VIDEO | Horoscop 20 septembrie 2022: În viața Racilor ar putea apărea tot mai multe probleme

Publicat: 20/09/2022, 06:00
Actualizat: 20/09/2022, 18:47

Apar oameni noi și trebuie să fim atenți la modul în care comunicăm. Știm deja ce este bine pentru noi, însă dorim să ne depășim limitele. Trebuie să lăsăm trecutul în urmă și să fim recunoscători pentru toate lucrurile bune din viața noastră.

BERBEC

Ai putea să te ții de regulament și să urmezi totul până la capăt, dar unde este distracția? Vrei să îți depășești propriile limite și să experimentezi ca niciodată. Să știi că răspunzând îndemnurilor tale creative, vei putea să îți aduci în prim-plan darurile tale unice. Exprimarea prin limbajul cuvintelor va fi, de asemenea, o temă importantă în domeniul creativ. Fii prezent la ceea ce se întâmplă.

TAUR

Ai nevoie de o schimbare, iar astăzi e posibil să se încheie un capitol din viața ta. Asta înseamnă că faci loc, inevitabil, pentru un altul. Meriți laudele celor din jur. Pentru unii, acesta poate fi un moment oportun să se gândească la o nouă locuință. Nu trebuie să stați prea mult pe gânduri, inima știe întotdeauna răspunsul corect.

GEMENI

Știi deja ce este bine pentru tine și ce nu. Cu toate acestea, te ferești să intri în lumina reflectoarelor și să împărtășești darurile tale unice cu lumea. A sosit momentul să iei inițiativa. Oportunitățile de carieră care apar acum te vor ajuta să treci la următorul nivel.

RAC

S-ar putea să simți că în viața ta apar tot mai multe obstacole. Vei avea și puterea și rezistența necesară să le depășești. În plus, ai mai fost în această situație de multe ori și nu trebuie să faci acest lucru singur. Caută sprijin la cei apropiați.

LEU

Un nou partener poate apărea în viața ta. Acest lucru îți poate deschide multe uși. Leii aflați în primele etape ale unei relații vor descoperi că partenerul lor spune și face toate lucrurile potrivite la momentul potrivit. Trebuie doar să vă deshideți sufletul.

FECIOARĂ

Ai tendința să te ții de lucruri cu valoare sentimentală, din când în când. Este timpul să devii real cu tine și să renunți la lucrurile care și-au împlinit scopul în existența ta. Vei fi surprins de cât de mult spațiu vă va deschide procesul de dezordine.

BALANȚĂ

Gândești pozitiv și ești recunoscător pentru toate lucrurile bune din viața ta. Lucrurile apar și pe latura dragostei și a romantismului. Există cineva special care ți-a atras atenția în ultima vreme? Deschide-te în fața celor din jur și încearcă să le cunoști povestea.

SCORPION

Petreci tot mai mult cu cei din cerul apropiat și ești surprins de toate lucrurile pe care le poți învăța de la ei. Te gândești să îți reorganizezi casa, lucru care îți va da bătăi de cap. Începutul o să fie mai greu, o să vezi că până la finalul zilei te vei descurca.

SĂGETĂTOR

Pare că lucrurile se îndreaptă spre direcția mult dorită, astăzi, mai ales în familie. Discuțiile cu partenerul de viață te vor ajuta să îți rezolvi necazurile. Ca atare, acesta este un moment în care dorințele tale pot deveni realitate. Trebuie să ai încredere.

CAPRICORN

Ultimele zile nu au fost deloc ușoare, încă această zi vine cu un sentiment de speranță și vindecare. Se deschid noi uși pentru tine și ești sigur că te duc în direcția corectă. Fii clar cu privire la lucrurile pe care le dorești și ai încredere că acestea se vor rezolva.

VĂRSĂTOR

Lasă trecutul și toate tulburările în urmă. A venit timpul unei schimbări, ai încredere că ești condus spre timpuri mai bune, unde pacea și prosperitatea vor înflori. Ia-ți momente pentru tine și fii recunoscător pentru toate lucrurile bune din viața ta.

PEȘTI

Este o zi în care te conectezi cu cei dragi la un nivel cu totul nou. Exprimă-ți recunoștința pentru tot sprijinul pe care îl primești în viața ta chiar acum. Și la job, lucrurile par să se îndrepte într-o direcție bună, trebuie doar să ai răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția