VIDEO | Horoscop duminică, 11 decembrie 2022. Nativii care descoperă că au o forță interioară incredibilă

Publicat: 11/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 11 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te confrunți cu o situație care te impresionează și te mobilizează în același timp, pentru a găsi o rezolvare. Poți susține sau ajuta pe cineva într-o chestiune foarte importantă. Însă, dacă simți că există vreo presiune sau vreo impunere asupra ta, indiferent din partea cui, vei tinde să reacționezi destul de tranșant.

Taur

Astăzi, emoțiile pot fi mult mai puternice decât propria rațiune deci nu miza totul pe un anumit raționament, doarece este foarte subiectiv. Discuția cu un frate, o soră sau cineva din anturajul apropiat poate avea un impact puternic asupra ta. Dacă faci o cercetare anume, descoperi informații extrem de importante care îți ridică semne de întrebare.

Gemeni

O conversație pe marginea unei chestiuni financiare sau sentimentale poate să aibă un puternic impact emoțional asupra ta. Chestiuni care vizează valoarea, siguranța sau stima de sine, angajamentul sunt punctele cheie. Ce ajută este conștientizarea faptului că ești susținut și ajutat, indiferent de situație.

Rac

Chiar dacă ceva sau cineva se opune dorințelor sau planurilor tale, reacția ta va fi extrem de fermă și tranșantă în a-ți apăra punctul de vedere, nefiind dispus să renunți ușor. Este indicat să cultivi un control de sine cât mai bun. Dacă ai o latură creativă, artistică, astăzi ai șansa să ți-o pui în valoare într-un mod plin de sensibilitate și imaginație.

Leu

Intensitatea emoțională pe care o resimți astăzi te poate face să vezi lucrurile într-o perspectivă mai dramatică decât este în realitate, deci nu miza pe claritatea acestor emoții. Dacă te confrunți cu ceva sau cineva care pare greu de gestionat, cu cât vei fi mai calm și mai sigur pe resursele pe care le ai la dispoziție cu atât ai șansa să depășești momentul cu succes.

Fecioară

Dacă simți că un proiect foarte important pentru tine se confruntă cu un obstacol greu de depășit, este important să nu-ți pierzi speranța. Cheia rezolvării constă în abilitatea de a apela la oamenii potriviți pentru a-l putea duce la îndeplinire. Abilitatea de a lucra în echipă sau de a colabora armonios vor fi esențiale dacă vrei să-ți atingi obiectivele.

Balanță

Poate să fie destul de greu să-ți ascunzi astăzi emoțiile, întrucât ceva sau cineva te face să reacționezi tranșant și fără prea multă diplomație. Chiar dacă ai resursele necesare la dispoziție pentru a gestiona situația cât mai eficient, consideri că anumite granițe ți-au fost încălcate și nu ai de gând să accepți acest lucru.

Scorpion

Dacă cineva va încerca să-și impună punctul de vedere asupra ta, poate avea parte de o reală surpriză întrucât nu ești dispus să permiți așa ceva. Pe de altă parte, un simplu cuvânt sau gest poate să ți se pară exagerat, de aceea asigură-te că nu dramatizezi lucrurile. O plimbare scurtă te-ar ajuta să vezi lucrurile altfel.

Săgetător

Dacă simți că nu ești susținut suficient sau celălalt nu-ți înțelege nevoile și dorințele tale mai profunde, indiferent de contextul vizat, vei descoperi totuși că ai o forță interioară incredibilă. Nu vei fi dispus să renunți la ceva anume, oricât de nemulțumit ar fi cel de lângă tine. Ești hotărât să rămâi ferm pe poziție, apărând ce este important pentru tine.

Capricorn

Interacțiunea într-un parteneriat, indiferent de natura lui poate astăzi să fie mai dificilă întrucât dorințele sau nevoile unuia dintre parteneri par să nu fie luate în considerare. Ce-ar ajuta la rezolvarea situației ar fi abilitatea de a se discuta aceste lucruri mai sensibile cu cât mai multă toleranță și compasiune.

Vărsător

Fie ești foarte sensibil la reproșurile făcute de cineva și tinzi să reacționezi pe măsură, fie te îngrijorezi excesiv în privința unei situații. Indiferent de caz, te ajută să iei o mică pauză și să respiri adânc pentru a-ți recăpăta controlul asupra situației. Dacă faci asta, realizezi că ai resursele necesare pentru a depăși situația mai bine decât crezi.

Pești

Chiar dacă feedback-ul primit din partea cuiva pare să nu fie deloc constructiv sau pur și simplu solicitările respective sunt deja excesive, nu lasă acest lucru să te demoralizeze sau să-ți scadă încrederea în tine. Rolul tău nu este să mulțumești pe toată lumea, ci dimpotrivă să te asiguri că tu-ți faci partea cât de bine poți. Cu cât ai mai multă încredere în potențialul tău cu atât puterea ta interioară este mai mare.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (5 – 11 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 5 – 11 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Mulți români riscă amenzi de 1 mai. Unde se poate ieși la grătar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji