VIDEO | Horoscop carieră, ianuarie 2023. Luna Nouă din 21 ianuarie, benefică pentru mai multe zodii

Publicat: 31/12/2022, 12:00
Actualizat: 31/12/2022, 15:53

Horoscopul pentru carieră din ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

BERBEC – Flexibilitate și o gândire „out of the box”!

Amplificarea imaginii și a rolului profesional sunt în vizorul tău, în prima parte a lunii. Unele propuneri de colaborare pot să cântărească destul de greu în luarea unor decizii, dar vor trebui evaluate cu atenție. Luna plină din 7 ianuarie te îndeamnă să fii deschis la noi oportunități și la o gândire flexibilă, dar care să nu piardă din vizor nevoile tale emoționale sau planul familial. Din 21 ianuarie, unele relații de natură socială se pot dovedi mai norocoase decât ai crezut.

TAUR – Amplificarea vizibilității și imaginii profesionale!

Din 3 ianuarie, Venus – propriul tău guvernator – intră în Vărsător, dinamizând sectorul profesiei, fapt care îți amplifică vizibilitatea și imaginea pe plan profesional. Ai șansa să te evidențiezi, să colaborezi cu multă diplomație și să construiești relații noi și avantajoase. Luna nouă din Vărsător din 21 ianuarie este o adevărată oportunitate pentru cariera ta, propulsându-te atât de departe cât ești dispus să mergi.

GEMENI – O lună favorabilă!

Poți primi o propunere foarte interesantă, în prima parte a lunii, însă este nevoie să verifici cu atenție ce implică cu adevărat. În intervalul 10 – 17 ianuarie te poți remarca prin perseverență și dedicare, progresând favorabil într-o anumită direcție. Pe 27 Ianuarie Venus intră în Pești, activând sectorul carierei tale, deci te va susține în a te evidenția pe plan profesional, în a te face plăcut și remarcat pentru carisma, talentul și abilitățile tale.

RAC – Interacționează flexibil și profesionist!

Calitatea, flexibilitatea și profesionalismul modului în care colaborezi vor fi esențiale, dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Cu Mercur retrograd până pe 18 ianuarie, asigură-te că evaluezi cu mare atenție detaliile unei colaborări, contract sau chiar proces în care ești implicat. Luna nouă din Vărsător din 21 ianuarie poate să fie de foarte bun augur pentru imaginea sau reușita ta profesională, iar spre sfârșit de lună poți realiza că lucrurile încep să se așeze într-un mod promițător pentru tine.

LEU – Clarificarea unor colaborări!

Dacă există chestiuni care te nemulțumesc în colaborarea cu un coleg de serviciu, vis-a-vis de tipul de muncă pe care îl realizezi sau de modul în care ești recompensat, Luna Plină din 7 ianuarie îți oferă ocazia să clarifici lucrurile. Însă, Mercur este retrograd până pe 18 ianuarie, deci asigură-te că ești clar în modul în care comunici. Pe parcursul lunii, realizezi importanta cultivării unor alianțe avantajoase și în timp ce unele colaborări se pot încheia, altele apar într-un mod providențial.

FECIOARA – Noi oportunități!

Deși ești un semn care prețuiește stabilitatea și continuitatea, nefiind un fan al schimbărilor, poți primi pe neașteptate o ofertă de job mai mult decât avantajoasă, însă vei face tot posibilul să analizezi situația cu multă precauție. Acest lucru îți va amplifica încrederea în propriul potențial, într-un moment când retrogradarea lui Mercur tindea să facă exact opusul. Marte își reia mersul direct în sectorul carierei tale, din 12 ianuarie, deci ai undă verde să demarezi în forță și cu mai mult aplomb.

BALANȚA – Asigurarea unei direcții profesionale benefice!

Chiar dacă începi luna focusat pe tine, pe familie și nevoile tale emoționale, Luna Plină din 7 ianuarie activează sectorul carierei și al rolului tău în societate, îndreptându-ți atenția către asigurarea unei direcții profesionale benefice și pozitive. Poți primi o propunere la care nu te aștepți și care antrenează adevărate beneficii financiare sau te decizi să-ți amplifici gradul de vizibilitate sau expunere. Din 21 ianuarie, ai șansa să-ți demonstrezi talentul artistic sau creativ, pregătește-te pentru noi proiecte.

SCORPION – O strategie mai nonconformistă!

Modul în care comunici, stilul în care negociezi, abilitatea de a fi clar și transparent în transmiterea sau recepția unui mesaj sunt importante din punct de vedere profesional. Luna plină din 7 ianuarie te îndeamnă să fii deschis și flexibil în negocieri, dar și către posibilele propuneri de colaborare pe care le poți primi. Sau, pur și simplu, simți nevoia să devii mai asertiv în exprimarea unei păreri sau strategii, un ușor nonconformism poate amprenta viziunea și proiectele tale. Evită luarea unor decizii majore până pe 12 ianuarie!

SĂGETĂTOR – Cum să-ți valorifici talentul mai bine!

Scopul tău este să capeți mai multă apreciere și valoare pentru talentul, abilitățile și implicarea ta profesională, chiar să fii mai bine remunerat pentru munca ta, însă pentru a-ți atinge obiectivele, unele conversații vor fi necesare. La începutul lunii, situația este ușor confuză și nu înaintează așa cum ți-ai dori, însă disponibilitatea ta de a asculta și o părere diferită și de a te menține permanent informat și flexibil, va antrena rezultate benefice și avantajoase.

CAPRICORN – Clarificarea unor obiective!

Unele discuții sau o anumită analiză interioară vor fi necesare, la început de lună, pentru a-ți clarifica niște aspecte legate de modul în care vrei să te pui mai bine în valoare pe plan profesional. Ești determinat să investești mai mult în creșterea și dezvoltarea ta, iar pentru asta este nevoie să devii mai asertiv cu ceea ce-ți dorești. Marte își reia mersul direct pe 12 ianuarie în sectorul muncii și al responsabilităților, deci unele lucruri încep să capete o traiectorie mai sigură, dar și mai clară în modul de lucru.

VĂRSĂTOR – Schimbări importante și benefice!

Unele discuții profunde și cu un impact puternic asupra ta pot avea loc chiar la început de lună, fapt care poate ridica unele semne de întrebare în privința unor persoane. Luna plină din 7 ianuarie activează axa muncii, a responsabilității, dar și a secretelor, fapt care va scoate la suprafață orice fel de tensiuni care pot exista între tine și un partener sau asociat, însă adevărul care iese la iveală te poate ajuta să faci unele schimbări extrem de importante și benefice pentru tine. Luna nouă din propriul tău semn din 21 ianuarie va pune bazele acestor schimbări.

PEȘTI – Când o ușă se închide, o alta se deschide!

Te poți bucura de susținerea sau bunăvoința unor persoane influente, la începutul lunii. Însă din cauza lui Mercur retrograd până pe 18 ianuarie, ești nevoit să regândești stabilitatea unor relații de colaborare pe care le ai, pentru a vedea cât de concrete și realizabile sunt pentru tine. Luna Nouă din 21 ianuarie este benefică pentru tine. Chiar dacă unele lucruri pot să fie diferite de cum ți le-ai imaginat, beneficiezi de o forță incredibilă de a merge mai departe cu ce ți-ai propus. Realizezi că universul îi favorizează pe cei curajoși.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”