Horoscop carieră, săptămâna 17-23 octombrie 2022. Ambițiile și obiectivele profesionale ale Capricornilor continuă să fie de maximă importanță

Horoscop carieră, săptămâna 17-23 octombrie 2022. Ambițiile și obiectivele profesionale ale Capricornilor continuă să fie de maximă importanță
Horoscop
Publicat: 17/10/2022, 22:48

Berbec – Compromisuri necesare, dar productive

Eșți mai ocupat cu chestiuni practice și organizatorice, în a doua parte a săptămânii, chiar dacă atenția ta este împărțită în mai multe direcții. Relațiile în mediul profesional cu o persoană destul de autoritară și superioară din punct de vedere ierarhic te pot tensiona considerabil, însă cu cât vei rămâne mai detașat și mai flexibil către noi soluții cu atât ai șanse mai mari să-ți atingi obiectivele.

Taur – Cu cât eșți mai detașat, cu atât perspectiva e mai clară

Cu cât îți păstrezi calmul și diplomația, cu cât abordarea ta este mai strategică și poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai de ansamblu, cu atât reușeșți să depășeșți cu succes momentele când lucrurile par să se împotmolească. De duminică, lucrurile încep să se mai detensioneze un pic, iar perspectiva unor alianțe sau colaborări începe să se contureze favorabil.

Gemeni – Focusează-te pe ceea ce vrei și ai încredere în tine!

Deși cauți să fii cât mai pragmatic și eficient în abordare, sunt și momente când te îndoieșți de claritatea unei direcții în care investeșți sau mediul în care lucrezi nu-ți oferă încă siguranță de care ai nevoie. De duminică însă te vei focusa să dai o formă practică și materială unor proiecte de care te-ai ocupat până acum din perspectiva dezvoltării conceptului în sine și a imbunatatirii imaginii.

Rac – Echilibru și stabilitate interioară

În ciuda dorinței tale de a deveni mai asertiv în privința rolului și impactului tău profesional, ai nevoie să-ți descoperi mai întâi echilibrul și stabilitatea interioară, iar pentru a reuși, se necesită să vindeci mai întâi niște chestiuni personale mai sensibile. Momentan, atenția ta este îndreptată spre chestiuni care vizează asigurarea unei stabilități familiale sau a spațiului în care locuieșți.

Leu – Adresează-te unui grup mai mare de oameni

Este posibil ca momentan mediul în care lucrezi să nu-ți ofere prea multe soluții de avansare sau schimbare, așa cum ți-ai dori. Deci abordează un stil cât mai deschis și mai flexibil la oferte și soluții de colaborare pentru a-ți oferi cât mai multe perspective. Poți face progrese focusându-te pe anumite proiecte care presupun mai multă socializare și interacțiune la nivel mai larg, de comunitate.

Fecioară – cercetare și informare

Momentan, traversezi o etapă în care cauți să-ți îmbunătățești sectorul financiar, să te evidențiezi profesional și să amplifici valoarea muncii tale. Poți urma un curs de educație financiară, poți apela la serviciile unui specialist sau te poți informa de unul singur asupra metodelor de creștere a veniturilor. Eșți dinamic, flexibil și deschis la tot felul de oferte și colaborări, însă este important să fii realist și pragmatic în abordare.

Balanță – Prioritizare

Chiar dacă începi săptămâna în mijlocul unor discuții mai intense pe plan profesional, în care viziunea ta nu se potrivește întocmai cu a unui șef, este important să nu te lași intimidată. De asemenea, dacă simți că volumul de muncă actual este considerabil, ocupându-ți tot timpul pe care-l ai, ar fi bine să începi să prioritizezi din sarcini înainte să fie prea târziu.

Scorpion – Asumare și organizare

În prima parte a săptămânii poți fi destul de prins cu anumite chestiuni profesionale, care necesită organizare și asumarea autorității din partea ta, însă vei reuși să-ți atingi obiectivele cu multă seriozitate și dedicare. În paralel cu acestea există o parte din tine care își dorește să fie mai liberă de anumite angajamente, însă încă eșți în stadiul de cercetare. De duminică, începi să-ți clarifici direcțiile în care merită să-ți investeșți eforturile.

Săgetător – Studiu și strategie

Eșți prins în chestiuni care țin mai mult de organizarea și eficientizarea unor proiecte sau planuri de viitor care pot antrena situații sau relații avantajoase și din perspectiva profesională. Abordarea ta diplomată, dar foarte bine structurată și documentată în domeniile de interes pentru tine, te vor susține în a progresa favorabil.

Capricorn – Adaptări necesare

Ambițiile și obiectivele tale profesionale continuă să fie de maximă importanță și săptămâna aceasta. Poți purta anumite conversații sau discuții în jurul unei posibile oferte sau propuneri financiare însă este important să rămâi cât mai flexibil în abordare dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Într-adevăr, experiența și aptitudinile de care dai dovadă sunt apreciate și recunoscute, însă s-ar putea să fie nevoie de mici adaptări din partea ta dacă vrei ca lucrurile să înainteze favorabil.

Vărsător – O nouă filofozie de viață pusă în practică

Începutul de săptămâna poate să aducă anumite tensiuni în mediul profesional vis-a-vis de anumite proiecte, de logistica lor sau de relațiile cu cei cu care colaborezi, însă cu un pic de răbdare ele se pot rezolva. Însă, dacă până acum te-ai concentrat mai mult pe lărgirea orizonturilor sau pe a deprinde o nouă filozofie de viață, începând de duminică, atenția și eforturile tale se vor îndrepta cu precădere spre sectorul profesional unde te așteaptă evenimente importante.

Pești – Reconfigurarea traseului!

Este posibil ca dorința ta de a-ți investi resursele într-o colaborare de business sau tentativa de a-ți transforma un hobby într-o proiect entreprenorial să se lovească de realitatea contextului social actual, fapt la care va trebui să reflectezi cu atenție. Sau poate realizezi că tu și partenerul tău nu împărtășiți aceeași viziune sau strategie, ceea ce presupune că trebuie să te repoziționezi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ