopul zilei de 1 iulie 2021. „Scorpionii„ pot avea parte de obstacole în carieră

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021. „Scorpionii„ pot avea parte de obstacole în carieră
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 01/07/2021, 00:08

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o opoziție între Marte, planeta acțiunii, din zodia Leu și Saturn retrograd din Vărsător, planeta obstacolelor și lecțiilor de viață.

Acest context astrologic ne poate pune piedici în acțiunile întreprinse și cu cât exagerăm mai mult, cu cât devenim mai orgolioși, cu atât suntem taxați mai mult.

Dacă ne dorim afirmare, atunci trebuie să avem baze solide și să dăm dovadă de maturitate și seriozitate. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni cu autoritățile din viața noastră și în plan intim s-ar putea să simțim o lipsă totală de entuziasm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte se află în sectorul iubirii tale, iar opoziția cu Saturn poate aduce unele blocaje sentimentale. S-ar putea să nu simți să faci pași înainte într-o poveste de iubire. Oricum, dacă vrei să cucerești pe cineva, va fi difici zilele acestea.

Carieră și bani

Cu cât ai așteptări mai mari de la prieteni sau de la cei cu care colaborezi, cu care ai proiecte comune, cu atât dezamăgirile pot fi mai mari.

Sănătate

Cum Marte este guvernatorul tău, azi te poți simți limitat în acțiuni, poți avea senzația că nimic nu-ți iese și nici timpul liber nu este prea liber. Nu exagera cu distracțiile și fă-ți un plan astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul.

Horoscop zilnic Taur – 1 iulie 2021

Dragoste

Cu Marte în casa familiei s-ar putea să apară unele tensiuni cu părinții. Totodată, Marte este guvernatorul relațiilor tale, așa că s-ar putea să simți unele blocaje și limitări care vin din partea partenerulu de viață. Lasă orgoliile deoparte.

Carieră și bani

Conflictele cu superiorii, colaboratorii și, în general, persoanele care au autoritate în viața ta s-ar putea să fie prezente astăzi și va trebui să devii mai responsabil cu sectorul profesional, încercând în același timp să te ocupi și de viașa personală.

Sănătate

Posibil ca emoțional să simți niște apăsări, iar Marte, ca guvernator al sănătății tale, te poate face mai irascibil, mai agitat pe interior și nu este exclus să fii mai obosit și să nu te poți odihni corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația că tu le știi pe toate și că doar părerile și ideile tale sunt cee corect și astfel să te cerți cu niște prieteni sau persoane foarte apropiate.

Carieră și bani

Marte este guvernatorul muncii tale așa că s-ar putea ca astăzi să ai parte de niște situații care să-ți limiteze desfășurarea sarcinilor la locul de muncă. Totodată, poat apărea tensiuni cu colegii, mai ales dacă le impui punctul tău de vedere.

Sănătate

Ai mai multă grijă la deplasări, la călătorii și fii extrem de prudent atunci când te urci la volan. De asemenea, prudență în acțiunile profesionale, mai ales dacă implică mobilitate.

Horoscop zilnic Rac – 1 iulie 2021

Dragoste

Cum Marte guvernează iubirea ta și Saturn relațiile tale, azi nu vei avea succes dacă vei dori să cucerești pe cineva, iar în cuplu pot apărea tensiuni cu partenerul de viață, mai ales pe teme legate de intimitate.

Carieră și bani

Marte se află în sectorul financiar și opoziția de astăzi îți va scoate la suprafață faptul că ai cheltuit prea mult. Nu da vina pe ceilalți pentru acțiunile tale financiare. Posibil să simți niște limitări care să te responsabilizeze pe viitor și să te stimuleze să câștigi mai mulți bani.

Sănătate

Este nevoie de puțin mai multă responsabilitate în ceea ce privește administrarea resurselor interioare. S-ar putea să te simți sleit de forțe, să vrei să acționezi și să nu ai putere sau să întâmpini dificultăți legate de tranzitul intestinal.

Horoscop zilnic Leu – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte este în zodia ta și Saturn în sectorul relațiilor tale prin urmare se creează contextul ideal pentru a ieși cu scântei în cuplu. Simți că nu ești pe aceeași lungime de undă și te enervează oboseala partenerului și faptul că nu răspunde cu același entuziasm propunerilor tale.

Carieră și bani

Simți că ceilalți vor să-ți răpească din strălucire, că nu te lasă să te afirmi și să te manifești în toată splendoarea ta. Ai grijă la orgoliile care pot strica relațiile profesionale și nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare acum.

Sănătate

Încearcă să fii prudent în acțiuni și responsabil în tot ceea ce faci pentru că te poți accidenta din neatenție.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul intimității tale, așa că astăzi, dar și zilele următoare, nu te aștepta la prea multă pasiune în cuplu. Totodată, sunt posibile discuții în contradictorii din cauza cheltuielilor comune.

Carieră și bani

Reorganizează-ți programul de muncă, schimbă-ți modul de lucru și evită sarcinile obositoare. Azi nu te vei simți deloc în apele tale la job.

Sănătate

Opoziția Marte-Saturn îți poate agrava starea de oboseală cu care te confrunți de ceva vreme sau îți poate scoate la suprafață o problemă de sănătate mai veche sau, în alte cazuri, îți poae reactiva o afecțiune cronică. Nu te agita, nu te lăsa pradă insomniei, pentru că totul se va rezolva cu răbdare, nicidecum de pe o zi pe alta. O vizită la ginecolog, pentru femeile din zodia Fecioară, poate fi de luat în calcul acum.

Horoscop zilnic Balanță – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul relațiilor tale, iar opoziția de astăzi cu Saturn, aflat în sectorul iubirii, te va face să te simți neapreciată, nevalorificată de partener și poate aduce tensiuni în cuplu, mai ales dacă atitudinea partenerului este una rece. Oricât ți-ai dori să cucerești pe cineva, astăzi nu vei avea șanse prea mari.

Carieră și bani

Nu te baza prea mult pe promisunile asociaților pentru că ai putea fi ușor dezamăgit. Una zis, alta fac și planurile tale se pot da peste cap, ceea ce poate afecta un proiect comun.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai posomorât astăzi, mai trist, mai ales dacă nu ai timp suficient pentru a te dedica lucrurilor care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 iulie 2021

Dragoste

Încearcă să nu intri în conflicte cu părinții, ci arată că-ți pasă mai mult de ei, de locuință. Implică-te în activitățile gospodărești mai mult.

Carieră și bani

Cu Marte în sectorul carierei fără doar și poate că poți avea parte de tensiuni cu superiorii, de blocaje care vin din zona profesională și te poți simți ca și cum nu ești lăsat să te afirmi, ca și cum meritele nu-ți sunt recunoascute.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău, așa că multe dintre dorințele și acțiunile tale pot fi blocate astăzi, poți simți că bați pasul pe loc și asta te poate agita și enerva peste măsură.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul iubirii tale și aspectul de astăzi îți cere mai multă responsabilitate față de o relație sentimentală, mai multă atenție oferită copiilor, dar îți poate pune și piedici dacă încerci să cucerești persoana care-ți place, mai ales că poți vorbi mai mult decât trebuie.

Carieră și bani

Evită conflictele pe teme legate de  convingeri, credințe, studii și filozofii de viață. Fii mai atent ce spui și cum spui și concentrează-te mai mult pe zona de învățare, de citit, studiat, dacă știi că ai unele lacune.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut planuri de vacanță, verifică din nou astăzi pentru că s-ar putea să ai parte de unele obstacole mai ales dacă pleci într-o călătorie peste hotare.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 iulie 2021

Dragoste

Marte se află în sectorul intimității tale, iar opoziția cu Saturn poate veni cu unele blocaje la acest nivel sau poate conflicte cu partenerul pe tema cheltuielilor comune.

Carieră și bani

Opoziția de astăzi îți va afecta axa financiară și s-ar putea să ai parte de unele întârzieri în primirea unei sume de bani, poate fi vorba și de obstacole în a lua un împrumut, un credit, în a returna o datorie. Este bevoie să-ți reevaluezi modul în care-ți administrezi bugetul.

Sănătate

Saturn este guvernatorul tău și opoziția de astăzi te poate face mai agitat și mai conflictual cu cei din jur, context care te poate face să pierzi energie și te poate obosi.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 iulie 2021

Dragoste

Saturn se află în zodia ta și Marte în sectorul relațiilor tale, așa că doar dacă te izolezi vei reuși să scapi astăzi de conflictele cu cei din jur. Posibil ca partenerul de viață să-ți reproșeze că ești prea rece și serios.

Carieră și bani

Evită să te lași provocat de ceilalți și să intri în discuții contradictorii cu cei cu care ai relații profesionale, mai ales că poți fi mult prea direct în exprimare și poți deranja.

Sănătate

Saturn este guvernatorul tău și al casei sănătății tale, iar opoziția de astăzi te poate face mai agitat, mai irascibili, dar și mai dornic de retragere în lumea ta, mai dornic să scapi de toți și să stai liniștit.

Horoscop zilnic Pești – 1 iulie 2021

Dragoste

Pentru a fi liniștit și împăcat cu tine, ai nevoie să te împaci și cu trecutul, iar ziua de astăzi poate scoate la suprafață niște traume, dureri mai vechi.

Carieră și bani

Evită să faci imprudențe la locul de muncă și desfășoară-ți sarcinile cu calm și răbdare pentru a evita posibile accidentări. Tensiunile cu colegii pot escalada, așa că încearcă să nu ai așteptări prea mari de la ei.

Sănătate

Axa sănătății tale este diect influențată de opoziția Marte-Saturn retrograd, așa că s-ar putea să fie nevoie să acorzi mult mai multă atenție sănătății tale, în special să te responsabilizezi față de o afecțiune mai veche sau cronică, și să te odihnești mai mult. Nu ar strica o reevaluare a rutinei zilnice.

Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 iunie – 4 iulie 2021, pentru toate zodiile. În săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 trebuie să dăm dovadă de responsabilitate în acțiuni și să avem mai multă răbdare.

Săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 se deschide sub auspiciile lui Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, zodie în care se află și Marte, planeta acțiunii, în opoziție cu Saturn din Vărsător.

Ei bine, dacă pe de o parte ne dorim distracție și avem chef de flirt și aventură, pe de altă parte s-ar putea ca opoziția Marte-Saturn să ne limiteze acțiunile prea extravagante și exagerate.

În weekend, același Marte se va afla în careu cu Uranus, aspect care ne cere mai multă flexibilitate în acțiuni. S-ar putea ca planurile făcute să ne fie date peste cap.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului