Horoscop carieră, săptămâna 24-30 octombrie 2022. Balanțele au șansa să-și amplifice încrederea în propriul potențial

Publicat: 22/10/2022, 10:30

Berbec

Repoziționare necesară!

Traversezi un moment de redefinire a direcției în care te îndrepți pe plan profesional. Dacă ocupi un post care nu te mai stimulează, în care nu te simți apreciat sau „politica” acelei instituții nu oferă prea multe șanse de creștere, ești hotărât să te repoziționezi. Relația ta cu cei care se află la conducere poate să fie destul de tensionată iar tu nu mai ești dispus să mai faci vreun compromis. Expune-ți opinia dar fii precaut în abordare!

Taur

Creșterea productivității asocierilor!

Ești prins în tot felul de analize și calcule în ceea ce privește situația și parcursul tău profesional întrucât stabilitatea și continuitatea care în mod normal te caracterizează este pusă la încercare de ceva timp de nevoia ta de schimbare și reorientare. Ești determinat să îmbunătățești calitatea și productivitatea asocierilor tale însă poți descoperi că nu toată lumea îți împărtășește interesele.

Gemeni

Creștere și propulsare!

În ciuda confuziei din ultima perioada în privința direcției profesionale, ești inspirat în a vedea lucrurile din altă perspectiva. Eclipsa solară din Scorpion pregătește terenul unor schimbări importante pe plan profesional care te vor propulsa și vor transforma situația actuală întrucât rolul și impactul tău vor crește însă va trebui să te asiguri că gestionezi cu grijă impactul acestor schimbări în viață ta.

Rac

Reajustări necesare!

Ai nevoie să găsești echilibrul potrivit între dorințele și obiectivele tale profesionale de a fi mai asertiv în această direcție cu atenția investită într-o relație romantică sau un proiect creativ, artistic care poate să-ți ocupe tot timpul. Cauți să-ți înțelegi mai profund propria filozofie de viață și să vezi ce este mai important pentru tine.

Leu

Planuri și proiecte noi!

Poți lua în calcul varianta de a-ți folosi spațiul în care locuiești pentru un proiect de business la care lucrezi de ceva timp, întrucât nevoia de a te dezvoltă mai mult pe cont propriu ți-a acaparat atenția în ultima perioada. Pentru asta, vei avea nevoie să reevaluezi într-un mod obiectiv și realist posibilitatea efectuării unor investiții care să-ți susțină proiectul.

Fecioara

Mesaje persuasive și convingătoare!

Strategia profesională pe care o ai în vedere implică o mai bună cunoaștere a motivațiilor și a resurselor pe care oamenii le folosesc în viață de zi cu zi, ceea ce te determina să studiezi mai mult în această direcție, transformându-te într-un mic detectiv. Îți investești eforturile și atenția pe a-ți imbunătăți calitățile de negociere și tranzacționare, pentru a deveni mai persuasiv în mesajul pe care-l transmiți.

Balanță

Încredere în potențialul propriu!

Situația ta profesională este susținută săptămâna această de o nouă perspectiva financiară care îți oferă perspective mai stabile și mai pozitive. Un început promițător și fructuos iar tu ai șansă să-ți amplifici încrederea în propriul potențial! În egală măsură ai nevoie să evaluezi impactul unor cerințe profesionale asupra ta pentru a vedea cât de confortabil ești cu ele.

Scorpion

Reajustări personale!

Traversezi un proces de redefinire personală care te va ajută să înțelegi mai profund direcțiile în care vrei să te dezvolți. Relațiile cu cei din mediul în care lucrezi vor avea nevoie de anumite ajustări întrucât nu toată iți susține această dorință de schimbare. Va trebui să pui în balanță ce este important pentru tine la nivel individual cu ce se cere de la tine pe plan profesional.

Săgetător

Flexibilitate și soluții potrivite!

Interacțiunea cu o persoană din cercul tău de cunoștințe vizând un proiect profesional important pentru tine poate să întâmpine anumite probleme! Ești forțat să găsești o variantă mai bună și mai eficientă însă ai toate șansele de a reuși întrucât ingeniozitatea cu care abordezi situația va atrage ajutorul și susținerea potrivită.

Capricorn

Maleabilitate și strategie!

Plănuiești să-ți îmbunătățești imaginea și rolul profesional prin cultivarea unor relații favorabile cu oameni influenți pe plan social. Va trebui însă să-ți ajustezi determinarea și voință la o anumită politică de grup sau un regulament mai mult sau mai puțîn impus. Fii maleabil și gandește strategic!

Vărsător

Zorii unor noi perspective profesionale!

Eclipsa de Soare din Scorpion activează sectorul profesiei și al imaginii tale sociale aducând transformări benefice și reale în carieră ta. Vei avea șansa să-ți stabilizezi fundația vieții tale investind cu mai multă încredere și determinare în cariera ta. O persoană de sex feminin poate juca un rol important susținându-te în realizările tale profesionale.

Pești

Redefinirea propriei filozofii de viață!

Săptămâna această ești setat mai mult pe a-ți redefini perspectivele și propria filozofie de viață. Realizezi că dacă plănuiesti să faci anumite schimbări profesionale viitoare ai mai întâi nevoie să-ți clarifici ce te pasionează și în ce direcție merită să-ți investești resursele! Însă pentru asta vei avea nevoie de curaj și de a ieși din zona de confort!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....