Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili

Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili
Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili
Publicat: 28/06/2021, 13:41

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 iunie – 4 iulie 2021, pentru toate zodiile. În săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 trebuie să dăm dovadă de responsabilitate în acțiuni și să avem mai multă răbdare.

Săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 se deschide sub auspiciile lui Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, zodie în care se află și Marte, planeta acțiunii, în opoziție cu Saturn din Vărsător. Ei bine, dacă pe de o parte ne dorim distracție și avem chef de flirt și aventură, pe de altă parte s-ar putea ca opoziția Marte-Saturn să ne limiteze acțiunile prea extravagante și exagerate. În weekend, același Marte se va afla în careu cu Uranus, aspect care ne cere mai multă flexibilitate în acțiuni. S-ar putea ca planurile făcute să ne fie date peste cap.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Dacă vrei să cucerești pe cineva, fă tot posibilul și nu te grăbi și dă dovadă de seriozitate și maturitate. S-ar putea să nu fie deloc ușor să începi ceva nou, mai ales cu persoane din anturaj sau cunoscute în mediul online. În cuplu ai mai multă grijă la mândrie pentru că poți exagera.

Carieră și Bani

Nu te baza prea mult pe prieteni și nici pe asociați, ci bazează-te doar pe propriile tale puteri săptămâna aceasta. Din punct de vedere financiar, poți fi mânat să faci bani într-un mod mai nonconformist, poate chiar din talentele tale, însă ai grijă la cheltuielile pe distracții și evită speculațiile financiare.

Sănătate

Aspectele tensionate pe care le face guvernatorul tău, Marte, s-ar putea să te scoată din zona de confort, să te agite și să te enerveze, mai ales dacă lucrurile nu pot fi făcute atunci când îți dorești și cum îți dorești. Te poți simți limitat în acțiuni și asta te irită.

Horoscop săptămânal Taur: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvrnatorul relațiilor tale, iar aspectele tensionate pe care le face săptămâna aceasta nu sunt deloc de bun augur pentru viața de cuplu. Pot să apară tensiuni cu partenerul, lupte de putere și prea multă încăpățânare din partea ta nu va face decât să agraveze situația. Fii mai atent la dorințele și nevoile celor din familie, în special ale părinților.

Carieră și Bani

Nu vei suporta să ți se impună nimic și poți fi foarte conflictual cu superiorii sau partenerii de afaceri. Totuși, trebuie să-ți dai seama că micile schimbări de atitudine te pot ajuta în acest context. Fii mai atent la imaginea profesională și mai responsabil în acțiunile legate de carieră. S-ar putea să nu fie deloc ușor să-ți atingi un scop sau să obții o funcție.

Sănătate

Venus, guvernatoarea ta, a intrat în Leu și acest tranzit îți va aduce o doză mai mare de energie, dar va trebui să ai grijă și la orgolii și mândrie. Starea emoțională nu va fi foarte bună săptămâna aceasta, mai ales dacă ai tensiuni cu cei dragi sau trebuie să te ocupi de probleme de familie. Marte este și guvernatrul sănătății tale și va trebui să te responsabilizezi mai mult, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni mai vechi sau cronice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea astfel că acest tranzit prin Leu te va stimula foarte mult în plan afectiv. Devii mai expresiv cu sentimentele tale, faci declarații de dragoste, însă dacă vrei să cucerești pe cineva va fi nevoie de mai multă maturitate și înțelepciune în dialog.

Carieră și Bani

Ai multe idei care-ți trec prin minte și o listă înteagă de planuri, însă ia-le pe rând, cu răbdare și responsabilitate. Va fi destul de greu să ai răbdare în această săptămână, dar cu cât te vei agita mai tare, cu atât lucrurile vor ieși mai prost. Dacă ai de făcut o negociere, s-ar putea să nu fie pe placul tău oferta, dar asta te poate ajuta să abordezi cu multă seriozitate contextul și să nu te lași păcălit.

Sănătate

Uranus din sectorul sănătății tale face un careu cu Marte și acest aspect îți poate aduce multă agitație mentală, irascibilitate și stres. S-ar putea să te simți constrând de propriile gânduri sau de ceva sau cineva din trecut și doar dacă vei spune ce ai de spus de vei elibera ți te vei liniști. Ai, însă, grijă să nu rănești prin cuvinte!

Horoscop săptămânal Rac: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Poți avea parte de surprize din partea prietenilor, însă de preferat ar fi să nu te bazezi prea mult pe aceștia pentru că pot fi destul de schimbători acum. Evită să le oferi sprijinul tău necondiționat sau să le dai bani cu împrumut. Saturn, planeta care-ți guvernează relațiile, face opoziție cu Marte și trebuie să ai grijă la tensiuni în cuplu și la excesele de autoritate ale partenerului.

Carieră și Bani

Marte se află în sectorul tău financiar, iara spectele tensionate pe care le face acum îți cer mai multă responsabilitate vizavi de modul în care îți câștigi și cheltui banii. S-ar putea să fii tentat să scoți o sumă prea mare din buzunar pentru distracții sau ieșirile cu prietenii.

Sănătate

Preocupă-te mai mult de tine și de nevoile tale. Ai tendința de a te lăsa pe loc secund pentru a-i îngriji pe alții și poți fi neatent la cerințele propriului tău organism.

Horoscop săptămânal Leu: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Cu Venus și Marte în zodia ta ai chef de distracție, de flirt și îți manifești sentimentele cu mai multă ușurință. În plus, este foarte pasional, însă dat fiind că Saturn se află în sectorul relațiilor tale și face opoziție cu Marte, s-ar putea să te simți limitat de partener, neînțeles și să exagerezi cu orgoliul și mândria.

Carieră și Bani

Ai nevoie de mai multă responsabilitate și maturitate în relațiile cu ceilalți pentru că pot izbucni destul de ușor conflicte. Uranus din sectorul carierei este și el în careu cu Marte, deci pot apărea schimbări profesionale care să nu-ți fie deloc pe plac și care să îți ceară adaptabilitate și supunerea unor noi reguli. Ai mare grijă la acțiunile tale.

Sănătate

Va trebui să înveți lecția răbdării pentru că altfel săptămâna aceasta te va obosi foarte mult și te va suprasolicita nervos. Nu-ți face prea multe planuri pentru că nu te vei ține de ele sau alții ți le vor da peste cap. Totodată, ține cont că graba strică treaba și te poți accidenta.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să te confrunți cu trecutul, cu acțiunile tale sau ale altora care încă au repercusiuni în viața ta. Va fi o perioadă mai grea pentru nativii care se despart sau s-au despărțit recent de partener. Pot începe să cultive iertarea.

Carieră și Bani

Saturn din sectorul muncii se află în opoziție cu Marte, ceea ce poate însemna mai mult efort pe care trebuie să-l depui pentru a-ți realiza sarcinile zilnice. Este momentul să schimbi programul de muncă și să nu te mai suprasoliciți. Fii mai tolerant cu cei care au opinii diferite de ale tale. .

Sănătate

Starea de sănătate nu este deloc bună săptămâna aceasta, dat fiind opoziția Marte-Saturn. S-ar putea să fii mai agitat psihic, mai irascibil și să fii nevoit să pui frână pentru a te odihni mai mult. Ai nevoie să faci unele schimbări în viața ta pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, a intrat în Leu și cum Marte se află și el acolo s-ar putea să apară o atracție bruscă vizavi de o persoană din anturaj sau cunoscută pe aplicațiile de dating. Este nevoie de multă responsabilitate și maturitate, dar mai ales de răbdare dacă vrei să cucerești pe cineva, spune Saturn din sectorul iubirii tale. Marte, planeta care îți guvernează relațiile, fiind tensionată, nu este deloc exclus ca în cuplu să apară tensiuni cu partenerul de viață și o exagerare a autorității sau mândriei din partea acestuia.

Carieră și Bani

Relațiile profesionale sunt tumultoase și pot aduce nemulțumiri. Nu este exclus ca niște planuri de viitor sau proiecte în care ești implicat să fie puse în așteptare. Cu cât vei avea mai multă răbdare și înțelepciune, cu atât vei face pași importanți. Evită speculațiile și investițiile financiare riscante!

Sănătate

Venus este guvernatoarea ta și tranzitul său prin Lei te susține din punct de vedere energetic și nu numai. Ai mai mult chef de viață, de ieșit în lume și de cunoscut noi persoane.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, a intrat în Leu și din această poziție te susține să reaprinzi pasiunea în cuplu, însă dat fiind că Uranus din zona relațiilor este în careu cu Marte, guvernatorul tău, s-ar putea ca niște conflicte să tulbure viața de cuplu și să fie nevoie să dai dovadă de mai multă adaptabilitate și flexibilitate. Pot apărea răsturnări de situație în relațiile tale.

Carieră și Bani

Evită să exagerezi cu autoritatea și să-ți impui punctul de vedere cu înverșunare. Cu Marte tensionat în sectorul carierei poți ajunge foarte ușor la tensiuni cu superiorii și fără răbdare și responsabilitate nu vei reuși să-ți atingi obiectivele avute. Ai mai multă grijă la imaginea ta. Cu pași mici și siguri nu ai cum să dai greși.

Sănătate

Cum Marte îți este guvernator s-ar putea să fii mai agitat săptămâna aceasta, mai irascibil și să exagerezi cu orgoliul, ba chiar să-ți pui singur bețe în roate din cauza mândriei exagerate. Te poți simți neînțeles de familie și starea emoțională poate fi mai apăsătoare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta, Marte, planeta care-ți guvernează iubirea, se află în aspecte tensionate, ceea ce poate să-ți aducă conflicte în cuplu. Dacă vrei să cucerești pe cineva nu este momentul acum. Poți avea limitări, blocaje și te poți simți neînțeles.

Carieră și Bani

Negocierile vor fi de partea ta doar dacă lași de la tine sau te pui în ipostaza celorlalți. Ascultă și alte variante și nu deveni habotnic cu ideile tale. Pe de altă parte, Uranus din sectorul muncii poate aduce unele răsturnări de situație neașteptate ce țin de program sau de sarcinile curente.

Sănătate

Tot Uranus te avertizează că a venit momentul să faci schimbări în stilul de viață și să aduci îmbunătățiri rutinei zilnice. Mai multă grijă la deplasări și nu-ți face planuri prea multe legate de o călătorie pentru că pot fi date peste cap.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Uranus din sectorul iubirii face aspecte tensionate cu Marte din sectorul intimității ceea ce denotă acțiuni explozice în cuplu și posibile tensiuni care pleacă de la bani și infidelitate. Dacă ești singur evită să intri acum în aventuri romantice, cu iz ascuns.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta nu exagera cu cheltuielile. S-ar putea să scoți bani din buzunar pentru nevoile altora sau să fii nevoit să faci un împrumut, un credit. Posibile limitări și blocaje financiare. Nu te avânta în investiții riscante pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Încearcă să faci mai multă mișcare și să te dedici unor activități care-ți fac plăcere. Un hobby te poate scoate din starea de agitație interioară.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Venus și Marte se află în sectorul relațiilor tale, iar Marte face o opoziție cu Saturn din zodia ta, deci este foarte probabil să ai parte de conflicte cu partenerul de viață, să duci lupte de putere. Excesele de autoritate pot agrava situația.

Carieră și Bani

Nici relațiile profesionale nu vor fi mai calme și mai ușor de întreținut. Acțiunile celorlalți te pot deranja și te pot scoate din zona de confort. Fii responsabil și matur în abordarea problemelor legate de carieră și mai grijuliu cu imaginea ta.

Sănătate

Posibil ca starea emoțională să oscileze și să te confrunți cu unele situații în familie care-ți dau programul peste cap și te agită. Preocupă-te mai mult de tine și de nevoie tale personale.

Horoscop săptămânal Pești: 28 iunie – 4 iulie 2021

Dragoste

Sunt nativi care se simt sufocați de trecut săptămâna aceasta și s-ar putea să caute să se exteriorizeze, să simtă nevoia să vorbească cu cineva despre problemele pe care le au și astfel să se elibereze. Comunicarea poate fi mult prea directă și chiar agesivă și pot răni prin cuvinte, dar și ei pot fi răniți de cuvintele celorlalți.

Carieră și Bani

S-ar putea ca niște planuri profesionale să fie limitate, să nu-ți poți desfășura sarcinile după bunul plac și să resimți ca fiind foarte obositor programul. Atebție la toate acțiunile care vizează sectorul muncii. Fii responsabil și matur.

Sănătate

Opoziția Marte- Saturn poate aduce unele probleme de sănătate, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni vechi sau cronice, și este nevoie să te responsabilizezi mai mult vizavi de stilul de viață adoptat și să faci niște schimbări de rutină. Te poți simți mai obosit, mai ales că ai tendința de suprasolicitare și fără odihnă corespunzătoae îți poți agrava starea generală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația