VIDEO | Horoscop duminică, 12 februarie 2023. Unii nativi pot avea probleme în interacțiunea cu copiii

Publicat: 12/02/2023, 06:00
Actualizat: 12/02/2023, 16:13

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 12 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O investiție făcută într-un proiect de natură financiară poate să se confrunte cu unele obstacole cu totul neșteptate. Dacă ești implicat în tranzacții de natură speculativă, fii foarte precaut cu mișcările pe care le faci astăzi. De fapt tot ce vizează partea de resurse, cheltuieli, achiziții trebuie tratat cu mult atenție.

Taur

Interacțiunea într-un parteneriat sau o colaborare indiferent de natura ei se poate dovedi extrem de tensionată, iar pretențiile sau solicitările celuilalt nu-ți fac treaba mai ușoară. Ajută mult să-ți păstrezi calmul și obiectivitatea pentru a vedea ce variante de compromis ar putea exista.

Gemeni

Este important să eviți suprasolicitarea, astăzi, fizică sau intelectuală și să încerci să ai mai multă grijă de tine și de propria sănătate. Ceva sau cineva poate să pună dintr-o dată o anumită presiune asupra ta, însă cu cât rămâi mai calm și mai stăpân pe situație cu atât vei depăși mai ușor momentul.

Rac

Un eveniment sau o discuție neașteptată într-o relație de iubire te poate face să reacționezi tranșant și dur. Poți lua în calcul să pui punct sau să-ți revizuiești per total atitudinea sau intențiile tale vis-a-vis de relația respectivă. Interacțiunea cu copiii poate întâmpina unele probleme, fii mai precaut cu planurile pentru astăzi.

Leu

O discuție cu un membru al familiei sau pe baza unei chestiuni emoționale îți creează un real disconfort fizic sau psihic, deoarece atinge unele subiecte delicate pentru tine. Între ce exprimi în cuvinte și ce simți în interior există un anumit dezacord, însă emoțiile pot fi destul de intense și greu de gestionat. Evită luarea unor decizii importante și fă o plimbare pentru a te liniști.

Fecioara

O veste din partea cuiva poate să pice într-un moment mai puțin plăcut. Sau o conversație mai tensionată, o problemă tehnică sau de comunicație este tot ceea ce-ți doreai într-o zi de duminică. Încearcă să-ți păstrezi răbdarea și vezi la cine poți apela pentru rezolvarea problemei pentru a-ți limita pierderile cât mai rapid.

Balanța

Implicarea ta personală sau financiară într-o anumită formă de parteneriat sau colaborare se dovedește a nu fi fost una foarte stabilă, ci plină de surprize. Sau situația unei moșteniri, a unei dezbateri care vizează un credit, o asigurare de viață sau o investiție te forțează să iei măsuri neașteptate pentru a-ți apăra interesele. Unele negocieri vor fi necesare.

Scorpion

Atitudinea sau comportamentul imprevizibil al partenerului de cuplu generează un mediu tensionat și te determină să răspunzi pe măsură. Pe de altă parte, poate ești tu cel care a inițiat totul, iar celălalt a avut nevoie să se apere. Indiferent de caz, este important să fii flexibil și să nu te grăbești în luarea unor decizii, chiar dacă simți că efectiv nu mai ai răbdare cu unele lucruri.

Săgetător

O zi în care preferi să o petreci în liniște, meditând asupra unor chestiuni personale, departe de agitația exterioară. Însă ceva sau cineva îți poate strica planurile, exercitând o anumită presiune sau responsabilitate asupra ta. Ai mai multă grijă de echilibrul tău psihic și emoțional și vezi ce resurse disponibile ai pentru rezolvarea cât mai eficientă a situației.

Capricorn

Ești nevoit să-ți modifici planurile sau calculele pe care ți le-ai făcut vis-a-vis de un anumit proiect din cauza unor evenimente neprevăzute. Se pare că nu poți miza pe susținerea sau prezența cuiva, însă din motive mai mult decât obiective. Vezi dacă există vreun mod în care poți ajuta sau contribui cu ceva la rezolvarea situației.

Vărsător

O zi în care îți va fi foarte greu să-ți ascunzi nemulțumirea în privința unor lucruri care te impactează profund pe plan emoțional. Va trebui să faci un efort de voință pentru a reuși să înțelegi perspectiva celuilalt, însă nu strica să încerci. De fapt, cu cât reușești să rămâi mai detașat, cu atât vei privi lucrurile mai clar.

Pești

Dacă aveai unele planuri pentru ziua de astăzi de a ieși undeva, de a vizita un anumit loc sau pur și simplu de a petrece mai mult timp în compania cuiva, un mesaj sau o veste neașteptată te va forța să faci unele modificări. Pe de altă parte, poate o problemă de natură tehnică apărută subit te împiedică să faci un drum, însă – înainte de a renunța – vezi dacă nu există cineva care te poate ajuta cumva.

Horoscop carieră 6-12 februarie 2023:

Horoscop general 6-12 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”