VIDEO | Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Zodia care va fi avantajată pe plan profesional

Publicat: 29/10/2022, 10:30

Berbec – Situații tensionate!

Începi săptămâna printr-o întâlnire sau discuție intensă cu o persoană influentă pe plan profesional. Vei tinde să-ți expui punctul de vedere destul de tranșant, mai ales dacă condițiile actuale nu te mai avantajează. În ciuda proactivitatii și hotărârii de care dai dovadă, dacă nu vei fi dispus să faci niciun fel de compromis, te vei confrunta cu refuzul clar al unor persoane în autoritate, care văd lucrurile diferit de tine.

Taur – Conflicte de idei și perspective!

În prima parte a săptămânii, relațiile sunt foarte tensionate între tine și o persoană cu autoritate în mediul în care lucrezi, iar rigiditatea de care dă dovadă nu-ți va ușura prea mult lucrurile. Deși eforturile tale de cooperare sunt considerabile, îți vei apăra punctul de vedere cu multă determinare. În weekend, toleranța ta va scădea considerabil și vei tinde să iei o atitudine tranșantă și impulsivă.

Gemeni – Reflecție și analiză!

În ciuda dorinței de a fi mai asertiv cu talentul și aptitudinile tale și de a investi, toate eforturile în această direcție, poți întâmpina momente când te vei simți depășit de situație. Tinzi să reflectezi mult asupra carierei tale și a direcției în care mergi, întrucât vrei să te asiguri de claritatea motivației tale. Îți folosești intuiția și imaginația în activitățile profesionale.

Rac – Incertitudine și scepticism!

Ești destul de sceptic și poți pune ușor la indoială durabilitatea unor colaborări sau asocieri profesionale întrucât pare că perspectivele pot să fie diferite în unele cazuri. Chiar dacă pe parcursul săptămânii încerci să tratezi lucrurile într-o manieră mai filosofică, evitând conflictele, în weekend îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile vis-a vis de anumite chestiuni profesionale care par destul de provocatoare.

Leu – Planuri și obiective importante!

Ești determinat să fii mai disciplinat cu propriile resurse, astfel încât să poți investi mai mult într-un proiect de business important pentru tine. Acest proiect vizează o eliberare a ta de anumite constrângeri contractuale prezente și poate avea treaba cu propriul tău cămin pe care plănuiești să-l modifici astfel încât să corespundă noilor tăi planuri și obiective.

Fecioară – Exprimă-ți mesajul cu grijă și atenție!

Începi saptămâna cu o stare un pic mai tensionată, dacă simți că nu ți se oferă mediul necesar pentru a-ți pune în evidență talentul și creativitatea sau că mesajul tău poate fi restricționat în vreun fel anume. Poți deveni destul de critic în abordare. Însă, cu siguranță, vei avea succes în orice fel de negocieri, tranzacții, procese de vânzare-cumpărare întrucât ești extrem de inspirat/ă și persuasiv/ă în modul în care pui problema.

Balanță – Valorificarea eficientă a aptitudinilor!

Focusul tău principal este de a-ți îmbunătăți situația financiară, valorificându-ți talentul și aptitudinile cât mai eficient și mai productiv posibil. Ești determinat în a crește calitatea muncii tale și în a te evidenția, însă acest obiectiv poate să-ți ocupe efectiv cea mai mare parte din timp. Dai dovadă de multă creativitate și inspirație în a doua parte a săptămânii.

Scorpion – Găsirea unui echilibru!

Poate există un decalaj între ce simți că te-ar avantaja pe plan profesional, cu anumite sarcini sau obligații pe plan familial sau chiar emoțional. Ai nevoie să-ți găsești un echilibru care să te susțină în profesia ta, dar și un pic mai multă libertate. În weekend devii mai asertiv în rezolvarea unor chestiuni de muncă pe fondul unor posibile provocări în relația cu un colaborator sau partener de business.

Săgetător – Relații profesionale tensionate!

Momentan ești mai focusat pe găsirea unui echilibru fizic și emoțional, care să-ți permită ulterior să te focusezi mai mult pe cariera ta. În schimb, relațiile cu cei din mediul în care lucrezi pot să nu fie cele mai plăcute, ceea ce te face să pui la îndoială sinceritatea sau bunele intenții ale celuilalt. Însă, înainte de a trage concluziile, ai nevoie să te asiguri că modul în care abordezi lucrurile este unul pozitiv și neinvaziv.

Capricorn – Reajustări necesare!

În ciuda dorinței tale de a cultiva relații importante pe plan profesional și de a deveni mai interconectat cu acei oameni sau proiecte importante pentru tine, începutul de săptămâna poate fi mai tensionat. Dacă simți că nu ești apreciat sau valorizat la justa valoare… vei tinde să ripostezi, însă modul în care o vei face va determina calitatea rezultatului. Chestiuni imprevizibile de natură profesională te vor surprinde în weekend, întrucât abordarea cuiva pare să fie total diferită decât te-ai fi așteptat.

Vărsător – Fii înțelept în abordare!

Profesional… ești avantajat săptămâna asta, mai ales dacă știi cum să pui problema, fie apelând la oamenii potriviți, fie folosindu-te de experiența acumulată până acum. Însă, s-ar putea că abordarea ta să fie un pic cam atipică și nonconformistă pentru unele persoane care te vor mai conform cu normele lor. În weekend o situație imprevizibilă profesională sau familială te ia prin surprindere.

Pești – Ai încredere în propriul potențial!

În primele zile ale săptămânii te focusezi mai mult pe ce nu merge și tinzi să te îndoiești de aspirațiile tale. Pe măsură ce săptămâna înaintează, capeți mai multă încredere în forțele proprii și realizezi că te poți folosi de talentul și inspirația ta pentru a da o formă concretă anumitor obiective profesionale. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, ai toate șansele să-i surprinzi pe ceilalți cu creațiile tale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping