VIDEO | Horoscop 18 septembrie 2022. Gemenii se concentrează asupra locuinței sau a familiei

Publicat: 18/09/2022, 06:00
Actualizat: 20/09/2022, 18:51

Avem parte de momente petrecute cu cei dragi, însă este posibil să apară și niște neînțelegeri. Trebuie să rezolvăm situațiile în care suntem puși cu foarte mult calm. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

HOROSCOP BERBEC

Ai o preocupare în a avea grijă de finanțele tale. E posibil ca în ultima vreme să-ți fi risipit banii pe lucruri care nu contează. A venit, în sfârșit, semnul pe care îl așteptai! E momentul să începi să faci schimbări, altfel nu te vei bucura niciodată de stabilitate și libertate financiară.

HOROSCOP TAUR

Dacă ai planificat un drum sau o călătorie, fii pregătit ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai propus. O să te trezești cu anumite piedici în calea ta, care e posibil chiar să te facă să anulezi plecarea. Nu îți pierde răbdarea, vei vedea că tot răul e spre bine.

HOROSCOP GEMENI

Te concentrezi asupra locuinței sau a familiei. Vei remedia o situatie. Era de multă vreme așteptată această soluție, așa că te vei simți satisfăcut când vei vedea rezultatele eforturilor de azi!

HOROSCOP RAC

Azi apar neînțelegeri cu un șef sau un colaborator. Punctele voastre de vedere pur și simplu nu se vor potrivi, iar acest lucru te va călca pe nervi. E bine să-ți temperezi nivelul de stres și să accepți și punctul său de vedere. Calmul va fi cel care te ajută să depăsești situația neplăcută.

HOROSCOP LEU

Se poate ca azi să faci o excursie sau să începi concediul alături de cel drag. Atenție la drumuri, vor fi tot felul de piedici și probleme pe parcursul lor. Dragostea este un mare dar pe care trebuie să îl ai în viața ta. Pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă, asigură-te că partenerul tău știe cât de mult îl iubești.

HOROSCOP FECIOARĂ

O discuție cu partenerul de viață va clarifica anumite aspecte ce au fost lăsate în aer. E foarte posibil ca problema să se învârtă în jurul banilor sau, în general, a ceva ce dețineți în comun: bunuri, locuință. Perspectiva nouă pe care o primești este chiar binevenită și te ajută să-ți stabilești prioritățile.

HOROSCOP BALANȚĂ

Nu ar fi rău ca aceasta zi să fie mai mult despre tine și mai puțin despre alții. Invitațiile la grătar sau la tot felul de evenimente mai pot aștepta. Ți se cere să sărbătorești cât de departe ai ajuns, dar și să îți stabilești intenții pentru a-ți securiza și mai mult stima de sine. Iar asta se face în particular. Petrece timp cu tine, în special dacă ai tot fugit de tine în compania anturajului.

HOROSCOP SCORPION

Azi primești sprijinul, îndrumarea și asistența celor dragi. O problemă din trecut va fi soluționată, tocmai pentru a-ți asigura fundamentul pentru viitor. Dacă există o discuție în familie legată de o decizie majoră: planuri de nuntă, achiziția unui teren sau vânzarea lui, mutarea, sau altceva asemănător, deschide subiectul și primești claritate.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Neliniștea din familie te va face să te îndepărtezi de o anumită situație. Nu te teme să-ți pui liniștea mentală pe primul loc și spune stop discuțiilor care te supără. Conflictele au și ele rolul să te ajute să evoluezi, dar azi nu vor face decât să te agite.

HOROSCOP CAPRICORN

Ești influențat din exterior în legătură cu relația ta de iubire. Poate fi vorba chiar despre cineva din trecut. Dar dacă te afectează, va trebui să îndepărtezi această persoană. O să fii pus într-o situație complicată trecut – prezent – viitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dacă primești o sumă de bani, înainte de distracții, asigură-te că îți plătești datoriile. Azi se cere o mai mare atenție la aspectele pragmatice. Studenții trebuie să își ia în serios educația.

HOROSCOP PEȘTI

Ești într-o transformare puternică, încă de la începutul săptămânii, iar azi se văd anumite rezultate. Devii mai calm și răbdător, iar cineva s-ar putea chiar să observe și să te complimenteze. Ai rezultate foarte frumoase și într-un proiect personal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică