VIDEO | Horoscop general, săptămâna 19 – 25 iunie 2023. Solstițiul de vară din 21 iunie influențează toate zodiile

Publicat: 19/06/2023, 10:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 19 – 25 iunie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Lupți pentru ceea ce iubești, cu asertivitate și pasiune!

Interacționezi cu ușurință, asertivitate și inspirație, atrăgând atenția asupra ta… personal sau profesional. Totuși, este bine să-ți cântărești cuvintele cu grijă, selectând persoanele și informațiile potrivite și benefice ție, pentru a evita confuzia. Solstițiul de vară din 21 iunie îți îndreaptă atenția spre interior, spre tot ce ține de cămin, familie sau plan emoțional, însă pentru a-ți satisface această nevoie de securitate și protecție, sunt necesare unele ajustări, astfel încât să se potrivească cu unele proiecte socio-profesionale în desfășurare. Evită acțiunile impulsive romantice sau financiare chiar dacă tentația este mare.

Taur – Exprimarea propriilor convingeri, cu încredere!

În timp ce încrederea ta în unele persoane sau proiecte devine mai stabilă, incertitudinea în privința altora poate fi în creștere, mai ales acolo unde există considerente de ordin financiar. Investiția în confortul propriului cămin sau într-o chestiune personală este foarte importantă, determinându-te să te mobilizezi excelent pentru atingerea obiectivelor însă acest lucru poate genera unele tensiuni cu cineva apropiat care vede lucrurile diferit. Odată cu Solstițiul de vară din 21 iunie, a-ți susține propriile idei sau convingeri în ciuda unor mentalități diferite va căpăta o amploare mai mare.

Gemeni – Comunică cu claritate și investește în ceea ce-ți oferă siguranță!

Cu cât ești mai clar în procesul de comunicare, indiferent de context, cu atât ai șansa să eviți unele posibile neînțelegeri sau interpretări eronate. Chiar dacă ești mulțumit de progresul înregistrat pe plan profesional, interacțiunea cu o persoană cu autoritate poate să nu fie exact așa cum ți-ai dori. Solstițiul de vară din 21 iunie accentuează importanța siguranței emoționale sau financiare care poate antrena o ajustare de strategie sau mentalitate. Ceva sau cineva poate deveni un factor disturbator, scoțând sensibilități la suprafață, însă, dacă îți cunoști valoarea, le vei depăși cu calm și răbdare.

Rac – Noi începuturi antrenează noi oportunități!

Deși unele aspecte pot fi în continuare sensibile, antrenând unele temeri sau incertitudini, îți folosești experiența sau cunoștințele dobândite într-un mod concret și pragmatic, fapt care îți amplifică încrederea în tine. Planul financiar poate deveni un subiect de discuție, în a doua parte a săptămânii, pe măsură ce planurile celuilalt nu coincid cu ale tale, ba chiar amenință ceva ce are valoare pentru tine. Odată cu Solstițiul de vară din 21 iunie, oficial începe sezonul tău, fapt care îți conferă mult mai multă forță și vitalitate pentru a investi în ce te interesează. Suportul emoțional al unei persoane înseamnă mult pentru tine.

Leu – Dispus să lupți pentru dorințele tale, dar și pregătit pentru a-ți înfrunta temerile!

Reușești să-ți exprimi convingerile și ideile într-un mod care încurajează și mobilizează, atât personal, cât și la nivel de comunitate, fapt care îți amplifică popularitatea. Dacă așteptările tale în privința unui proiect sau persoane continuă să scadă, devii mai ferm în atitudinea pe care o ai. Solstițiul de vară din 21 iunie îți atrage atenția asupra unor chestiuni personale care au nevoie de înțelegere și vindecare. O chestiune neașteptată la muncă sau într-un parteneriat poate deveni un factor perturbator, în a doua parte a săptămânii, mai ales dacă există vreo impunere neașteptată asupra ta care îți limitează libertatea de exprimare sau acțiune.

Fecioară – Fii clar în privința proiectelor sau a persoanelor în care investești!

Chiar dacă o anumită colaborare profesională sau relație de parteneriat nu decurge așa cum ți-ai dori, faptul că cercetezi lucrurile în profunzime, într-un mod total confidențial, îți aduce mai multă claritate. Poate sfatul unei persoane specializate ajută la stabilirea direcției. Odată cu Solstițiul de vară din 21 iunie, ești pregătit să investești într-un proiect sau relație cu mai mult curaj și implicare, însă va trebui să te asiguri că este unul potrivit cu planurile tale de lungă durată. În a doua parte a săptămânii, ceva sau cineva îți activează unele sensibilități și va fi important să le gestionezi cu grijă.

Balanță – Realizarea unor obiective poate antrena unele compromisuri!

Nevoia ta de a te dezvolta sau crește într-o anumită direcție, antrenează multe discuții sau chiar sfaturi pe care le ceri de la cei cu experiență, chiar dacă persistă în continuare o stare de confuzie în privința unor lucruri. Solstițiul de vară din 21 iunie accentuează importanța focusării pe acele obiective sau ambiții profesionale care să-ți aducă mai multă recunoaștere. Unele discuții pot apărea dacă ceva ce-ți dorești pentru tine, pentru amplificarea creativității tale intră în competiție cu aceste cerințe profesionale. Reacția unui prieten sau ceva anume ce-ți este impus pe neașteptate generează o reacție pe măsură.

Scorpion – Deschiderea unor noi orizonturi, dar și tensiuni, într-un parteneriat!

Deții încrederea și instrumentele necesare pentru a te evidenția pe plan socio-profesional, iar acțiunile și cuvintele tale capătă greutate, influențând mediul din jurul tău. Confuzia sau nemulțumirea ta în privința unei chestiuni financiare sau relaționale necesită mai multă atenție. Solstițiul de vară îți deschide noi orizonturi fizice sau intelectuale, dacă ești pregătit să-ți schimbi unele convingeri. Sfârșitul de săptămână este ușor tensionat, dacă într-un parteneriat sau în interacțiunea cu autoritatea există o tendință de impunere a unor lucruri. Acționează cu grijă!

Săgetător – Satisfacerea unor interese și mai multă profunzime emoțională!

Dacă situația unei relații sau asocieri este în continuare neclară, neștiind exact cum să te poziționezi, te folosești de alte instrumente care să-ți satisfacă nevoia de aventură sau cunoaștere cum ar fi un hobby sau o călătorie în compania cuiva. Sau poate îți propui să ieși la luptă pentru a cuceri persoana sau lucrul de care ești atras. Mai multă intensitate și profunzime sunt evidențiate odată cu Solstititul de vară din 21 iunie, care vine să transforme unele lucruri fie emoțional, fie într-o asociere de business. Dacă cineva îți impune unele sarcini sau responsabilități, vei reacționa în consecință.

Capricorn – Șansa unor noi parteneriate și intensificarea unor dorințe sau tentații!

În ciuda unor nemulțumiri vis-a-vis de un proiect sau o relație cu o persoană cu care lucrezi sau care se află în subordinea ta, ești determinat să faci lucrurile să meargă. Lucrul pe parte financiară, contabilă, medicală sau care vizează gestionarea resurselor altcuiva este favorizat grație preciziei și atenției de care dai dovadă. Solstițiul de vară accentuează importanța asocierilor constructive în viața ta atât timp cât ești pregătit să faci compromisuri. Evită posesivitatea sau tendința de a controla lucrurile, te poți confrunta cu o reacție neașteptată din partea cuiva. Grijă la speculațiile financiare.

Vărsător – Un stil de viață mai organizat poate antrena unele tensiuni domestice!

O chestiune financiară sau relațională are nevoie de clarificare iar modul deschis, ferm și asertiv în care interacționezi îți este de mare folos. Știi cum să atragi atenția și interesul celuilalt. Odată cu Solstițiul de vară din 21 iunie devii mai organizat cu tot ce ține de sănătate, dietă, alimentație, stil de lucru chiar dacă acest lucru antrenează necesitatea confruntării cu unele temeri mai vechi. O chestiune familială sau domestică îți creează un disconfort, în a doua parte a săptămânii. În cazul în care atitudinea cuiva se dovedește autoritară, limitându-ți libertatea într-un anume fel, se pot ivi discuții.

Pești – Mai multă creativitate și socializare! Evită să te suprasoliciți!

Unele aspecte de natură emoțională sau familială care au generat un climat confuz și chiar greoi vor începe să capete mai multă claritate, grație determinării tale de a face ordine, atât interioară, cât și exterioară. Solstițiul de vară din 21 iunie scoate la suprafață tot ce ține de manifestarea creativă a personalității tale, socializare, divertisment, plăcere, dar îți cere să-ți alegi cu grijă obiectivele de viitor sau prieteniile. Excesul de energie nervoasă, din a doua parte a săptămânii, poate fi investit în activități sportive sau interactive. În ciuda dorinței de a acoperi cât mai multe, evită suprasolicitarea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului