VIDEO | Horoscop, 25 octombrie 2022. Eclipsa de Soare de astăzi pune bazele unor noi începuturi pentru Berbeci, atât financiare cât și sentimentale

Publicat: 25/10/2022, 06:00
Actualizat: 27/10/2022, 16:50

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 25 octombrie 2022, urmărind horoscopul zilei, valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Discuții intense și provocatoare pe plan profesional în care ești determinat să-ți expui punctul de vedere cu multă asertivitate. Eclipsa (parțială) de Soare de astăzi pune bazele unor noi începuturi, atât financiare cât și sentimentale, iar tu ești determinat în a te implica mai profund în acele parteneriate pe care le consideri valoroase.

Taur

Parteneriatele de orice natură sunt în vizorul tău, astăzi, prin prisma Eclipsei de soare din Scorpion care te îndeamnă să colaborezi într-un mod mai diplomat și totuși asumat, fiind mai atent la nevoile celuilalt. În cazul unor negocieri sau asocieri, poți fi destul de ferm în a-ți păstra poziția în ciuda unor diferențe de perspective.

Gemeni

Chestiuni organizatorice și practice care vizează munca, rutina zilnică și sănătatea se află pe agenda zilei. Eclipsa de soare din Scorpion te îndeamnă să devii mai eficient și mai creativ, atât în relațiile cu colegii, cât și în gestionarea sarcinilor zilnice. În anumite discuții, asigură-te că înțelegi cu adevărat implicațiile, deoarece unele lucruri pot să nu fie cele mai clare.

Rac

Îți poți petrece ziua de astăzi în compania celui drag, profitând de un hobby, implicat într-un proiect de natură creativă sau activități de divertisment. Eclipsa de Soare din Scorpion îți amplifică nevoia de afectivitate, pregătind terenul unor schimbări importante într-o relație de iubire, chiar dacă mai sunt lucruri de clarificat.

Leu

O situație familială, căminul sau o proprietate imobiliară sunt în vizorul tău, astăzi, iar Eclipsa de Soare din Scorpion te ajută să pui bazele unei securități familiale și emoționale mai bune. Poți amenaja sau face diverse modificări în spațiul în care trăiești, iar sustinerea celor din familie este tot ceea ce ai nevoie. Poate nu toate părerile coincid, dar faptul că sunteți împreună este minunat.

Fecioară

Chiar dacă devii expert în a comunica cu multă persuasiune și convingere, asta nu înseamnă că toți vor adera cu ușurință la ideile tale. Eclipsa de Soare din Scorpion te transformă într-un mic detectiv, oferindu-ți instrumentele pentru o mai bună intercatiune cu cei apropiați, schimburi, negocieri și tranzacții fructuoase. Fii ferm, dar sincer în comunicare!

Balanță

Vești bune și perspective avantajoase financiar îți sunt oferite prin prisma Eclipsei de Soare din Scorpion care te îndeamnă să devii mai conștientă de propria-ți valoare investind mai mult în a-ți crea o baza financiară solidă. O ieșire într-un loc deosebit, alături de cei dragi, poate să-ți încânte simțurile.

Scorpion

A venit momentul tău să te pui în valoare! Eclipsa de Soare din propriul tău semn îți oferă șansă unei adevărate transformări personale. Investește mai mult în acele relații, proiecte și direcții importante pentru tine. Poate nu toată lumea vede cu ochi buni această schimbare, însă nu lăsa părerea lumii să-ți umbrească șansele.

Săgetător

O zi mai retrasă și mai contemplativă pentru tine, dar cu multe analize. Eclipsa de Soare din Scorpion te îndeamnă să demarezi un proces de autocunoaștere pentru a te elibera de trecut. Pentru a te bucura de libertatea și iubirea pe care le cauți, ai mai întâi nevoie să te confrunți cu ce ai lăsat nerezolvat în urma ta, mai ales de natură relațională.

Capricorn

Prietenii utile și o socializare fructuoasă sunt obiectivele tale, astăzi. Eclipsa de Soare din Scorpion îți amplifică determinarea și voința în a investi mai mult în proiectele de interes pentru tine. O cauză de natură colectivă, umanitară iți poate atrage atenția și interesul, însă va trebui să vezi exact care… ce implică.

Vărsător

O situație sau anumite perspective profesionale se conturează din ce în ce mai favorabil pentru tine. Eclipsa de Soare din Scorpion îți va amplifica autoritatea și impactul pe plan profesional. În comunicare evită graba în a trage concluziile și nu-ți impune punctul de vedere înainte de a cunoaște toate detaliile!

Pești

Plimbă-te, cercetează, descoperă, conectează-te la ce este important pentru tine! Eclipsa de Soare din Scorpion îți va transforma filosofia de viață, îndreptându-te în acele direcții în care ai nevoie să crești! În același timp caută să îmbini spiritualul cu materialul, pentru a te asigura de rezultate concrete și palpabile! Ai încredere în tine!

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 24-30 octombrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (săptămâna 24-30 octombrie):

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?