VIDEO | Horoscop 3 octombrie 2022. Leii au parte de o întâlnire importantă, astăzi

Publicat: 03/10/2022, 06:00

Începem săptămâna cu o stare de bine, însă ne lovim de multe responsabilități la locul de muncă. Trebuie să ne punem ordine în gânduri și să încercăm să realizăm toate treburile treptat, astfel încât să dăm un randament bun, iar munca noastră să fie răsplătită.

BERBEC

Încearcă să nu investești prea mult în micile imperfecțiuni. Fă un pas înapoi față de proiectele tale actuale și privește lucrurile din ansamblu. Poți învăța din greșeli, dar încearcă să nu fii prea rigid cu viziunea ta analitică și permite creativității să curgă.

TAUR

Îți dorești să progresezi din punct de vedere profesional. Ai tendința să grăbești uneori lucrurile, iar asta nu va fi deloc în favoarea ta. Ar trebui să iei lucrurile cu calm și să abordezi situația diferit.

GEMENI

E un moment în care ar trebui să îți analizezi relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. Deși credeai că totul merge bine, descoperi că anumite persoane nu sunt tocmai așa cum credeai tu. Nu îți mai oferi încrederea tuturor.

RAC

Este un moment bun să îți planifici viitorul. Încerci să realizezi tot ce ți-ai propus în ultimele săptămâni. Vei realiza că cei din jur îți dau dreptate, însă acest lucru nu ar trebui să ți se urce la cap, pentru că vei realiza că nu este în favoarea ta.

LEU

Ai parte de o întâlnire importantă, astăzi. Îți iese în cale o persoană care te va ajuta să te dezvolți din punct de vedere profesional. Profită de această șansă și sfătuiește-te cu cei din jur în privința deciziilor pe care le vei avea de luat.

FECIOARĂ

Veștile bune nu întârzie să apară. Primești sume importante de bani din parteneriate. O posibilă schimbare în carieră este pe drum, așa că fii deschis și vezi ce îți rezervă viața. Cu toate acestea, ar trebui să îți prioritizezi puțin agenda.

BALANȚĂ

Reușești să rezolvi anumite aspecte care îți dădeau bătăi de cap. Chiar dacă aveai impresia că nu se mai termină și nu reușești să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus, vei vedea că lucrurile nu sunt deloc așa. Axează-te doar pe ceea ce contează cu adevărat.

SCORPION

Este timpul să pui mai mult accent pe planul personal. Cei din grupul tău apropiat încep să îți simtă lipsa, pentru că tu ești mereu ocupat cu munca și stai prea mult peste program. Ia o pauză. Petrece acele ore în plus cu familia, relaxează-te!

SĂGETĂTOR

Acceptă și eliberează oamenii și lucrurile pe care nu le poți controla pentru a găsi armonie. Deschide ochii și încearcă să vezi cine sunt prietenii tăi adevărați în acest moment, deoarece unii dintre ei se dovedesc a fi prieteni doar în vremurile bune și nu te vor susține pe deplin. Vei găsi puterea să treci peste situațiile care nu mai servesc scopului tău.

CAPRICORN

Este o perioadă benefică în care îți poți arăta adevăratele valori și vei avea ocazia să crești în ochii superiorilor. Recalculează-ți planurile pe care le-ai făcut în legătură cu sectorul financiar. Încearcă să te bucuri de timpul liber care ți-a mai rămas.

VĂRSĂTOR

Ai ocazia să îți îndeplinești o parte dintre obiectivele pe care ți le-ai propus cu ceva timp în urmă. Vei avea parte și de un moment de revelație și vor exista câteva schimbări pe plan personal.

PEȘTI

Ai nevoie să îți pui ordine în gânduri pentru că lucrurile îți cam scapă puțin de sub control. Lasă-te condus de intuiție. Aceasta va fi singura care te va ghida exact așa cum ar trebui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...