VIDEO | Horoscop bani și finanțe: noiembrie 2022. Cine sunt nativii cu un posibil climat instabil în privința resurselor

Publicat: 30/10/2022, 10:30

Berbec – Flexibilitate și adaptare!

Sectorul financiar se va afla în prim planul acestei luni, grație eclipsei totale de Lună din Taur din 8 noiembrie care îți activează axa resurselor zilnice, dar și a planurilor investiționale sau a afacerilor. Ești îndemnat să-ți schimbi perspectiva în privința conceptului de valoare, renunțând la anumite lucruri sau activități cu care erai obișnuit, pentru a face lor altora noi mai puțin costisitoare și totuși la fel de productive. Cu cât îți vei da voie să fii mai flexibil și mai deschis la soluții și abordări noi, cu atât vei traversa mai ușor această perioada de schimbare.

Taur – Noi perspective!

În ciuda naturii tale stabile și consecvente, ești deschis la soluții și oferte noi de colaborare, mai ales dacă mediul în care lucrezi în acest moment nu-ți oferă satisfacția financiară necesară. În egală măsură, în ciuda proactivitatii de care dai dovadă, este important să păstrezi o abordare pe cât de flexibilă pe atât de realistă. Sfârșitul de lună vine cu vești bune pe plan financiar! Poate să fie o ofertă de business, un ajutor primit din partea cuiva, un bonus pentru munca depusă sau o moștenire.

Gemeni – Reechilibrări necesare!

Eclipsa de Lună din Taur poate să creeze un climat destul de instabil în privința resurselor tale, întrucât te va îndemna să renunți la acele angajamente sau relații contractuale în care simți că nu ești recompensat așa cum meriți. În a doua parte a lunii, poți să fii mai obiectiv, dar și mai inspirat în planurile financiare la care lucrezi și chiar poți face progrese favorabile în privința unor direcții în care vrei să investești.

Rac – Reevaluarea unor colaborări!

Sectorul financiar poate să reprezinte elementul de bază în jurul căruia vor pivota interesele și dorințele tale, întrucât oricât de dornic ai fi să investești în anumite proiecte importante pentru tine, va trebui să te asiguri că ai fondurile necesare. Pe de altă parte s-ar putea să realizezi că anumite colaborări profesionale în care ai investit nu-ți mai sunt potrivite, deoarece nu-ți oferă recompensa financiară pe care o cauți.

Leu – Șanse și oportunități financiare!

Deși, în continuare, trebuie să fii atent și realist vis-a-vis de proiectele în care îți investești banii sau de cauzele pe care le sponsorizezi, poți căpăta mai multă motivație, dar și inspirație în privința unor asocieri de business sau chiar investiții. Insă, perspectivele favorabile și chiar norocoase tind să se concretizeze în ultima parte a lunii. Dacă ești angrenat într-un demers de natură speculativă, lucrurile pot progresa favorabil.

Fecioară – Înmulțirea eficientă a resurselor!

Primele 10 zile ale lunii se pot dovedi avantajoase, dacă ai ca și mindset nu neapărat noi surse de câștig, cât mai degrabă investiția sau înmulțirea inteligentă a resurselor deja existente. Însă, eclipsa de Lună din 8 noiembrie vine cu surprize, împiedicând desfășurarea favorabilă a acestor investiții, forțându-te să fii mai creativ în a găsi soluții noi. În a doua parte a lunii, poți face anumite modificări în propriul cămin, ceea ce va antrena anumite investiții în această direcție.

Balanță – Reorganizarea resurselor!

Asigurarea unei cât mai bune stabilități financiare este unul dintre obiectivele tale, în această lună. Însă, eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie vine cu surprize neașteptate, scoțând la iveală abordări total diferite vis-a-vis de gestionarea resurselor la comun într-un parteneriat de business sau chiar cu propriul partener de cuplu. Sau poate realizezi că proiectul la care lucrezi de ceva timp nu-ți oferă satisfacția financiară la care te așteptai, ceea ce va necesita o reorientare.

Scorpion – Tentații financiare!

Acea latură din tine care își asumă mai ușor anumite riscuri financiare va fi mai pregnantă la începutul lunii, însă este important să evaluezi riscurile cu grijă. În a doua parte a lunii vei resimți o îmbunătățire a sectorului financiar întrucât anumite idei sau proiecte la care te gândești de ceva timp încep să progreseze favorabil. De asemenea, vei tinde să apreciezi mai mult valoarea acelor bunuri, resurse sau activități care îți amplifică bucuria de viață.

Săgetător – Precauție la informațiile și oamenii din jur!

Dacă ești angrenat în tot felul de combinații financiare pe care vrei să le păstrezi private, există riscul că anumite detalii sau lucruri delicate să iasă la suprafață într-un mod neașteptat. Este important să te asiguri că ai în jurul tău oameni de încredere. Poți lua în calcul să faci anumite schimbări în propriul cămin pentru a avea mai mult spațiu, fapt care va antrena mai multe investiții în această direcție.

Capricorn – Menținerea siguranței sau asumarea riscurilor?

Sistemul tău de valori, modul în care îți gestionezi resursele de zi cu zi, lucrurile care îți amplifică valoarea de sine vor deveni factorul esențial care te va determina să iei anumite decizii importante financiare, mai ales dacă nu te simți apreciat sau recompensat corespunzător. O parte din tine vrea să-și mențină stabilitatea financiară, în timp ce o altă parte este mai indreptată spre asumarea unor riscuri, de aceea este important să cântărești lucrurile cu atenție.

Vărsător – Chiar dacă încet, situația progresează avantajos!

La bază… este o lună în care este important să gestionezi cu atenție cheltuielile pe care le realizezi, fiind mai precaut în satisfacerea anumitor dorințe. Însă, ești mai inspirat și mai motivat în a relua poate o idee sau un proiect mai vechi, deoarece ai realizat că deții acum suficiente resurse financiare sau materiale pentru a-l ajuta să progreseze. Poți investi într-un curs de training sau o nouă specializare profesională care să-ți crească impactul profesional.

Pești – Evită luarea unor decizii importante!

Situația financiară este un pic neclară. Deși ești determinat în a investi mai mult în anumite domenii de interes pentru tine, călătorii, cursuri, cărți, poate vrei să publici ceva anume, anumite chestiuni care țin de casă, familie sau o situație emoțională îți îngreunează un pic situația. Dacă căminul tău actual nu-ți mai este potrivit, ești tentat în a face o schimbare, însă este bine să reflectezi cu atenție înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”