VIDEO | Horoscop bani, săptămâna 16 – 22 ianuarie. Taurii au o tendință spre impulsivitate

VIDEO | Horoscop bani, săptămâna 16 – 22 ianuarie. Taurii au o tendință spre impulsivitate
Publicat: 10/01/2022, 10:30
Actualizat: 14/01/2023, 10:33

Horoscop bani, săptămâna 16 – 22 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Clarificarea unor perspective financiare diferite!

Unele cheltuieli sau investiții neprevăzute te pot surprinde în prima parte a săptămânii însă te descurci cu succes în gestionarea lor. În weekend, perspectivele financiare diferite între tine și un partener pot deveni mai evidente, fapt care va necesita unele discuții. În același timp, Luna Nouă din Vărsător te ajută să pui bazele unor noi planuri de viitor, unele dintre ele vizând unele investiții financiare mai mari.

Taur – Tendință spre impulsivitate!

Poți un pic mai grăbit sau chiar impulsiv cu modul în care îți gestionezi banii săptămâna aceasta, dacă ceva anume îți atrage atenția nu stai foarte mult pe gânduri însă un strop de precauție poate fi binevenită. Sentimentul că meriți sau că vrei să te răsfeți într-un anume fel poate fi cauza atitudinii tale. Din a doua parte a săptămânii capeți o înțelegere mai profundă asupra noțiunii de bani sau valoare și poți fi pregătit să ceri o mărire de salariu pe care o consideri binemeritată.

Gemeni – Evaluarea atentă a unor decizii financiare!

Unele chestiuni de ordin financiar cântăresc destul de greu în luarea unor decizii, însă chiar și așa aceste decizii trebuie analizate cu grijă deoarece s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri de natură materială pentru a-ți atinge scopurile. Tot ce-ți propui să începi ca și proiect, cercetare, business odată cu Lună Nouă din Vărsător din weekend va avea nevoie de o susținere financiară stabilă pentru a putea decurge într-un mod satisfăcător.

Rac – O nouă relație de business!

Luna Nouă din Vărsător de săptămână aceasta activează sectorul afacerilor, al investițiilor și al resurselor la comun cu un asociat sau partener fapt care te va ajuta să pui bazele unei posibile asocieri sau colaborări. Orice ține de asigurări de viață, pensii, credite este de asemenea favorizat. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile de antreprenor. În egală măsură, dacă există proiecte care nu s-au dovedit a fi cele mai productive, acestea vor fi primele testate și reeveluate.

Leu – Valoarea unor servicii!

Este important să rămâi realist în privința modului în care îți gestionezi bugetul săptămâna aceasta, deoarece în timp ce o parte din tine își propune să fie calculată și precaută, cealaltă își dorește să fie liberă și neconstrânsă de absolut nimic. Vineri o discuție pe care o porți cu cineva se poate dovedi avantajoasă pentru tine. Pe măsură ce Mercur își reia mersul direct în Capricorn începi să înțelegi mai clar cât valorează unele servicii sau chiar sacrificii pe care le-ai făcut până acum.

Fecioară – Posibile beneficii financiare!

Deși pe de o parte te simți mai încrezător în tine și chiar dornic să-ți asumi unele riscuri financiare, pe de altă parte poți avea unele rețineri. Poți chiar apela la serviciile unui consultant financiar dacă consideri că te-ar putea ajuta în luarea unor decizii. Luna Nouă din Vărsător din weekend poate antrena în următoarea perioadă unele oferte sau beneficii financiare însă va fi foarte important să analizezi cu grijă care sunt implicațiile și condițiile aferente.

Balanță – Cheltuieli neprevăzute care vizează căminul!

Dacă vrei să faci unele achiziții pentru propriul cămin sau pentru satisfacerea unor nevoi personale, primele 2 zile ale săptămânii nu sunt cele mai indicate. Te poți decide să faci unele modificări în casă care vor antrena unele cheltuieli neprevăzute.Dacă faci o cercetare de piață nu fii expeditiv deoarece te poți trezi cu ceva ce nu-ți folosește cu adevărat. Chiar dacă ești tentat să-ți asumi unele riscuri fii precaut în privința speculațiilor financiare în următoarea lună.

Scorpion – Evită deciziile financiare majore!

Nu este cea mai potrivită săptămână pentru demararea unor negocieri sau pentru luarea unor decizii financiare majore. Dacă totuși nu le poți evita, apelează la serviciile unui specialist în domeniu pentru a te asigura că eviți posibilele neplăceri. Te poți interesa în privința unei asigurări de viață, credit sau afacere. În weekend Luna Nouă din Vărsător vine cu noi oportunități care vizează posibile reamenajări sau schimbări în propriul cămin pentru a crea mai mult spațiu și care pot antrena unele cheltuieli.

Săgetător – Mai multă claritate în modul în care te evaluezi!

Faptul că Mercur își reia mersul direct în Capricorn în sectorul banilor, al bunurilor personale și al valorii este o veste bună deoarece după o perioadă cu tot felul de întârzieri, blocaje sau chiar confuzie în privința gestionării corecte a banilor, începi treptat să te clarifici în privința modului corect de a te evalua sau de a-ți utiliza unele talente sau aptitudini într-un mod mai eficient și mai productiv.Evită grabă în a lua unele decizii financiare săptămână aceasta dar rămâi flexibil.

Capricorn – Înbunătățirea situației financiare!

Modul în care te raportezi la planul financiar joacă un rol extrem de important pentru tine. În weekend, realizezi poți realiza că nu ești mulțumit de modul în care ești evaluat sau poate recompensat financiar pentru munca ta. Însă Luna Nouă din Vărsător din sectorul banilor, al bunurilor personale și al valorii poate reprezenta o perioadă de recoltare a roadelor muncii și a activității depuse până acum și poate antrena în următoarea perioadă înbunătărirea situației financiare.

Vărsător – Clarificarea unor chestiuni financiare!

Pe măsură ce Mercur iese din retrogradare reușești treptat să te clarifici în privința unor asocieri de business sau investiții la care te tot gândești de ceva timp, însă chiar și așa săptămâna aceasta nu este un moment prielnic să te angrenezi în activități financiare riscante sau de natură speculativă. Vineri este o zi care pare să te avantajeze financiar, fii atent la discuțiile sau negocierile din acea zi sau la oportunitățile care se pot ivi. Poți face unele achiziții inspirate.

Pești – Clarificarea unor proiecte!

În urma unor cercetări de piață sau poate a sfătuirii cu un specialist anume, poți rămâne ușor dezamăgit în privința unui proiect care vizează o investiție, un credit sau poate chiar o asociere de business. E posibil ca angajamentul celuilalt să lase de dorit. Partea bună cu această conștientizare, chiar dacă pare incomodă, este că-ți poate permite să te reorientezi într-un mod favorabil ca alte direcții mai avantajoase și poate mai stabile pentru tine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern