VIDEO | Horoscop, 26 octombrie 2022. Săgetătorii pot avea parte de chestiuni neprevăzute la muncă

Publicat: 26/10/2022, 06:00
Actualizat: 27/10/2022, 16:50

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 26 octombrie 2022, urmărind horoscopul zilei, valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Flexibilitatea și creativitatea sunt punctele cheie ale acestei zile, dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Pare că există impedimente în direcția obiectivelor tale, fie de natură colectivă, fie pur și simplu interesele tale nu coincid cu ale celuilalt. Fii precaut vis-a-vis de sectorul financiar!

Taur

În ciuda spiritului cooperant de care dai dovadă, există situații pe care pur și simplu nu le poți accepta, fapt care te va face să iei o atitudine tranșantă, mai ales în anumite chestiuni profesionale. Cu cât vei fi mai ferm și mai sigur pe tine, evitând agitația, cu atât ai șansa să ajungi la un compromis cât de cât acceptabil.

Gemeni

Chestiuni imprevizibile te scot din ritmul tău, fie într-o chestiune legată de muncă, fie de sănătate. O gândire pozitivă și indreptată spre soluții va fi cheia depășirii situației respective. Fii mai atent la propria-ți stare de sănătate și nu te suprasolicita!

Rac

Poți descoperi că nu ești apreciat la justa valoare sau că celălalt nu este la fel de implicat și angajat în relație așa cum ești tu, fapt care te face să indoiești de stabilitatea unor angajamente. Ai mai multă încredere în tine și asumă-ți poziția corectă vis-a-vis de ceea ce consideri că meriți.

Leu

Ești mai sensibil și mai introvertit, astăzi, dar nu mai puțin ferm în abordare. Tinzi să iei atitudine atunci când cineva continuă să facă presiuni asupra ta, abuzându-te cu autoritatea de care dispune. Evită negocierile sau colaborările astăzi, va fi mai dificil de găsit un compromis.

Fecioară

Diferențele majore de perspectivă între tine și o persoană cu care lucrezi va face imposibilă rezolvarea unor chestiuni organizatorice sau administrative. Sau chestiuni neprevăzute apar într-o situație contractuală care tind să blocheze unele proceduri. Indiferent de caz, fii răbdător și cercetează cu precizie variantele alternative, ești cel mai bun pe așa ceva!

Balanță

Dacă tu consideri că nu ești apreciat corespunzător, dintr-o perspectivă financiară, iar eforturile tale sunt considerabile, trebuie să devii mai asertiv/ă în a-ți cere drepturile. Relația de cuplu se poate confrunta cu o criză de timp sau disponibilitate emoțională, asigurați-vă că vă organizați mai bine dacă simțiți nevoia de mai multă apropiere.

Scorpion

Anumite chestiuni domestice sau emoționale creează un mediu tensionat între tine și partenerul de cuplu, iar toleranța ta pare să fi ajuns pe minus. Din cauza instabilității emoționale poți să nu fii foarte clar în abordare, de aceea caută să te liniștesti. De abia acum poți descoperi strategia cea mai potrivită!

Săgetător

Chestiuni neprevăzute pot apărea la muncă, în rutina zilnică sau într-o chestiune de sănătate care tind să creeze o presiune considerabilă asupra sistemului nervos. Apelează la ajutorul sau sustinerea unui specialist în domeniu, sfaturile primite te vor ghida mobilizându-te în rezolvarea situației.

Capricorn

Discuții mai aprinse pot exista între tine și partenerul de cuplu sau propriul copil, întrucât aveți perspective diferite, fie în ceea ce privește gestionarea planului financiar, fie vis-a- vis de timpul alocat relației respective. Chiar dacă ești mai rezervat în general, caută să fii aproape de celălalt, asigurându-l că dorințele și nevoile lui contează pentru tine.

Vărsător

Anumite chestiuni profesionale sau familiale devin urgențe dintr-o dată, iar presiunea rezolvării lor cade din nou pe umerii tăi, fapt care îți produce o stare de nervozitate amplificată. Caută ajutor și sustinere din partea partenerului sau a cuiva apropriat, care va fi mai mult decât fericit să-ți fie alături.

Pești

Nu refuza, din start, o altă opinie sau perspectivă, doar pentru simplul fapt că este diferită de a ta. Nu te lăsa pradă prejudecăților sau temerilor pe care le ai! Ieși din zona de confort, ai curaj și vezi măcar dacă ți se potrivește. Nu ai nimic de pierdut, dacă încerci.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 24-30 octombrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (săptămâna 24-30 octombrie):

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?