VIDEO | Horoscop 17 octombrie 2022. O zi intensă și pasională, pentru Pești

Publicat: 17/10/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 17 octombrie 2022, urmărind horoscopul zilei, valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Ești mai nostalgic și poate un pic mai sensibil la influențele exterioare, însă nu trebuie să te lași copleșit de emoții. O anumită situație familială sau profesională poate întâmpina anumite tensiuni, însă abordarea flexibilă și cooperantă de care dai dovadă va reprezenta cheia succesului.

Taur

Fii mai atent la gândurile tale, astăzi, emoțiile pot fi mai puternice decât propria-ți rațiune. Diferențele de perspectiva sau de viziune în rezolvarea unor probleme de muncă pot antrena anumite neînțelegeri. Ce va ajută la rezolvarea situației va fi eficientă și mobilitatea de care dai dovadă în situații de criză.

Gemeni

Fii precaut și evită cheltuielile pe fond emoțional. Dacă consideri că nu ești apreciat la justa valoare, devino mai asertiv în privința manifestării propriilor aptitudini. Socializarea și interacțiunea cu ceilalți te mobilizează și de altfel orice fel de activitate prin care îți amplifici personalitatea.

Rac

O zi cu multă intensitate, dar și instabilitate emoțională. Ești mai determinat să rezolvi tensiunile care există între tine și celălalt în ceea ce privește căminul propriu sau o situație familială, însă anumite lucruri te pot sensibiliza. Cu cât acționezi mai echilibrat, cu atât ai șansa să-ți atingi scopurile.

Leu

Ești mai interiorizat și poate un pic mai defensiv. În ciuda spiritului de cooperare cu care îți exprimi convingerile și mesajul, nu toată lumea îți împărtășește crezul, ba chiar îți pune la îndoială bunele intenții. Tu fii sincer și asumă-ți propriul adevăr.

Fecioară

Poți realiza că dorințele și interesele tale nu coincid neapărat cu cele ale partenerului mai ales cu privire la sectorul financiar. Fii asertiv și conciliant în același timp, găsind o variantă care să vă mulțumească pe amândoi.

Balanță

Va fi greu să-ți ascunzi emoțiile astăzi, însă încearcă să te ridici deasupra lor. Adopta o atitudine cât mai fermă cu ceea ce-ți dorești, dar deschisă la colaborare, dacă vrei să depășești cu succes tensiunile din mediul profesional. Descoperă compromisul potrivit între ce „trebuie” și ce-ți „place”.

Scorpion

Nu exagera gravitatea unor diferențe de opinii sau convingeri între tine și cealaltă persoană, ascultă și evaluează cu atenție. Dacă ești sincer, poți realiza totuși că un adevăr la care țineai foarte mult nu mai este valabil. Chiar dacă planurile tale s-au schimbat, asigură-te că-ți iei timp destul pentru a reflecta la calitatea modului în care relaționezi. O plimbare pe marginea unei ape este binevenită!

Săgetător

Un proiect personal sau colectiv pe care-l ai în desfășurare se poate lovi de anumite dificultăți financiare. Balanța între venituri și cheltuieli nu este una tocmai echilibrată. Nu te lăsa copleșit de situație, ai toate resursele pentru a reuși. Fii creativ și ingenios și apelează cu încredere la acele persoane care știi că te-ar putea ajuta.

Capricorn

Nevoile celuilalt devin importante astăzi, cerând mai multă atenție și implicare din partea ta. Situația ta socio-profesională poate să creeze tensiuni în relația de cuplu, pe care însă le poți rezolva dacă te decizi să fii mai atent la nevoile celuilalt. Dacă te afli într-un proces de negociere, asigură-te că păstrezi o atitudine echilibrată și corectă.

Vărsător

Ai nevoie să găsești un echilibru între timpul alocat sarcinilor și responsabilităților cotidiene și timpul pentru activitățile care-ți aduc plăcere și relaxare. Nu te suprasolicita astăzi și fii mai atent la orice fel de consum emoțional. Păstrează-ți calmul în relația cu colegii și evită critica. Du-te la un film, pe seară, fă un pic de sport sau citește ceva care detensionează.

Pești

O zi intensă și pasională! Inspirația și creativitatea ta sunt la cote maxime, dacă ești implicat într-o muncă artistică, ai toate șansele să te bucuri de un rezultat pe măsură. Pe plan relațional, te poți simți atras într-un mod misterios de o anumită persoană, însă feedback-ul celuilalt te face să te îndoiești de reciprocitatea sentimentelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern