VIDEO | Horoscop marți, 6 decembrie 2022. Care sunt nativii avantajați de intrarea lui Miercur în Capricorn

Publicat: 06/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 6 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi mai generos și mai altruist, astăzi. Ajuți sau susții pe cineva, moral sau financiar, mai ales dacă acestei persoane îi lipsesc resursele necesare. În egală măsură, poți răsfăța pe cineva drag cu un cadou deosebit. Activitatea profesională și comunicarea cu persoane cu autoritate este susținută de intrarea lui Mercur în Capricorn, dinamizând sectorul profesiei.

Taur

Persoanele cu care rezonezi, cât și visurile tale, sunt în prim-plan. Ești un pic mai idealist și mai dornic să interacționezi cu acele persoane sau grupuri cu care împarți aceleași valori. Dacă discuți ceva pe marginea unei chestiuni financiare, îmbină idealismul cu pragmatismul. Intrarea lui Mercur în Capricorn îți va amplifica dorința de a-ți lărgi orizonturile.

Gemeni

Lucrezi sau cercetezi în profunzime anumite chestiuni, pentru a te asigura că rezultatele sunt pe măsură. Ai destulă determinare pentru a investi într-un proiect de natură socială sau profesională, iar dacă acesta are ca scop să ajute pe cineva, te simți cu adevărat împlinit. Mercur, propriul tău guvernator intră în Capricorn amplificând dinamismul în afaceri.

Rac

Ești mai dornic să-ți lărgești orizonturile, atât fizice, cât și intelectuale, sau să investești resurse în acele activități dragi sufletului tău. Îți poți face planuri cu prietenii sau poți participa la un spectacol, dar să fii realist în privința timpului avut la dispoziție. Comunicarea cu partenerul, colaboratorii sau publicul este susținută de intrarea lui Mercur în Capricorn.

Leu

Ceva sau cineva te poate surprinde într-un mod plăcut. Poate să fie o invitație, un gest frumos din partea cuiva, un cadou sau chiar un bonus. Pe plan profesional, îți organizezi cu atenție sarcinile. Mercur intră astăzi în Capricorn, ajutându-te să devii mai structurat în chestiuni care țin de sănătate, dietă și obiceiuri zilnice, dar și mai eficient în activitățile de serviciu.

Fecioară

Este plăcerea ta să-l surprinzi pe cel drag cu ceva deosebit, poate să fie un partener de cuplu, un coleg sau propriul copil. Interacțiunea cu celălalt este favorizată, astăzi, atât timp cât nu exagerezi în anumite privințe. Planul romantic, afectiv, dar și activitățile de divertisment sunt accentuate de intrarea lui Mercur în Capricorn care dinamizează sectorul bucuriei și al creativității.

Balanță

Multe lucruri de făcut și prea puțin timp pentru a le face, încearcă totuși să proritizezi. Te străduiești să fii cât mai eficient cu anumite sarcini sau responsabilități, fie profesionale, fie domestice, și nu ești dispus să renunți până nu duci totul la capăt. Mercur intră în Capricorn, astăzi, îndreptându-ți atenția către casă, familie sau propriul interior, vizând o mai bună conexiune emoțională.

Scorpion

Interacțiunea cu celălalt este favorizată, astăzi, întrucât ești mai conectat și mai atent la nevoile celui de lângă tine. Dacă vrei să achiziționezi ceva anume sau dacă discuți o chestiune de natură financiară, asigură-te că nu te grăbești în a lua o decizie. Intrarea lui Mercur în Capricorn îți amplifică activitatea intelectuală și orice proces de comunicare scrisă sau vorbită.

Săgetător

Ești angrenat în activități de natură practică și organizatorică, fie profesionale, fie în propria gospodărie. Îți folosești toate resursele avute la dispoziție pentru a fi cât mai eficient posibil. Încearcă să rămâi cât mai realist în comunicarea cu cineva din familie. Mercur intră în Capricorn, susținându-te în a căpăta o mai mare eficiență și productivitate financiară.

Capricorn

O zi favorabilă cu multă energie, dinamism și interacțiune socială. Te poți relaxa mai mult, poți participa la un eveniment social, monden sau poți petrece ziua în compania persoanei iubite. Fii un pic mai rezervat în privința promisiunilor făcute cuiva. Ești favorizat de intrarea lui Mercur în propriul tău semn, fapt care îți amplifică singuranța și încrederea în tine.

Vărsător

Cei din mediul familial sunt în prim-planul acestei zile, iar tu vei încerca să fii cât mai generos și mai conectat cu dorințele și nevoile lor. Ești dispus să-i răsfeți și să te bucuri alături de ei. Dacă cineva vrea să-ți vândă ceva, cercetează cu atenție înainte. Mercur intră astăzi în Capricorn, fapt care îți amplifică percepțiile intuitive și interesul în domenii de natură psihologică sau ezoterică.

Pești

Potențialul creativ și artistic este evidențiat, astăzi. Îți poți exprima personalitatea cu multă imaginație și inspirație indiferent de contextul vizat. Dacă vrei să impresionezi pe cineva cu mesajul tău, astăzi este momentul perfect. Comunicarea crescută cu prietenii, dar și o implicare mai activă pe plan social, comunitar sunt posibile grație intrării lui Mercur în Capricorn.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (5 – 11 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 5 – 11 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...