VIDEO | Horoscop financiar, ianuarie 2023. Cine va beneficia de intrarea planetei Venus în Vărsător

Publicat: 31/12/2022, 13:00

Horoscopul financiar al lunii ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

BERBEC – Mai multă precauție!

Discuții cheie se vor purta pe marginea unei chestiuni financiare, chiar la început de lună, însă este important să fii atent la implicațiile ascunse ale unei posibile propuneri care poate părea extrem de interesantă. Ar fi indicat să amâni luarea unor decizii importante, după data de 18 ianuarie, când Mercur iese din retrogradare. În perioada 12 – 16 ianuarie, fii mult mai precaut în privința oricăror planuri financiare și nu nu te lăsa purtat de prea mult idealism.

TAUR – Revitalizarea sectorului financiar!

Stabilitatea materială și siguranța financiară sunt foarte importante pentru tine, însă vei tinde să cântărești foarte serios dacă această nevoie de siguranță te ține cumva pe loc în anumite privințe. Din 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în sectorul finanțelor și al veniturilor tale, deci îți recapeți elanul și chiar direcția în vederea revitalizării acestui sector. Ultima săptămână a lunii se poate dovedi profitabilă ca urmare a unor relații care te avantajează.

GEMENI – Regândirea unei strategii financiare!

Siguranța și stabilitatea financiară sunt foarte importante pentru tine, luna aceasta. Luna Plină din 7 ianuarie, dinamizând sectorul finanțelor, te îndeamnă să regândești o anumită strategie de afaceri indiferent că vorbim de un business propriu, credit, plan de economii sau asigurare de viață. Cu Mercur, propriul tău guvernator, retrograd până pe 18 ianuarie în sectorul afacerilor și al investițiilor, este indicat să amâni luarea unor decizii importante după această dată.

RAC – Șanse de progres!

O lună importantă din perspectiva financiară în care poți progresa, atâta timp cât păstrezi o comunicare clară și obiectivă. Din 3 ianuarie, Venus intră în Vărsător, dinamizând sectorul afacerilor și al investițiilor, deci poate aduce o revitalizare a acestui sector. Dacă ești implicat într-un proces de moștenire sau în discuții pe marginea unei proprietăți imobiliare, fii cât mai flexibil în abordare. Luna Nouă din 21 ianuarie îți poartă noroc, oferindu-ți șansa să-ți demonstrezi abilitățile de antreprenoriat.

LEU – Mai atent la chestiuni de detaliu!

Întrucât Mercur, planeta care îți guvernează resursele și modul în care le gestionezi, este retrograd până pe 18 ianuarie, ți se recomandă să fii mai prudent și mai atent cu chestiunile de detaliu. Abilitatea de organizare a bugetului într-un mod eficient poate să fie încetinită de tot felul de neînțelegeri administrative sau lucruri care au nevoie de reparație, fapt care antrenează cheltuieli suplimentare. Evită semnarea unor contracte sau luarea unor decizii financiare importante până pe 18 ianuarie.

FECIOARA – Unele combinații norocoase!

Deși în mod normal ești foarte calculat și organizat cu banii, anumite lucruri sau activități de divertisment, relaxare sau care vizează o relație de iubire pot antrena cheltuieli suplimentare mai ales la începutul lunii. Poți fi mai impulsiv cu cheltuielile, dar – în egală măsură – poți fi destul de norocos cu unele combinații sau aranjamente. Ești tentat să riști în privința unor speculații financiare, însă nu uita că Mercur este retrograd până pe 18 ianuarie, deci nu miza totul pe o carte.

BALANȚA – O lună avantajoasă financiar!

Asigurarea și menținerea unei stabilități financiare este importantă, în prima parte a lunii. În cazul discutării unor chestiuni financiare care vizează o proprietate imobiliară, un proces de moștenire, o investiție legată de casă, negocierile pot fi suprinzător de avantajoase, deci pregătește-te pentru unele vești bune. Odată cu Lună Nouă din Vărsător din 21 ianuarie te poți bucura de unele oferte de colaborare avantajoase financiar mai ales dacă lucrezi într-un domeniu de natură creativă sau artistică.

SCORPION – Îmbini ingeniozitatea cu spiritul practic!

O lună în care îmbini ingeniozitatea cu eficiența și spiritul practic în modul în care te organizezi cu banii și resursele. Marte, planeta care te guvernează își reia mersul direct din 12 ianuarie în sectorul investițiilor și al afacerilor, deci îți vei recăpăta elanul și inițiativa în privința unor proiecte sau chestiuni financiare care păreau blocate sau întârziate. Preiei ințiativa unor schimbări în propriul cămin sau vis-a-vis de o proprietate imobiliară care vor antrena anumite cheltuieli, însă reușești să le gestionezi cu succes.

SĂGETĂTOR – Flexibilitate și adaptare!

Începi luna cu Mercur retrograd în sectorul banilor și al resurselor, deci – până pe 18 ianuarie – evită să iei decizii financiare importante și încearcă să te gestionezi cu banii cât mai eficient posibil. Luna Plină din 7 Ianuarie activează axa banilor, a bunurilor personale și a valorilor și te îndeamnă să gândești în perspectivă, luând în calcul variante sau abordări noi de a-ți stabiliza sau înbunătăți situația financiară pe termen scurt și lung. Fii flexibil și nu ezita să faci schimbările necesare!

CAPRICORN – Nevoia de creștere a confortului!

Schimbările pe care ți-ai propus să le faci într-un mod independent și fără prea multă consiliere vor necesita unele cheltuieli pe măsură, însă se pare ești dispus să-ți asumi mai multe riscuri decât în mod normal. Din 3 ianuarie, Venus – micul benefic – intră în Vărsător, dinamizând sectorul banilor și al resurselor, amplificând nevoia de a-ți crește confortul personal sau în propriul cămin, dar antrenând implicit și mai multe cheltuileli. Luna Nouă din 21 Ianuarie este promițătoare, susținându-te în a progresa avantajos pe plan financiar.

VĂRSĂTOR – Fii precaut în privința unor eventuale investiții!

Dacă unele chestiuni financiare sunt în vizorul tău, la început de lună, încearcă totuși să fii precaut în privința unor eventuale investiții sau chiar negocieri financiare întrucât unele lucruri ascunse, neașteptate pot ieși la suprafață într-un parteneriat cu cineva. O comunicare cât mai transparentă este esențială! Venus intră în Pești, din 27 ianuarie, dinamizând sectorul resurselor tale, amplificând nevoia de confort, plăcere, siguranță materială, o nevoie care poate antrena și unele cheltuieli în această direcție.

PEȘTI – Energie și hotărâre în a face unele schimbări!

Ai tendința să fii mai privat cu unele planuri sau chestiuni financiare, luna aceasta, deoarece preferi să le cercetezi și să le analizezi cu atenție. Prima săptămână este avantajoasă financiar, unele relații sau cunoștințe mai vechi te pot susține. Marte își reia mersul direct din 12 ianuarie, deci începi încet încet să-ți recapeți energia și direcția în privința unor schimbări pe care aștepți să le faci de ceva timp, poate chiar în propriul cămin. Din 27 ianuarie, Venus intră în propriul tău semn, deci una din principalele investiții va fi in propria ta imagine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York