VIDEO | Horoscop carieră, săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care vor avea parte de echilibru între sectorul profesional și cel familial

Publicat: 31/12/2022, 10:30

Horoscop carieră, săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Echilibru între sectorul profesional și cel familial!

Ambițiile și proiectele tale de natură profesională au fost în prim-planul tău în ultima perioadă și continuă să fie. Ești angrenat în diverse discuții pe marginea unor lucruri pe care vrei să le schimbi vis-a-vis de munca ta, pentru a te pune mai bine în valoare. Luna Plină din Rac din weekend te susține în a găsi un echilibru între sectorul profesional și cel familial, astfel încât să-ți permită să fii flexibil și deschis către amândouă.

Taur – Contacte benefice de natură profesională!

Venus, planeta care te guvernează, intră de marți în Vărsător, activând sectorul profesiei, al vocației și al rolului tău pe plan socio-profesional, fapt care îți va amplifica popularitatea și influența în următoarea perioadă. Ești susținut în a cultiva relații și contacte benefice de natură profesională, dar și de a te manifesta într-un mod care să-ți pună mai bine în valoare talentul sau abilitățile. O discuție anume cu cineva poate să fie de-a dreptul norocoasă!

Gemeni – Consiliere profesională benefică!

Abilitatea de a cultiva relații utile și fructuoase cu oameni cu care rezonezi și care te pot susține în cariera ta, dar și de a-ți amplifica vizibilitatea la nivel de comunitate, sunt foarte importante în următoarea perioadă. Legătura cu cineva care te poate consilia pe parte de carieră, cu un coach sau poate un profesor de care te simți mai apropiat poate să fie norocoasă, deoarece îți oferă alte metode sau instrumente de a-ți lărgi orizonturile și perspectivele.

Rac – Metode noi de interacțiune!

Conexiunea cu o anumită persoană se poate dovedi benefică și norocoasă pentru reușita unei situații profesionale. Ești încrezător în propriile forțe și dispus să faci unele schimbări, dacă acestea te ajută în a progresa cu unele proiecte. Dacă lucrezi în domenii care vizează contactul cu publicul sau cu clienții, va fi de mare ajutor să fii flexibil și deschis către metode noi de interacțiune, dacă vrei să-ți atingi obiectivele.

Leu – Tensiuni profesionale!

Situația ta profesională poate să te treacă prin unele schimbări. Luna Plină din Rac din weekend activează axa muncii și a responsabilității și va scoate la lumină orice posibile tensiuni sau nemulțumiri existente la locul de muncă actual. Dacă volumul de muncă este suprasolicitant, dacă nu te simți apreciat sau recompensat financiar, pe măsura efortului depus, poți fi tentat să reacționezi pe loc, însă reacția ta poate antrena o schimbare pozitivă!

Fecioara – Disponibilitatea de a face unele schimbări!

Indiferent că lucrezi pentru cineva sau că ești pe cont propriu, ești deschis și dispus să schimbi un pic lucrurile, să fii mai asertiv, mai îndrăzneț, mai vizibil și mai creativ în privința a ceea ce oferi ca și servicii sau chiar cu propria ta persoană. Această dorință poate antrena o posibilă ofertă de muncă, pe care va trebui să o analizezi cu grijă, deoarece Mercur este în continuare retrograd.

Balanța – Redefinirea imaginii profesionale!

Deși în ultima perioadă ai meditat mai mult asupra unor chestiuni familiale sau emoționale, săptămâna aceasta vei încerca să reechilibrezi balanța. În weekend, Luna Plină din Rac din sectorul carierei și al rolului socio-profesional te îndeamnă să-ți redefinești imaginea sau direcția profesională în care vrei să mergi într-un mod mai asertiv și mai îndrăzneț. Ai nevoie să-ți asumi un echilibru între nevoile de bază, familiale și cele exterioare, sociale și profesionale.

Scorpion – Flexibilitate și adaptabilitate necesare!

Claritatea și transparența modului în care comunici, tranzacționezi sau negociezi unii termeni sau contracte sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor. Pot exista tensiuni sau neînțelegeri de natură juridică, tehnică sau cu persoane din străinătate, probleme care țin de marketing sau promovarea unor produse sau servicii. Ce ar contribui la rezolvarea lor este o atitudine flexibilă din partea ta, dispusă să încerce și altfel de metode sau soluții decât cele cu care ești obișnuit.

Săgetător – O altfel de organizare!

Scopul tău este să fii mai apreciat sau recompensat corespunzător în instituția unde lucrezi sau să crești valoarea serviciilor pe care le oferi, dacă lucrezi pe cont propriu. Însă această dorință a ta de a-ți amplifica valoarea este momentan în lucru, iar tu cauți metodele cele mai eficiente pentru asta. Poți realiza că ai nevoie să schimbi unele metode, să-ți adaptezi stilul de lucru, să-ți îmbunătățești relația cu cei cu care lucrezi, deci pe scurt să fii deschis în a te organiza diferit decât până acum.

Capricorn – Cultivă arta colaborării!

Venus este planeta care guvernează sectorul carierei, iar intrarea ei în Vărsător de marți îți va amplifica dorința de a-ți evidenția talentul sau abilitățile într-un mod mai îndrăzneț și mai asertiv. Însă, Luna Plină din Rac din weekend din sectorul asocierilor și al parteneriatelor te îndeamnă să cultivi o colaborare mai echilibrată și mai armonioasă, luând în calcul și dorințele celuilalt. Ești important să fii independent și puternic pe cont propriu, dar la fel de important este să știi să faci parte și dintr-o echipă.

Vărsător – Mai organizat în modul în care lucrezi!

Te poți decide să investești mai mult timp, efort sau resurse în a-ți amplifica latura creativă sau propria viziune în realizarea unor proiecte. În weekend, Luna Plină din Rac activează sectorul muncii și al relațiilor cu cei cu care lucrezi, scoțând la iveală unele posibile tensiuni sau neînțelegeri. Orice lipsă de obiectivitate, etică, sinceritate sau simț practic este evidențiată, iar tu ești îndemnat să devii mai atent, mai organizat și mai practic în stilul de muncă.

Pești – Dorința de a te pune mai bine în valoare!

Îți propui să devii mai asertiv, mai direct și chiar mai proactiv în privința unor direcții de dezvoltare profesională, pentru a te pune mai bine în valoare. Pot exista persoane cu care te sfătuiești sau care te susțin în planurile tale, chiar dacă preferi momentan să rămâi destul de discret în privința lor. Schimbările pe care le poți face momentan țin mai degrabă de stilul său strategia de lucru, de timpul investit în anumite proiecte sau de relația cu unii oameni cu care colaborezi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii