VIDEO | Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023. Unii nativi își fac vocea auzită într-un mod inspirat și profund

Publicat: 15/07/2023, 10:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 17 – 23 iulie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – O nouă identitate!

Întoarcerea Nodului Nord în semnul tău, după aproape 18 ani, are un impact semnificativ asupra ta, indicând o perioadă de redefinire a propriei identități și de inițiere a acelor acțiuni sau comportamente care te definesc în acest moment. În ciuda unor tensiuni, ești ajutat să-ți găsești calea. În același timp, Luna Nouă din Rac din prima zi a săptămânii te susține în a-ți seta noi intenții de conectare cu tine, familia sau planul emoțional într-un fel care să permită accesarea unui sentiment de pace, securitate și vindecare. Evită activitățile care te suprasolicită. Duminică, Soarele intră în Leu, iar Venus își începe retrogradarea tot în Leu, deci pe măsură ce dorința de socializare se amplifică, modul în care îți manifești sentimentele sau nevoia de creativitate vor fi reevaluate.

Taur – Îți faci vocea auzită într-un mod inspirat și profund!

Grație Lunii Noi din Rac din 17 iulie conexiunea cu oamenii, lucrurile și informațiile care prezintă interes pentru tine capătă amploare. A-ți face vocea auzită într-un mod ferm și inspirat, ajungând la esența lucrurilor, va face parte din ceea ce-ți propui, chiar dacă va antrena unele opoziții. Tot pe 17 iulie, Nodul Nord intră în Berbec, amplificând necesitatea unei cunoașteri de sine mai profundă. Demersurile tale într-o relație de iubire sau pe marginea unui proiect anume întâmpină blocaje din lipsă de implicare sau disponibilitate, fapt care poate genera unele tensiuni. Venus își începe mersul retrograd în weekend, generând o ușoară interiorizare care îți va permite să regândești legătura cu propriile emoții, cu cei apropiați și cu ceea ce-ți conferă siguranța și protecție.

Gemeni – Amplificarea valorii personale!

Ai șansa să-ți resetezi și să-ți îmbunătățești convingerile referitoare la acele lucruri, activități sau persoane care aduc valoare vieții tale sau care te fac să te simți valoros. Luna Nouă din Rac te îndeamnă să fii asertiv și încrezător în a-ți demonstra talentele. În același timp, Nodul Nord care intră în Berbec te va ajuta să-ți definești o nouă identitate vis-a-vis de unele comunități sau interese cu care rezonezi, chiar dacă asta va presupune să treci prin unele transformări. O chestiune care vizează căminul său o proprietate imobiliară se desfășoară cu întârziere, necesitând mai multă răbdare. În weekend, chiar dacă intrarea Soarelui în Leu te face mai asertiv, Venus își începe mersul retrograd în Leu, cerând să evaluezi mai atent impactul gândurilor sau al cuvintelor tale.

Rac – Reinventare personală!

Luna Nouă din semnul tău este o invitație la reinventare sau la redefinirea acelor direcții care îți susțin dezvoltarea pe mai multe planuri. Atitudinea nonconformistă cu care abordezi situațiile și încrederea pe care o manifești îți deschid noi căi sau oportunități. În aceeași zi cu Luna Nouă, Nodul Nord intră în Berbec ceea ce presupune că în următoarele luni, îți vei asuma într-un mod responsabil obiectivele socio-profesionale făcând acele schimbări care se dovedesc necesare. Fii atent și realist pe parte de comunicare, tehnologie, drumuri, sau negocieri, deoarece poți întâmpina impedimente. Deși ești încrezător în tine, Venus care își începe duminică mersul retrograd în Leu te invită să-ți revizuiești modul de gestionare al resurselor, dar și al investițiilor emoționale.

Leu – Folosește-ți resursele interioare cu cât mai multă încredere!

Ți se oferă șansa să cobori în adâncul ființei tale și să scoți la suprafață acele resurse pe care nici tu nu știai că le ai, grație Lunii Noi din Rac din 17 iulie. A-ți urma intuiția și credința în orice vrei să realizezi, fiind sigur că ești susținut de Divinitate va fi una din intențiile tale. Tot acum, Nodul Nord intră în Berbec, susținând în următoarele 18 luni orice proces fizic sau intelectual care are ca scop creșterea și dezvoltarea ta. Dacă simți că nu-ți poți satisface unele dorințe sau obiective exact așa cum ți-ai dori, din considerente financiare, încearcă să nu forțezi nota. Oficial, sezonul tău începe duminică, odată cu intrarea Soarelui în Leu, conferind încredere și vitalitate, însă Venus intră în mers retrograd în semnul tău, îndemnându-te să reevaluezi importanța unor dorințe sau direcții personale.

Fecioară – Amplificarea interacțiunii la nivel de grup, dar și tensiuni în relații!

Modul în care interacționezi în raport cu unele situații adverse sau persoane mai puțin binevoitoare este esențial. Luna Nouă din Rac din 17 iulie vine cu noi începuturi în materie de interacțiune la nivel de grup, planuri de viitor sau lărgirea cercului de prieteni sau interese. În aceeași zi, Nodul Nord intră în Berbec susținând în următoarele 18 luni procesul de clarificare a implicării tale într-o asociere de business sau a devoțiunii tale într-o relație romantică. Asertivitatea în afaceri va fi în creștere, însă trebuie gestionată într-un mod realist care să ofere siguranță și stabilitate. O tendință spre analiză și interiorizare se va accentua în weekend, odată cu intrarea Soarelui în Leu, dar și a intrării lui Venus în mers retrograd care va îndemna la revizuirea calității și a sincerității unor relații.

Balanță – Mai multă vizibilitate și recunoaștere!

Evidențierea influenței și a rolului în societate, dar și abilitatea de a-ți urma un obiectiv socio-profesional vor fi susținute de Luna Nouă din Rac din 17 iulie. Poți deveni mai creativ, mai inovator în abordare, căpătând mai multă recunoaștere pentru munca depusă. Atenție la o chestiune emoțională care te poate influența destul de mult cât și la posibile tensiuni cu unele persoane cu care colaborezi. Intrarea Nodului Nord în Berbec va antrena în următoarele 18 luni nevoia de a-ți redefini identitatea relațională, depășind unele tipare mai vechi. Venus, planeta care te guvernează, intră în mers retrograd în Leu din 23 iulie, în aceeași zi cu intrarea Soarelui în Leu, deci în timp ce nevoia de interacțiune la nivel de grup va fi în creștere, tu va trebui să-ți alegi „grupul” potrivit.

Scorpion – Îmbrățișarea unor noi orizonturi generează unele tensiuni!

Nevoia de a fi mai spontan și mai liber în alegerile făcute, în a-ți seta „noi orizonturi” cu care să te simți familiar și pe care le consideri potrivite face parte din cerința Lunii Noi din Rac din 17 iulie. Ești susținut să faci acele schimbări care îți deschid noi oportunități. Ținând cont că nu toată lumea va fi la fel de entuziastă ca tine, în privința acestor schimbărilor, pot exista unele tensiuni. În aceeași zi, Nodul Nord intră în Berbec, accentuând în următorul an și jumătate importanța organizării și a structurării atât pe parte de sănătate cât și de muncă, însă fără a dezvolta o atitudine prea critică. Soarele intră duminică în Leu, iar Venus intră în retrogradare, deci – în ciuda autorității de care vei da dovadă – ești invitat să-ți revizuiești unele relații cu șefii sau obiective profesionale.

Săgetător – Inspirație și inovație financiară, însă și posibile tensiuni!

Noi începuturi care vizează o investiție financiară, imobiliară sau una de natură emoțională sunt în vizorul tău prin prisma Lunii Noi din Rac, din prima zi a săptămânii. În ciuda unor obstacole familiale sau a rezistenței unui partener care vede lucrurile diferit, cu cât vei fi mai îndrăzneț și mai inspirat, încercând noi abordări, cu atât poți gestiona mai productiv situația. Nodul Nord intră în Berbec ceea ce presupune că în următoarele 18 luni te va îndemna să te focusezi pe partea de creativitate, socializare, romantism într-un mod asertiv, dar în același timp practic și concret. În weekend, nevoia de libertate va fi accentuată, odată cu intrarea Soarelui în Leu, însă și unele călătorii, studii sau o anumită filozofie de viață vor necesita o reevaluare grație intrării lui Venus în mers aparent retrograd.

Capricorn – Îmbunătățirea calității unor relații!

Interacțiunea într-un parteneriat sau o colaborare antrenează o mare parte din timpul și resursele tale. Luna Nouă din Rac setează un nou cadru pentru aprofundarea sau revigorarea unei relații prezente sau pentru demararea uneia noi. Socializarea vă ajută la crearea de noi legături. Fii precaut cu tot ce vizează un plan de călătorie, un mijloc de transport sau unele negocieri, deoarece pot apărea tot felul de impedimente. Tot acum, Nodul Nord intră în Berbec, oferindu-ți șansa în următoarele 18 luni să te conectezi mai profund cu tine, cu planul emoțional și cel familial. Duminică, Soarele din Leu urmează să amplifice intensitatea unor dorințe în timp ce Venus care intră în mers retrograd va reevalua angajamentul tău financiar sau relațional.

Vărsător – O organizare mai bună și o comunicare mai asertivă!

În timp ce intrarea Nodului Nord în Berbec, unde va rămâne pentru următoarele 18 luni, te va susține în a da o formă mai expresivă gândurilor și cuvintelor tale, îmbunătățind relațiile cu anturajul apropiat, Luna Nouă din Rac din 17 iulie accentuează importanța unui stil de viață mai ordonat și mai structurat. Orice schimbare sau improvizare în cămin, având ca scop eficientizarea activităților, este favorizată. De asemenea, planul financiar merită o gestionare mai atentă dacă astfel poate deveni mai productiv. Dacă intrarea Soarelui în Leu de duminică intensifică interacțiunea într-un parteneriat, Venus – care intră în retrogradare – te invită să-ți revizuiești atitudinea, nevoile sau așteptările de la acea relație sau colaborare.

Pești – Mai multă creativitate și inspirație pe plan profesional sau romantic!

Chiar dacă nu interacționezi doar cu oameni cu care rezonezi sau dispoziția ta poate să nu fie mereu la cote înalte, Luna Nouă din Rac din 17 iulie oferă un cadru minunat pentru a-ți evidenția talentul și abilitățile creative, educaționale sau chiar romantice. Ești inspirat și imaginativ în exprimare, fapt care va atrage propuneri neașteptate, profesionale sau sentimentale. Contactul cu mass-media este favorizat. Sectorul resurselor zilnice și al propriei valori este activat de intrarea Nodului Nord în Berbec, care te va ajuta în următoarele 18 luni să-ți definești lucrurile, activitățile sau relațiile în care merită să investești. Gradul de autoritate la muncă va fi în creștere, odată cu intrarea Soarelui în Leu din 23 iulie, însă Venus care intră în retrogradare te îndeamnă să-ți reevaluezi munca și sănătatea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?