Horoscop 9 septembrie 2022. Pentru „Balanțe”, rutina zilnică și starea de bine vor fi în centrul atenției

Publicat: 09/09/2022, 06:00
Actualizat: 09/09/2022, 09:05

Mercur e staționar, înainte să retrogradeze, iar energia sa este scăzută, însă dacă aveți contracte de negociat sau semnat, azi este momentul. De maine, lucrurile nu ne mai ies atât de bine.

BERBEC

Ai posibilitatea de a rezolva conflicte familiale, de a face ajustări sau de a revizui o decizie. Ocaziile de a întâlni oameni noi sunt diverse. Comunicarea încă este favorizată, profită de moment ca să porți discuțiile grele, pe care le-ai tot amânat!

TAUR

S-ar putea să pierzi din vedere imaginea de ansamblu – și anumite responsabilități pe care le ai. De exemplu, te poți îndepărta de prietenii apropiați. Sunt șanse mari să ai sentimente de vinovăție sau furie față de un prieten.

GEMENI

Dacă ai tot așteptat să faci schimbări în domeniul profesional, azi s-ar putea să se întâmple ceva care te va ajuta. ÎNSĂ… s-ar putea să nu se întâmple în modul în care te aștepți, așa că fii atent! Ar fi cazul să îți asculți și instinctul.

RAC

Ai putea să susții un curs sau o prezentare la serviciu, fapt ce îți va aduce o mare satisfacție. Nu te axa doar pe muncă, prietenii au nevoie de tine. Ieșiți la o cafea, te va încărca.

LEU

O zi a revelațiilor. S-ar putea să înțelegi mai bine de ce s-au întâmplat anumite lucruri în trecut, iar asta îți va aduce eliberare. Spune ce ai pe suflet și primești răspunsurile de care ai nevoie.

FECIOARĂ

Comunicarea în parteneriatele tale este esențială. De exemplu, o conversație transformatoare poate duce la un parteneriat mai bun, si profesional, dar și personal. Ai șansa să îți dublezi veniturile.

BALANȚĂ

Rutina zilnică și starea de bine vor fi în centrul atenției. Poate că o mică ajustare legată de sănătate va duce spre o întreagă schimbare a stilului de viață. Astăzi ești preocupat de ce are nevoie corpul tău.

SCORPION

Este posibil să începi să te simți vinovat de cât de puțin timp petreci cu cei dragi. Acordă-ți timp si pentru a te relaxa. Partea bună este că îți amintește să cauți bucuria în viața ta, indiferent de ceea ce faci în rest.

SĂGETĂTOR

Ar putea să apară tensiuni din trecut care îți vor zdruncina starea de spirit. Problemele din jurul casei sau familiei te vor solicita. Fii atent la semnele pe care le primești și încearcă să remediezi ce se poate.

CAPRICORN

O persoana cu mare influență apare azi în viața ta. E posibil să îți facă o propunere, însă atenție, nu e neapărat cum pare. Azi recomand și atenție la comunicare pentru voi.

VĂRSĂTOR

Relațiile în străinătate sau călătoriile pot fi un punct de interes în această perioadă. Acest lucru ar putea implica întâlnirea cu persoane influente și formarea unor relații care ajung să ducă la o creștere personală. Nu refuza absolut nicio propunere care vine azi.

PEȘTI

Dacă ai fost implicat în negocieri contractuale sau aștepți rezultatul unei licitații, de exemplu, trebuie să mai ai puțină răbdare. Ce ține de acte și birocrație azi va merge greu. E posibil chiar să afli o informații, care apoi să fie schimbată. Pe scurt, nu spune hop până nu sari gardul.

Acestea au fost predictiile zilei, ne vedem si maine dimineata.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase