VIDEO | Horoscop 16 septembrie 2022. Emoțional azi simțim nevoie de liniște și pace

Publicat: 16/09/2022, 07:00
Actualizat: 20/09/2022, 18:52

Emoțional azi simțim nevoie de liniște și pace. Mai degraba vom prefera să stăm acasă, decât în compania altor oameni. Nici în planul relațional lucrurile nu stau strălucit.

HOROSCOP BERBEC
Vă lipsește agitația și viața socială. Vă simțiți constrânși, ca și cum trebuie să petreceți timp cu o mătușă îndepărtată despre care nu știți nimic. Nu aveți chef de muncă și mai degrabă ați vrea să face un plan pentru o escapadă. Dacă aveți o afinitate către sport sau alimentație sănătoasă, azi veți remarca faptul că v-ați îndepărtat de aceste obiceiuri de ceva timp.

HOROSCOP TAUR
Te simți destul de confuz în ceea ce privește cariera, iar azi s-ar putea să primești o informație care te predispune la a lua o decizie neașteptată. Poate e o propunere pentru alt job sau e un semn să ai răbdare la actualul. Cert este că veștile vin spre tine, trebuie doar să fii deschis să le primești.

HOROSCOP GEMENI
Astăzi se poate să apară o pierdere. Fie un obiect, ceva cu semnificație pentru tine, fie pierzi încrederea cuiva . Ai grijă să nu te arunci cu capul înainte și să spui cuvinte dure. Pierderile sunt dureroase, dar poți gestiona situația cu înțelepciune.

HOROSCOP RAC
Lucrezi pentru un țel la care visezi de mult. Vei avea nevoie și de ajutor, și ai face bine să îl primești. Acesta ar fi un moment excelent pentru a începe un jurnal de recunoștință sau pentru a încerca unele tehnici noi de relaxare.

HOROSCOP LEU
Dacă ești singur, pici într-o stare de melancolie în care ai senzația că nu vei găsi niciodată pe cineva. Toate problemele le vei rezolva, nu îți face grji. Chestiunile care țin de inimă necesita răbdare.

HOROSCOP FECIOARĂ
Te poți aștepta la un conflict cu superiorul la locul de muncă. Zona comunicării și a negocierii e defavorizată și dacă ceri ceva, o să fi înțeles greșit. În special dacă e vorba de bani. Ca să te asiguri că lucrurile ies în favoarea ta, ți-ar fi de folos o coaliție cu un coleg.

HOROSCOP BALANȚĂ
În general, Balanțele se află în septembrie, într-o perioadă de regăsire și de introspecție. Iar azi ești pus în fața unor situații cu totul noi, care te vor forța să îți schimbi abordarea. Nu te aștepta la ceva evident, exploziv, ci mai degrabă mici întâmplări care vor deschide în mintea ta posibilități neexplorate.

HOROSCOP SCORPION
Atenția se mută pe banilor. Și nu e nepărat vorba despre banii tăi. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit, banii partenerului vin către tine. Poate ești cel care va face o achiziție importantă și e nevoie de toate economiile voastre. Sau să zicem că observi o ocazie de a investi și puneți banii la comun pentru acest scop. Ești favorizat, fă mișcarea asta cu mult curaj!

HOROSCOP SĂGETĂTOR
Ar fi bine să acorzi atenție partenerului de viață, în special dacă în ultima perioadă ați fost mai îndepărtați. O discuție despre viitorul vostru e recomandată azi. Vă va da încredere în relație. Lucrurile merg bine, dar întotdeauna se cere comunicare.

HOROSCOP CAPRICORN
Cariera începe să fie tot mai afectată de mișcarea retrogradă a lui Mercur. Lucrurile par să se împotmolească când ți-e lumea mai dragă. Ți-a fost promisă o mărire de salariu și banii nu intră pe card, de exemplu. Sau nu mai poți contacta pe cineva cu care începeai un proiect. Vei fi provocat în această direcție. Ai nevoie de răbdare.

HOROSCOP VĂRSĂTOR
Vă e greu să vă deschideți față de cei din jur. E o perioadă mai încărcată, iar cei din jur vă pot cataloga ca fiind aroganți. Recomand atențe la propriile nevoi sau mergeți la yoga. Vă ajută și fizic și psihic. În acest final de săptămână tu ești important.

HOROSCOP PEȘTI
Azi, vei simți nevoia să protejezi pe cineva drag. Vei întinde o mână de ajutor fix acolo unde e nevoia mai mare. Folose

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun